Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
日本動漫畫討論版>車田正美「聖闘士星矢 LEGEND of SANCTUARY」新作CG映画6月21日公開決定!丨アテナ役:ももクロ佐々木彩夏
Led Mirage 03:00 PM 09-13-15

T.K. 05:26 PM 09-13-15
這是甚麼港漫?
神名レオ 07:18 PM 09-13-15
似AC版超究武神霸斬喎~~
魚魚個安排好正,出場出得少但貢獻最多
雖然得十三集,除左8成時間作畫崩壞外,都算收貨(好過OMG好多)
下集應該12個一齊死多次吧?
hitachi 09:05 AM 09-14-15
A:我們只能夠等死嗎?
B:不,我們還有可以做的事
眾人望B
B:就是祈禱
クラウド 03:31 PM 09-14-15
作者: Time:
今次海鮮族真係算爭返D氣,雖然巨蟹係冥王神話已經叫威過...

P.S TVB都算追得好貼,本地BANDAI應該有幫手
講冥王神話,魚仲威喎
北条加蓮 06:23 PM 09-14-15
作者: クラウド:
講冥王神話,魚仲威喎
今次對戰局有決定性影響
雖然神谷型好多
真!DC 06:47 PM 09-14-15
個個話lc黃金勁過本傳
我覺得lc雙魚都好弱
自己地頭同三巨頭之一打都要同歸於盡
由手機版發出
クラウド 07:03 PM 09-14-15
咁相對LC班冥王軍都勁左唔少
車田版果堆好多都好廢下:0)
sund 07:20 PM 09-14-15
LC班普通冥王軍係勁左好多,
牛牛連戰三個普冥(輝火,蝙蝠,無頭騎士)就退場了,
天蠍DoubleK.O.拉達, 但自己死左,拉達無死,
人馬都係畀個普冥法老挖心死,
雙魚同歸一個三巨頭,真係交足功課+型到震.
神名レオ 05:52 PM 09-26-15
最後一集反而冇人講嘅??
12個黃金就咁比人用完即棄,慘
莎月美希 06:22 PM 09-26-15
作者: 李奧涼介:
最後一集反而冇人講嘅??
12個黃金就咁比人用完即棄,慘
為左出玩具而復活,佢地0既任務已經光榮完成,
也完成了我小時候想睇12黃金一齊打壞人的願望,
最後十二黃金穿神聖衣應該秒殺冥王.....
神龍 07:44 PM 09-26-15
落機哥雖死尤榮
HI_Ricky 08:44 PM 09-26-15
女神血書: 你班友打咁耐下面趕住用快手D...

PS: 玩完PS4 再睇呢集...D 畫面.... -_-;
psidef 09:18 PM 09-26-15
為咗打敗洛基, 十二位黃金聖鬥士拼上佢地全部嘅小宇宙......同製作組嘅預算.

一打完即刻崩返.
zzzdx 10:21 PM 09-26-15
同我諗既一樣,射手座變神聖衣就自動修復,可以俾星矢再整番爛佢
最後都係得射手座件黃金有爛過,始終都係覺得呢件都係假人馬黎

btw有十二人一齊打同埋有射手雙子夢幻組合睇,收貨了
clie 10:07 AM 09-27-15
呢十二個打冥王,五小強就唔駛俾人當豆腐咁切,雅典娜都唔駛出手
尼路 11:19 AM 09-27-15
到底佢地打左幾耐……
casio 12:14 PM 09-27-15
作者: 尼路:
到底佢地打左幾耐……
不如問到底星矢佢地係異次元飄咗幾耐先去到極樂世界
婠婠 08:02 PM 09-27-15
穆先生如果最後有幫d黃金聖衣修理下

就唔知去到冥界俾果兩件二流神當薯片咁打爆
小嘉 08:47 PM 09-27-15
奧丁聖衣都比洛基打爆
黃金被打爆已經唔覺得怪
zzzdx 11:05 PM 09-27-15
作者: 婠婠:
穆先生如果最後有幫d黃金聖衣修理下

就唔知去到冥界俾果兩件二流神當薯片咁打爆
女神血已經修復+強化啦,係冇變左最終黃金聖衣姐
鳳熾魂 12:22 AM 09-28-15
洛基好慘真係俾人打面
算唔算解左點解5件野去極樂無爆到雖然有波塞冬幫
神鬥士是否可悲,最後仙宮記都係12件金粉餅唔係佢地
莎月美希 01:26 AM 09-28-15
作者: 鳳熾魂:
洛基好慘真係俾人打面
算唔算解左點解5件野去極樂無爆到雖然有波塞冬幫
神鬥士是否可悲,最後仙宮記都係12件金粉餅唔係佢地
原著都係波塞冬送5件土豪金過去架喎,之不過果5隻小強唔係
土豪...著左都爆唔到神聖衣..所以一野俾條死神打爆左...
之後佢地都只可以爆青銅神聖衣,睇佢地都係成世做青銅架喇....

另外果7個二線神鬥士真係勁到呢....如果冇世界樹同7粒奧丁石仔..
分分鐘蟹仔都打死幾件...
鳳熾魂 10:35 AM 09-28-15
作者: 莎月美希:
原著都係波塞冬送5件土豪金過去架喎,之不過果5隻小強唔係
土豪...著左都爆唔到神聖衣..所以一野俾條死神打爆左...
之後佢地都只可以爆青銅神聖衣,睇佢地都係成世做青銅架喇....

另外果7個二線神鬥士真係勁到呢....如果冇世界樹同7粒奧丁石仔..
分分鐘蟹仔都打死幾件...
意思係過極樂淨土異次元果度
星矢升左職㗎
Dangerous-boy 09:53 AM 09-29-15
二人一組的合體技

洛基真慘情,為了sell玩具,要被KO三次才能收工!

奧丁都算衰格,打完齋唔要黃金!

製作組都好用心連戲!希路達對海皇的仇恨;海皇傳送黃金聖衣時,海魔女在後還未到,所以不知情。
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面