Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
DevilElvis 09:30 PM 05-22-16
作者: 吸血伯爵:
最想出W系列
我都係……

果5部其實整到三尖八角好有型的
mikemike 11:04 PM 05-22-16
得到海老川歡心先啦,隻ARX-8擺明是佢私心,笨大又肯同佢癲!
唔好記住我 11:32 PM 05-22-16
中國咁樣搞一隻00Q,苯大真係有機會早D出
ZERO NEKO 03:14 PM 05-23-16

琴日都訂埋00同暴風 咁既CP真係要考慮係有冇位 00八月出貨
benltc0000 05:27 PM 05-23-16
作者: ZERO NEKO:

琴日都訂埋00同暴風 咁既CP真係要考慮係有冇位 00八月出貨
隨左係陶寶訂之外有冇鋪頭會開呢,呢類3廠產品好似唔見咁
鳳熾魂 07:06 PM 05-23-16
作者: mikemike:
得到海老川歡心先啦,隻ARX-8擺明是佢私心,笨大又肯同佢癲!
海老川私心佢應該會玩左隻李瘋子先
作者: ZERO NEKO:

Buster邊度有?
axe1292 10:15 PM 05-23-16
作者: benltc0000:
紅S好似X品有開
柚原このみ 01:26 AM 05-24-16
作者: 鳳熾魂:
海老川私心佢應該會玩左隻李瘋子先
佢扭計要出晒無裙甲機先
神龍 01:30 AM 05-24-16
咁爽手oo蕉 plz
benltc0000 06:47 PM 05-25-16
岩岩訂左MOShow隻突擊同00Q,00Q唔知會唔會唔夠貨派,睇大陸回應話1/75隻突擊太多訂單要應付
ゆり 07:09 PM 05-25-16
fs有興趣不過未有價,睇定d先
由手機版發出
杯具土怒羅 09:11 PM 05-25-16
想問下有冇版友係魂SHOP訂左第3水橙命(應該係5月派)
如有,拎左貨未a
Yakumo Fujii 09:34 PM 05-25-16
作者: 杯具土怒羅:
想問下有冇版友係魂SHOP訂左第3水橙命(應該係5月派)
如有,拎左貨未a
早排收到email

非常感謝您支持PREMIUM BANDAI!
請查看以下關於您所預訂商品的確認發送日期。
(無論您之前進行了多少次預訂,本郵件僅會發送一次)

【開始發送日期為27 May (Fri)】
運送商品名稱:METAL BUILD DESTINY GUNDAM Heine Westenfluss Custom [2016年5月發送]
鳳熾魂 09:36 PM 05-25-16
第3水咩 會場果轉我一路無當一回事
27號收2隻
杯具土怒羅 10:55 PM 05-25-16
THX 岩岩睇返完來發左EMAIL黎了
鳳熾魂 11:56 AM 05-28-16
今日派結果都係星期一先有
杯具土怒羅 12:02 PM 05-28-16
今朝收左電話下午送黎
Yakumo Fujii 12:11 PM 05-28-16
下晝先派件 ( OFFICE )
但1300就閃人
鳳熾魂 01:34 PM 05-30-16
終於送左一大盒無張運輸貼
sunhikari 02:30 PM 05-30-16
作者: benltc0000:
其實淘寶會穩當D,因為話晒係第三廠,好多香港店鋪有同香港BANDAI合作開,香港店直接搞呢D好易有大麻煩出現

我就上淘寶訂晒突擊、暴風同00Q,訂金又平,香港貴好多......
benltc0000 09:06 PM 05-30-16
作者: sunhikari:
其實淘寶會穩當D,因為話晒係第三廠,好多香港店鋪有同香港BANDAI合作開,香港店直接搞呢D好易有大麻煩出現

我就上淘寶訂晒突擊、暴風同00Q,訂金又平,香港貴好多......
最後搵朋友陶寶攪掂左
ゆり 12:08 PM 06-07-16
fanmade(之前整凶鳥果間)

好似又整00q ....
神龍 12:35 PM 06-07-16
對撼咁堅a
fami~yan 02:37 PM 06-07-16
作者: ゆり:
fanmade(之前整凶鳥果間)

好似又整00q ....
岩岩公布左會出隻曉擊霸MKII
GN00508771 04:27 PM 06-07-16
乜呢排mb靜哂就到國內熱鬧起來
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124  ... 最後

返回主題版面