Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
亍 ◣ 03:07 PM 06-02-14
有街貨?等0食
小嘉 03:44 PM 06-02-14
套卡港版係咪無得訂
未見弧仔開訂既...
fmptsrhk 05:33 PM 06-02-14
對上幾套都有, 今次唔會冇吧
話說上次p笨大.hk都係慢過日本開
J+1 06:38 PM 06-02-14
上次嗰套我訂日版佢都有開訂,唔會冇吧
由手機版發出
小嘉 06:59 PM 06-02-14
就係未見有....
J+1 08:14 PM 06-02-14
上3樓見到有紙啦喎,標645....
由手機版發出
小嘉 08:45 PM 06-02-14
作者: J+1:
上3樓見到有紙啦喎,標645....
由手機版發出
竟然

聽日去訂

早幾日唔見
大覺屋師真 09:45 PM 06-02-14
作者: 亍 ◣:
有街貨?等0食
就8號喇喎, 唔知等唔等到?
hiyoko 10:50 PM 06-03-14
全MK已炒到2字尾
亍 ◣ 11:02 PM 06-03-14
今日問左幾間0食都比唔到時間幾時有.......懷疑有冇可能8號前呢..........
martinnitram 11:39 AM 06-04-14
作者: hiyoko:
全MK已炒到2字尾
y 拍好多都係 2 百頭, MK 已經炒到 2 百尾?
martinnitram 11:42 AM 06-04-14
作者: 大覺屋師真:
就8號喇喎, 唔知等唔等到?
睇個樣今個 8 號 就唔得, 下個 8 號就唔知有無人炒到無貨了...
睇番隻 hako vision 街賣咗咁耐都係上個月尾先見
亍 ◣ 11:33 PM 06-05-14
http://www.gundam.info/topic/10914

景品....好似仲正過之前ex 02...
昏迷童子Sleepy 12:24 AM 06-06-14
作者: 亍 ◣:
http://www.gundam.info/topic/10914

景品....好似仲正過之前ex 02...
個頭身比例......

Converge系列果種比例本童子已經麻麻地(係ex果幾隻先叫接受得到)...而家呢隻仲家......
amaderasu 01:03 AM 06-06-14
作者: 昏迷童子Sleepy:
個頭身比例......

Converge系列果種比例本童子已經麻麻地(係ex果幾隻先叫接受得到)...而家呢隻仲家......
一直唔明對脚咁長係想點。。。。
martinnitram 10:29 AM 06-06-14
作者: amaderasu:
一直唔明對脚咁長係想點。。。。

Converge 肥肥地睇多o左又真係順眼o左 (13 集隻 S-Gundam 其實幾 OK)
呢隻瘦猛猛咁好怪
fmptsrhk 01:10 PM 06-06-14
套卡香港p-bandai出左價了
鐵之侍 01:37 PM 06-07-14
入手了新自護號 1x2,還延大盒的,只是早知會出這個就不買新安洲了(雖然還未動過)
ゆり 01:45 PM 06-07-14
作者: 鐵之侍:
入手了新自護號 1x2,還延大盒的,只是早知會出這個就不買新安洲了(雖然還未動過)
高度好似接近一般ms 1/100 size
martinnitram 03:22 PM 06-07-14
作者: 鐵之侍:
希望遲o的有成品睇
小嘉 07:39 PM 06-07-14

我可能OUT左
比無卡既人睇下
亍 ◣ 07:24 AM 06-09-14
http://gundamguy.blogspot.tw/2014/06...neo-zeong.html

好好玩咁
大覺屋師真 10:43 AM 06-09-14
作者: 小嘉:

我可能OUT左
比無卡既人睇下
謝分享

日本有人放next果隻新安洲落去都ok喎
咁多玩法搞到想買tim
野良猫 10:48 AM 06-09-14

睇完圖我都想買
Rance 11:15 AM 06-09-14
睇完圖都想仆去買
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面