Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-20, 10:36 PM   #26
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
淨睇條片幾吸引我
15條pv又高樓大廈又魔法好有違和感
係不滿主角(?)唔夠靚仔
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-20, 05:40 AM   #27
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
有少少意外,明明覺得好唔FF,但係竟然有d期待

動作好似都幾流暢,似7re咁幾有速度感
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-20, 12:24 PM   #28
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
玩緊FF14, 覺得兩隻game好似....
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-20, 07:12 PM   #29
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
估下要等幾耐……好心整埋re7 先。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-20, 07:30 PM   #30
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
玩緊FF14, 覺得兩隻game好似....
呢隻唔係玩乜嘢現實幻想,應該會好好多

舊 09-21-20, 06:01 PM   #31
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
日文TRAILER有返D FEEL

舊 09-21-20, 06:54 PM   #32
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冇個CV認到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-20, 08:40 PM   #33
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
呢隻唔係玩乜嘢現實幻想,應該會好好多
求哥應該俾SE炒咗..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 08:44 AM   #34
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
今次又嚟付費beta?
定玩斬件出售??

FF15玩到我屌晒鬼。。。。(雖然都爆左機)

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 03:26 PM   #35
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: aquarius 查看文章
求哥應該俾SE炒咗..
求哥REFF7有份架。

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 04:02 PM   #36
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
外國人好似好受…
亞州人麻麻地…

舊 09-23-20, 06:04 PM   #37
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
外國人好似好受…
亞州人麻麻地…

呢d youtuber不嬲演技浮誇博人睇,我覺得參考性不大
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 07:26 PM   #38
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 大懶財 查看文章
今次又嚟付費beta?
定玩斬件出售??

FF15玩到我屌晒鬼。。。。(雖然都爆左機)
吉田明彥有信心保證ge~~~一不過2022都未必會玩到
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 08:12 PM   #39
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
外國人好似好受…
亞州人麻麻地…

你地覺得邊邊真啲

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 08:15 PM   #40
真!DC
Banned User
奉行我道

佢反樸歸真冇咁多花巧野我反而覺得有d新意開發方向冇咁易亂
由手機版發出
舊 09-23-20, 08:32 PM   #41
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
真係好羡慕老外對任何發現個種投入,相反我地發現外星人有咩咁出奇~

舊 09-23-20, 10:02 PM   #42
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
吉田明彥有信心保證ge~~~一不過2022都未必會玩到
21年度FFXIV 6.0, 22年度FFXVI, 23年度FFVII RE II(財政年度下年3月截數)

冇特發情況下呢個schedule應該最合理keep每年有大作

舊 09-24-20, 09:19 AM   #43
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: aquarius 查看文章
求哥應該俾SE炒咗..
FF7Re其中一個最大爭議嘅改劇情位就係求哥有份揸旗
唔考慮節奏,單純就係為咗要比最大奸角錫生做part1 final boss,搞到佢好似痴線佬咁彈出又彈入
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-20, 10:21 AM   #44
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: holsety 查看文章
真係好羡慕老外對任何發現個種投入,相反我地發現外星人有咩咁出奇~
班Youtber咪又係偽人,唔使認真
都吹左幾個月乜都消化晒,同埋點會唔出XVI
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-20, 06:11 PM   #45
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 沙翁 查看文章
FF7Re其中一個最大爭議嘅改劇情位就係求哥有份揸旗
唔考慮節奏,單純就係為咗要比最大奸角錫生做part1 final boss,搞到佢好似痴線佬咁彈出又彈入
其實7R(或本身7)劇情係有問題
一句錫生先係大惡人
咁佢係7R裡只係殺社長
對雪崩黎講係好人黎

===========
班U人係咪偽人就自己想
但佢係咪想玩冰與火之歌?
唔好一樣爛尾就得

此篇文章於 09-24-20 06:14 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-20, 02:34 AM   #46
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
PEGI 分級暫定 18 歲以上?《Final Fantasy XVI》或將成為第一款「限制級 FF」
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=204049

舊 09-30-20, 07:39 AM   #47
真!DC
Banned User
奉行我道

有斷肢演出有血定有?
由手機版發出
舊 09-30-20, 08:12 AM   #48
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
反而在意竟然傳已經開發左4年⋯
即係完左XV後同VIIR同步⋯
SE哪來我信心同能力同時整兩隻FF

如果真係搞左4年應該唔使PS5 Pro就玩到(Part 1?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-20, 09:58 AM   #49
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: qwe 查看文章
反而在意竟然傳已經開發左4年⋯
即係完左XV後同VIIR同步⋯
SE哪來我信心同能力同時整兩隻FF

如果真係搞左4年應該唔使PS5 Pro就玩到(Part 1?
你唔好忘記仲有ff14
吉田同時開發2隻game?

另外同樓上睇法一樣
真係好似ff14
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-20, 10:45 AM   #50
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 真!DC 查看文章
有斷肢演出有血定有?
由手機版發出
暴力表現吧
但SEX畫面唔出奇, 始終中世紀偏寫實風

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[ETC]Final Fantasy 6 真實版 neo2046 電視遊戲討論版 3 08-10-05 09:02 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[NDS]Final Fantasy III 發表 neo2046 手提遊戲機討論版 39 10-12-04 11:26 AM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 03:59 PM

手機版 | APP版