Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-12, 11:04 PM   #576
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
其實張特典貼好易貼,係靜電貼黎
就算貼錯都可以撕出黎再貼
另外除左入game要轉中文介面,其他感覺良好
希望聽日打風就好

舊 08-16-12, 11:17 PM   #577
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: assy 查看文章
其實張特典貼好易貼,係靜電貼黎
就算貼錯都可以撕出黎再貼
另外除左入game要轉中文介面,其他感覺良好
希望聽日打風就好
我都覺得中文版真係值得等。
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 12:26 AM   #578
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
cut 左好耐都係
最後都cut唔夠好

之後貼左好耐
貼得唔夠準(放棄中)

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 08-17-12 12:33 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 01:11 AM   #579
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
用中文介面入去點打日文名??

我到現在仲未玩到就因為咁!!!
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 01:22 AM   #580
幽浮-_-
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3823 8490 4570
睇黎痛貼配黑機好靚,
白機o既話可能唔係咁夾...

即係張痛貼可以循環再用(日日換?
幽浮-_- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 08:50 AM   #581
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
今天請假總算有價值

中文譯大致上都ok,是有些地方感覺有點怪

整個流程果然是大改,在normal難度下單單是敵人感覺比舊版強了(好在game over了也可在該層重頭再來,不然……)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 09:43 AM   #582
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今天請假總算有價值

中文譯大致上都ok,是有些地方感覺有點怪

整個流程果然是大改,在normal難度下單單是敵人感覺比舊版強了(好在game over了也可在該層重頭再來,不然……)
咦! 唔係話normal都好易咩? 等我重專登揀hard, 不過啱啱開始,要reset都冇影響~
舊 08-17-12, 09:46 AM   #583
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
塊貼我都貼得唔太好,(一有塵就好惡攪)
不過貼完真係覺得部機醒哂~

舊 08-17-12, 09:56 AM   #584
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Hawk 查看文章
咦! 唔係話normal都好易咩? 等我重專登揀hard, 不過啱啱開始,要reset都冇影響~
的確係好易喎,建議撐得過雪子城就直接打落下去,事關之後會越黎越易…

舊 08-17-12, 10:43 AM   #585
Hawk
Game Master

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
的確係好易喎,建議撐得過雪子城就直接打落下去,事關之後會越黎越易…
了解!
舊 08-17-12, 11:21 AM   #586
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Hawk 查看文章
頭兩個迷宮係boss弱化 卒仔強化

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:22 AM   #587
pet3
The One

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
我剛打完暗由衣

的確有點難度
差點死掉一個人( 沒有使用道具)

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-17-12, 11:28 AM   #588
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

瑪格大姐應該點打

舊 08-17-12, 05:26 PM   #589
assy
Game Master

乜事彈獎盃果下係泡菜文 a

舊 08-17-12, 05:45 PM   #590
pet3
The One

引用:
乜事彈獎盃果下係泡菜文 a
你唔係正體中文系統入遊戲(第1次)

FGO 目標預算
舊 08-17-12, 08:11 PM   #591
assy
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
你唔係正體中文系統入遊戲(第1次)
我已經delete 左個 icon 重裝先開始玩
而家試下 format set 中文試下

舊 08-17-12, 08:15 PM   #592
pet3
The One

引用:
我已經delete 左個 icon 重裝先開始玩
而家試下 format set 中文試下
因為杯表是計第1次入game 就會記住

FGO 目標預算
舊 08-17-12, 08:19 PM   #593
assy
Game Master

引用:
因為杯表是計第1次入game 就會記住
但我個杯表係中文,只係彈出黎果下係泡菜
如果唔得就算了

舊 08-17-12, 10:16 PM   #594
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: GN00508771 查看文章
瑪格大姐應該點打
請準備源易經
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 10:20 PM   #595
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
頂,第一次接觸呢個系列,NORMAL都咁難打既,買藥又貴,SP又成日唔夠用,岩岩救完雪子,隻BOSS打到我差唔多咩回覆道具都用晒咁滯sosad
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:07 PM   #596
pet3
The One

引用:
作者: 我係我 查看文章
頂,第一次接觸呢個系列,NORMAL都咁難打既,買藥又貴,SP又成日唔夠用,岩岩救完雪子,隻BOSS打到我差唔多咩回覆道具都用晒咁滯sosad
我現在都仲未贏到....
佢招2連牙和最後hp 就死果招
一個80x 2 ,一個170.....
我咩道具都未用

因為佢一打我就死
還有後邊可以不集氣直接放全畫面火燒120
由衣死左就接2連牙

是我選錯難度 還是我lv 太低 ?(lv8)
我打得一下就能贏QAQ

-----------------------------------
終於贏到
運氣佢2連牙打我唔中

FGO 目標預算

此篇文章於 08-17-12 11:37 PM 被 pet3 編輯。
舊 08-18-12, 01:48 AM   #597
一德仔一
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
救完雪子,
再次入雪子城堡,,第8層果間房隻BOSS要幾LV先夠打?
打到咁上下,佢一招範圍技秒哂(扣2XX)
一德仔一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:49 AM   #598
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 一德仔一 查看文章
救完雪子,
再次入雪子城堡,,第8層果間房隻BOSS要幾LV先夠打?
打到咁上下,佢一招範圍技秒哂(扣2XX)
普通難度的話 建議 20~24前後

引用:
我咩道具都未用

因為佢一打我就死
由衣死左就接2連牙

我打得一下就能贏QAQ

-----------------------------------
終於贏到
運氣佢2連牙打我唔中
LV太低了

舊 08-18-12, 02:03 AM   #599
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
真係打唔嬴雪子既
整隻物理耐性センリ
你想輸都難

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 05:17 AM   #600
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
我咩道具都未用

因為佢一打我就死
由衣死左就接2連牙

我打得一下就能贏QAQ

終於贏到
運氣佢2連牙打我唔中
我打雪子時已經LV25.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[P4G]ペルソナ4 ザ・ゴールデン ハイカラな攻略.交流討論帖(捏他巴雷請用spoiler!!) 鈴蘭 攻略及心得交流區 999 09-01-13 01:57 AM

現在的時間是 07:31 AM

手機版 | APP版