Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-23-22, 07:37 PM   #926
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Only Murders in the Building S2,共 10 話,每話 廿零分鐘。故仔緊接上一季尾,三個老老青繼續為日常同凶案中兜轉。今季鬆散咗好多,比起一般偵探劇加得太多無謂枝節,加上無咗上季個真兇同假兇步步緊迫,戲味弱咗好多。反而最後玩「集合爆真兇」呢個老梗,叫做有少少心思新意,不過都唔係點救得返呢一季,因為跟開好快會做到咩事;希望有下季嘅話會好啲。

舊 08-25-22, 02:52 AM   #927
肉羊哩咖
griffin611

又多兩條予告:

Andor 越睇越似樣~

舊 08-25-22, 03:39 PM   #928
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
She hulk第二集,完全文戲回但一點也不覺得悶一剎那就看完了,今回故事明顯為之後的作品埋了很多伏線

還有最後確認了She hulk故事是發生在尚氣之後

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-22, 03:40 PM   #929
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk S1E2: 今話好咗啲,女主角真係一個好鬼死煩嘅人~~~唔係咁好嘅,有幾度好似想搞啲笑位,但又笑唔出,而上一話尾嗰度,個緣因又無乜交待到。

睇個款之後呢幾話會連返《尚氣》壇嘢,另一方面,似乎舖緊條幾緊要嘅支線噃。

此篇文章於 08-25-22 03:43 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-22, 06:48 PM   #930
王小虎

註冊日期: Apr 2002
開始要搵劇情交代啲無俚頭cameo,都係好事嚟嘅。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-22, 09:36 PM   #931
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
女主carry到套戲,串咀得嚟唔黑人憎,真心順眼
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-22, 11:50 PM   #932
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 王小虎 查看文章
開始要搵劇情交代啲無俚頭cameo,都係好事嚟嘅。
有啲「專業」嘅傢伙,眼利到咁:
終於⋯⋯

舊 08-30-22, 03:34 PM   #933
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
女主carry到套戲,串咀得嚟唔黑人憎,真心順眼
幾好睇~~~~ 期待下一集

"I am a different man now. literally"~~~~ 笑死

舊 08-30-22, 04:17 PM   #934
肉羊哩咖
griffin611

疫情過咗,今年滴住嚟又搞返佢個 D23 節目博覽會,九月九號到十一號,預佢到時有好多消息公怖:
https://d23.com/d23-lineup-of-events-for-2022/

舊 09-01-22, 03:33 PM   #935
鐵之侍

She hulk第三集,故事越來越有趣,打破第四面牆的笑話真是好好笑

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 09-01-22, 03:59 PM   #936
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk S1E3,終於入正題(?!),終於有啲(識笑嘅)笑位,一話比一話好,不過女主角仍然超煩~ 留意返劇後啲法院式速寫,有續返少少今話劇情。最後嗰度令下一話令人期待。

舊 09-01-22, 10:14 PM   #937
D-boy

劇情同對白好抵死,女主角真係越睇越過癮!串觀眾只想睇其他角色客串互動好鬼正!

下集又到邊個客串呢?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-22, 05:32 AM   #938
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
從此王成為通緝犯

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-22, 09:44 AM   #939
Eking

註冊日期: Feb 2006
原來marvel請左人管理MCU時間線, 編劇有問題要問佢.....

...
今集出左"HAND" 提示, 不過應該唔關SH事(應該唔係主線吧), 都係帶出DD吧, 個班2打6唔多似HAND派黎

此篇文章於 09-02-22 09:47 AM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-22, 10:22 AM   #940
wing
格鬥低手

引用:
作者: Eking 查看文章
原來marvel請左人管理MCU時間線, 編劇有問題要問佢.....

...
今集出左"HAND" 提示, 不過應該唔關SH事(應該唔係主線吧), 都係帶出DD吧, 個班2打6唔多似HAND派黎
我估係
kingpin

舊 09-02-22, 10:23 AM   #941
wing
格鬥低手

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
劇情同對白好抵死,女主角真係越睇越過癮!串觀眾只想睇其他角色客串互動好鬼正!

下集又到邊個客串呢?
果個黑肥婆好紅架????

舊 09-02-22, 01:36 PM   #942
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
客觀睇無咩重睇價值

但觀眾都咁熟MCU,輕輕鬆鬆交代MCU花邊野,大家happy, 很好
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-22, 02:36 PM   #943
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: wing 查看文章
我估係
kingpin

果個黑肥婆好紅架????
個款似,甚至可能係
⋯⋯

佢律師樓個幕後老闆。

係吖,著名 rapper 嚟,不過本人唔識。

舊 09-08-22, 04:10 PM   #944
肉羊哩咖
griffin611

She-Hulk S1E4 呢一話啲法庭戲真係點到即止~ 笑料多咗,啲人又無咁煩,但係硬係唔會想重溫。

舊 09-08-22, 04:10 PM   #945
鐵之侍

She hulk第4集,以為只有一集客串的人再出場,還結交女朋友(?)了

舊 09-08-22, 09:06 PM   #946
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
She bangs S1E4
亂愛回? 某君似乎會常駐到尾了嗎?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-22, 09:50 AM   #947
wing
格鬥低手

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
She hulk第4集,以為只有一集客串的人再出場,還結交女朋友(?)了
果條女係咪美國名人?

睇完she-hulk#4, 比較之下更加覺得thor4係垃圾

舊 09-09-22, 09:51 AM   #948
wing
格鬥低手

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
She-Hulk S1E4 呢一話啲法庭戲真係點到即止~ 笑料多咗,啲人又無咁煩,但係硬係唔會想重溫。
d笑位高章過thor4好多

舊 09-10-22, 02:44 PM   #949
肉羊哩咖
griffin611

本人幾鍾意嘅 Enchanted 出續集,有齊原班人馬,睇予告似乎睇晒成套戲噃⋯⋯11 月24 上。

引用:
作者: wing 查看文章
果條女係咪美國名人?
做 Madisynn 嗰位? Patty Guggenheim,女演員一名,IMDB 透露,只出一話,冇乜特別。

此篇文章於 09-10-22 04:58 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-22, 11:15 PM   #950
D-boy

木偶奇遇記好好的一套戲,就係比件藍仙女搞砸哂!

我這個大人都比呢隻似鬼嘅仙女嚇一嚇,何況是細路仔?睇見一定發惡夢!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 08:10 PM

手機版 | APP版