Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-16, 01:56 PM   #876
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: Lamsze 查看文章
今集頭盔好特出,白騎士原來有頭盔,只係識隱形 風少差d死左所以都有,但最後白騎被擊落,見到子彈射緊去駕駛倉仲以為gg
核爆果下真心覺得風之國先係正義,但佢唱歌d歌詞又邪惡到呢;風之國班友有NT甘,叮到哂,即走,難為自己友中哂招
擁抱果下以為會KISS KISS 然後同蘋果妹,真心要死
死神當初甘死法,原來係要留比風少,但我想話兩部機既控制系統好似唔同,你應該駕唔曉
其實3打1白騎時,隊長去左邊?做咩唔4打1?
艦要頂果下,以為今集要爆艦 但甘就有水A適性
全體開裸K房時,以為00之聲,要一齊對話
眼鏡,幾時有話交個權比你?其實你先係奸,最後boss?

如果係,咁仲多劇情可以玩…

舖路俾白騎士入三角 (誤)
白騎士返去見到眼鏡男奪權成為地上最強、超越了成為空中最強的佢
然後同眼鏡男發生衝突最終要脫離風之國
跟手加入敵人的敵人就是朋友原則而成為補數的第五位三角機師
再同蘋果妹有交流、刺瀲埋風少超進化… a

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 09:10 PM   #877
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
岩岩睇多次先發現, 明明出擊個陣死神架機無背包...

你兩條友邊度黎背包
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 09:44 PM   #878
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Van仔 查看文章
岩岩睇多次先發現, 明明出擊個陣死神架機無背包...

你兩條友邊度黎背包
已經進化至自帶背包喇。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 10:36 PM   #879
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
已經進化至自帶背包喇。
有D 咁好用既野點解成日都唔用
舊 06-28-16, 11:32 PM   #880
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: rayho 查看文章
我覺得會見到白騎士
+1
兩個荒島相遇之類
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 01:52 AM   #881
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Irwin 查看文章
如果係,咁仲多劇情可以玩…

舖路俾白騎士入三角 (誤)
白騎士返去見到眼鏡男奪權成為地上最強、超越了成為空中最強的佢
然後同眼鏡男發生衝突最終要脫離風之國
跟手加入敵人的敵人就是朋友原則而成為補數的第五位三角機師
再同蘋果妹有交流、刺瀲埋風少超進化… a
TBB狗血劇情

舊 06-29-16, 08:08 AM   #882
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實無印同plus都算

以依套個時代聯合個生產力同技術力每個駕駛派一架迷你macross直接成個艦隊車過去會唔會實際過用飛機打飛機(拖走

仲有我一直好想知點解用宇宙速度航行既飛機,入面個駕駛點樣用肉眼捕捉去玩狗戰(有爆氣+系統幫手都係咁話
定係佢地狗戰時只有音速以下,咁既話堆艦既對空炮應該頹射都清場先係(再拖

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-29-16 08:15 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 08:52 AM   #883
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Van仔 查看文章
有D 咁好用既野點解成日都唔用
因為喺機底,戰機型態時可能用唔到。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 09:46 AM   #884
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實無印同plus都算

以依套個時代聯合個生產力同技術力每個駕駛派一架迷你macross直接成個艦隊車過去會唔會實際過用飛機打飛機(拖走

仲有我一直好想知點解用宇宙速度航行既飛機,入面個駕駛點樣用肉眼捕捉去玩狗戰(有爆氣+系統幫手都係咁話
定係佢地狗戰時只有音速以下,咁既話堆艦既對空炮應該頹射都清場先係(再拖
正如高達 用浮遊砲而唔係浮遊機雷同理

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 10:04 AM   #885
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
其實無印同plus都算

星戰傳統
你當河森致敬應該會睇得開心D

Zero一開波架陳年F-14迴避都肯定音速以上

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 10:28 AM   #886
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
其實無印同plus都算

dogfight 時應該音速以下
超音速時一來空力特性急變, 掟個彎都難 (唔係掟唔到嘅, 不過難D ), 二來就算掟到彎都爆晒G (雖然一邊有 ex gear, 一邊係風王國超人體能, 但都有上限), 所以應該唔會玩超音速 dogfight, 除非用 ghost
特攻ガルド唔計

出到宇宙冇左空力限制 (反正都係靠無數 thrusters 控制機動), 但都仲有G

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)

此篇文章於 06-29-16 10:30 AM 被 佐佐木莊尼 編輯。
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 01:41 PM   #887
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
dogfight 時應該音速以下
超音速時一來空力特性急變, 掟個彎都難 (唔係掟唔到嘅, 不過難D ), 二來就算掟到彎都爆晒G (雖然一邊有 ex gear, 一邊係風王國超人體能, 但都有上限), 所以應該唔會玩超音速 dogfight, 除非用 ghost
特攻ガルド唔計

出到宇宙冇左空力限制 (反正都係靠無數 thrusters 控制機動), 但都仲有G
就係話如果狗戰時變成音速以下

以佢地果個時代既艦炮既射速/射程同準度應該係百發百中

要知道堆艦係設計黎打宇宙戰

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 10:07 PM   #888
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
其實VF-31減料

雖然有罩但唔再識出鐵拳制裁ピンポイントバリアパンチ

埋白騎單都係靠支細槍

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 03:36 AM   #889
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:
就係話如果狗戰時變成音速以下

以佢地果個時代既艦炮既射速/射程同準度應該係百發百中

要知道堆艦係設計黎打宇宙戰
就算百發百中你D友軍係隔離都唔會開火打架啦,

其實二戰個陣D防空同飛機敵我咁照射?
舊 07-03-16, 10:35 PM   #890
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
Macross Delta ED2
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 10:40 PM   #891
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
ED2 都唔錯
白騎昏迷
Chuck 細佬門無事,娘娘食店堅硬無比⋯⋯
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 11:08 PM   #892
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
特別版op

紅毛嫁唔出了/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 12:34 AM   #893
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
學術問題XD
做乜要除衫www?
要落水咩?

舊 07-04-16, 12:42 AM   #894
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
特別版op

紅毛嫁唔出了/\
個op我淨係覺得河森硬sell魚好噁心

即時心諗使做乜除衫sosad

此篇文章於 07-04-16 11:28 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 07:38 AM   #895
sunhikari
Crazy Gamer

PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: STRIFE 查看文章
個op我淨係覺得河森更sell魚好噁心

即時心諗使做乜除衫sosad
明顯係滿滿的羞恥play

另外風少係唔係完全無「性別」呢個觀念架,叫個女的貼緊d(仲要係胸部

另外新統合政府仲持續緊F個陣時的研究?睇見從中吸水簡直黑人憎
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 09:36 AM   #896
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
個docking好工口

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 11:22 AM   #897
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: 利家 查看文章
學術問題XD
做乜要除衫www?
要落水咩?
只可以當因為温度太高

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 12:15 PM   #898
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
7年前乜野研究???即係講緊Galaxy???

引用:
作者: ikari28 查看文章
只可以當因為温度太高
當時冇左電唔係應該會凍咩....我完全睇唔明

舊 07-04-16, 12:32 PM   #899
sunhikari
Crazy Gamer

PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章

佢DETLA同F啱啱係相差8年(DETLA係F的8年後)

我無記錯F個陣因為蘭花同雪露的關係已經話研究緊Fold波(個陣已經話係Fold波係同Vajra溝通的.....無記錯的話)

再加上今集政府班友仔的對話

所以研究有繼續的可能性非常高
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 12:44 PM   #900
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章

有人話要利用反作用力飛過去.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[動畫[不可劇透]] Key「CLANNAD ~AFTER STORY~」Blu-ray BOX 2011年4月20日発売!丨総合THREAD Vol.3 カズキ 日本動漫畫討論版 234 12-09-14 04:15 PM
細田守「おおかみこどもの雨と雪」2013年2月20日 Blu-ray&DVD 発売決定! money 日本動漫畫討論版 104 04-08-14 02:08 AM
OVA版「ロードス島戦記」 デジタルリマスター Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 8 03-14-14 04:00 PM
原案:久弥直樹×キャラクター原案:七尾奈留「sola」Blu-ray Box 発売決定 money 日本動漫畫討論版 49 04-27-12 12:24 PM

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版