Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
半熟蕃茄 02:26 AM 04-20-08
作者: 幻影V-Slasher:
The Holiday係講...?
我未睇,但大約知少少....係講外國有d係有種life style係換屋住...跟住衍生兩段愛情
IDGAF 03:55 AM 04-20-08
想問下邊度有破解版的anydvd download,
我之前downalod的"破解版",係PC RESTART後就話已到期…

KMPLAYER又係邊度有?

THX~!!!
Jamie 05:00 AM 04-20-08
作者: frankieccc:
The Holiday真係要買...平港版成倍
最衰東京鐵塔無中文.......所以而家$48仲係唔捨得(我未睇過呢套戲)
JACK BLACK!! 正
請問有無日文和英文字幕??

鐵塔.... 要中幕不如邪一邪 XD
arcadia 07:26 AM 04-20-08
作者: 機場美少年:
想問下邊度有破解版的anydvd download,
我之前downalod的"破解版",係PC RESTART後就話已到期…

KMPLAYER又係邊度有?

THX~!!!
"你想"個度有
death note字幕前幾頁post左link
IDGAF 04:26 PM 04-20-08
作者: arcadia:
"你想"個度有
death note字幕前幾頁post左link
唔知點解個anydvd彈咗句"試用期已過期"我delete之後,再install都係安裝失敗…

攪掂都係"你想"的版本,勁~!
一小英口 04:36 PM 04-20-08
請版友自重....

另 :
岩岩先發現呢個post 俾第一版隻動森毒到添
catho7 04:46 PM 04-20-08
其實關於dvd區碼既問題,直接用VLC media player黎睇就解決到

P.S.好奇怪,Linux係哩方面竟然仲方便、易搵
IDGAF 05:12 PM 04-20-08
作者: bear007:
一堆字幕, 包括死亡筆記上下集, 試下得唔得@@

http://www.yourfilehost.com/media.ph...d_subtitle.rar
非常有用~!!!!
終於睇得明套death note了~!
其實點搵DVD版的字幕?我搵到的多數是d download版(通常分咗A,B PART的)

多謝晒咁多位的幫助,用anydvd+kmplayer+外掛字幕睇到d日文片。
不過,本身係英文的,都係用返全區DVD機係大電視睇好D。
柴崎幸 11:55 AM 04-21-08
作者: 一小英口:
請版友自重....
另 :
岩岩先發現呢個post 俾第一版隻動森毒到添
而家都仲有得賣,依然係$18。
Alata 06:44 PM 04-21-08
想問下依加仲有冇多羅羅
之前睇過,依加想買返隻儲
柴崎幸 07:04 PM 04-21-08
作者: Alata:
想問下依加仲有冇多羅羅
之前睇過,依加想買返隻儲
前日去就見到有成箱新貨抵港,今日就唔清楚啦。
一小英口 08:56 PM 04-21-08
作者: 柴崎幸:
而家都仲有得賣,依然係$18。
過兩日落信和搞掂佢先 thz
Alata 10:52 PM 04-21-08
作者: 柴崎幸:
前日去就見到有成箱新貨抵港,今日就唔清楚啦。
thx~~
等我呢兩日出去睇睇先
mihimaru GT 10:59 AM 04-22-08
請問有無人見到東京鐵塔普通板...????周圍都係特別板$68..搵唔到普通板
想平平地買黎睇下
hihiandylam 09:09 PM 04-22-08
作者: mihimaru GT:
請問有無人見到東京鐵塔普通板...????周圍都係特別板$68..搵唔到普通板
想平平地買黎睇下
我果盒48,唔知係唔係普通版.........白色的
StOnE 03:03 PM 04-23-08
我想問下有無人知仲有無 傳頌之物2 ~ 4 BOX SET ?

次次去都係得 BOX 1 , 無其他
W!LL 06:42 PM 04-24-08
東京鐵塔間間都係賣果款 $48
套日本電影"IKUSA 戰"係咩來?
wing 10:10 AM 04-30-08
琴晚見其中一間舖的廚窗有Aliens vs Predator 1的雙碟版同一大盒的特典版(唔知係咪送figure), 分別78同3xx

琴晚仲搵到隻跳躍大搜查線2國際版
delta 01:17 AM 05-02-08
想問下邊間有跳躍大搜查線2ar?
搵左幾次都搵唔到,好想睇呢~
wing 11:09 AM 05-02-08
作者: delta:
想問下邊間有跳躍大搜查線2ar?
搵左幾次都搵唔到,好想睇呢~
地庫, PC game旁邊果間. 我在店外果d紙箱內找到的. 除左跳躍大搜查線2, 仲見到有真下正義果隻spin-off, 但只得一兩隻.
Rance 11:24 AM 05-02-08
尋日見有the simpsons同 x files box set$98 一季,都幾抵玩,不過唔齊
delta 10:54 PM 05-02-08
作者: wing:
地庫, PC game旁邊果間. 我在店外果d紙箱內找到的. 除左跳躍大搜查線2, 仲見到有真下正義果隻spin-off, 但只得一兩隻.
thx help~
過兩日去搵下先~
lee間平時好少去,
間舖太細,好難搵碟~
IDGAF 01:10 AM 05-03-08
有無版友搵到動物之森&大奧 的中文字幕?
thx。
半熟蕃茄 12:22 AM 05-04-08
今日又入手左平野
奪寶奇兵1-3boxset........$38
KIM 12:25 AM 05-04-08
最近又多一批PSP電影~~~$3X-9X
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面