Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
豪傑公子 05:55 AM 04-03-08
作者: HFK:
地下個層
信和?
andydy 09:50 AM 04-03-08
我琴日去行左一轉~
真係好多平dvd!!
但唔知點解唔敢買
W!LL 03:51 PM 04-03-08
我見過有D FF7個膠盒只係花小小咋, 都係$25 XD
_張學良_ 04:00 PM 04-03-08
作者: HFK:
[IMG]http://photo.gaforum.org/files/3/1/1/9/4/vvv.jpg[IMG]
地下個層
紅色字[代訂日版DVD/VCD]果間有FF唔裂個喎...

另,有冇人講下D CD??
D CD一樣咁平喎
我上年買左隻Single正常價,$1XX
上個星期我搵到同一隻Single,$5
wing 04:17 PM 04-03-08
呢2日有冇新dvd?
Rance 05:21 PM 04-03-08
作者: _張學良_:
紅色字[代訂日版DVD/VCD]果間有FF唔裂個喎...

另,有冇人講下D CD??
D CD一樣咁平喎
我上年買左隻Single正常價,$1XX
上個星期我搵到同一隻Single,$5

其實o個d cd又係咩來歷o既...
有d貼住係d sample碟,有d未開膠袋應該全新o既...但係有d係自己包膠袋又無貼sample o既又係咩黎o既呢?唔會係二手掛?...
_張學良_ 05:27 PM 04-03-08
作者: Rance:
有d貼住係d sample碟,有d未開膠袋應該全新o既...但係有d係自己包膠袋又無貼sample o既又係咩黎o既呢?唔會係二手掛?...
真係超多"Sample" CD
好多全新,但有二手應該唔出奇
暴走蟹 10:50 PM 04-03-08
作者: andydy:
我琴日去行左一轉~
真係好多平dvd!!
但唔知點解唔敢買
買隻DEATH NOTE
建立信心

睇佢d包裝同印刷
先$15入手
搞到興奮左好耐
mihimaru GT 11:32 PM 04-03-08
作者: Rance:
大部份都係日本賣CD鋪果D SAMPLE 碟.拎晒黎香港賣,通常背面有張貼紙寫住係見本+CODE(有D CHOK印)
有部份係二手,不過好容易分得出,就係你所講自己包膠袋又無貼sample果D多數係2手
有時唔知D咩人會成堆碟唔要賣晒比果D人,有次見到成套歷年BENNIE K 系列既SINGLE+大碟 2手....心諗等錢洗都唔洗咁下化.....

不過間唔中會有D"非見本"既SINGLE OR ALBUM, 價錢都係一樣
所以得閒去尋下寶,可能會有驚喜

P.S.有次買左隻個盒"穿窿"既SOUTHERN ALL STARS ALBUM 2CD+DVD,只係$20
幻影V-Slasher 01:23 AM 04-04-08
作者: mihimaru GT:
又有正野~
日板06年pop up smap live ~只係$48!!!仲要全區!!抵到爛!
依個有冇樣睇下丫...?
半熟蕃茄 08:47 PM 04-05-08
又報下料
尋日信和有究極版(送漫畫書仔) $48
king kong 3dvd 唔記得$48定$58
FF7 movie 爛盒版(其實都有部份係爛少少...$28)
mihimaru GT 01:45 PM 04-06-08
作者: 幻影V-Slasher:
依個有冇樣睇下丫...?
this~

豪傑公子 06:02 PM 04-07-08
作者: frankieccc:
又報下料
尋日信和有究極版(送漫畫書仔) $48
king kong 3dvd 唔記得$48定$58
FF7 movie 爛盒版(其實都有部份係爛少少...$28)
尋日執咗隻FF7AC,$20而已~~
幻影V-Slasher 01:28 AM 04-08-08
this~
依隻真係唔見...
你係邊間買架...?
半熟蕃茄 08:43 AM 04-08-08
作者: 幻影V-Slasher:
依隻真係唔見...
你係邊間買架...?
呢隻尋日見到係地下最角0個間有
另外見到海猿movie又入返好多貨,要買快手
柴崎幸 09:27 AM 04-08-08
昨天見到地庫有《東京鐵塔》同埋《怪俠多羅羅》賣。
wing 10:50 AM 04-08-08
作者: 柴崎幸:
東京鐵塔呢d咁新又好評的戲都有..................
mihimaru GT 07:33 PM 04-08-08
呢隻尋日見到係地下最角0個間有
另外見到海猿movie又入返好多貨,要買快手
就係果間~
作者: 柴崎幸:
全區定2區?
柴崎幸 08:49 PM 04-08-08
全區定2區?
無留意呀,因為當時趕時間,望一望就走左咯。
W!LL 08:50 PM 04-08-08
如果未睇真, 有可能唔係平價的啊

頭先見到KK 2DVD+Book版有跌價現象, 賣$18
wing 09:04 PM 04-08-08
就係果間~

全區定2區?
9成9係2區
半熟蕃茄 10:53 PM 04-08-08
作者: wing:
9成9係2區
頭先我去左睇,無記錯應該係2區...仲要得日文字幕
東京鐵塔$68...個packing幾靚
多羅羅有兩隻...box版$180,normal ver. $28
另外新貨有<平頭日記> $28
另smap concert好似得返好少....要買快去
wing 11:05 PM 04-08-08
頭先我去左睇,無記錯應該係2區...仲要得日文字幕
東京鐵塔$68...個packing幾靚
多羅羅有兩隻...box版$180,normal ver. $28
另外新貨有<平頭日記> $28
另smap concert好似得返好少....要買快去
jarhead?
之前都有, 38.

即係依家平左. good.
半熟蕃茄 11:13 PM 04-08-08
作者: wing:
jarhead?
之前都有, 38.

即係依家平左. good.
不過真係好海鮮價....好似speed而家要$30
IDGAF 12:33 AM 04-09-08
比大家"免費宣傳"之下,我都去咗信和B/F入咗d日版碟~!!!

動物之森(連袋) $18
KING KONG 2DVD版 $18(唔知點解同一店舖有D會賣$20!? )
TITANIC 3DVD $18
E.T. 2DVD $18
DEATH NOTE 3DVD+CD $15
大奧 $18
FFVII AC $18(全部爆盒版,有D$20,有D$25,反正都係爛,就買最平的$18,但係點解會全批爛盒? )

另加一隻NDS聖劍 HOM$28盒有少少撞爛了的。

第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面