Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-12-05, 01:09 AM   #1251
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
以上都有, 價錢好底!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 11:57 PM   #1252
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
金哥,有陳綺貞新專輯既消息單聲
麻煩晒
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-05, 12:43 PM   #1253
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿高
金哥,有陳綺貞新專輯既消息單聲
麻煩晒
22~~~
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=110361

舊 09-20-05, 03:57 PM   #1254
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
早幾日黎左落訂
唔記得搞清楚港定台版
做唔做到台灣同步23號出啊 a

此篇文章於 09-20-05 04:00 PM 被 阿高 編輯。
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 12:34 AM   #1255
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿高
早幾日黎左落訂
唔記得搞清楚港定台版
做唔做到台灣同步23號出啊 a
可能明天~~~!

舊 09-24-05, 11:04 PM   #1256
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
作者: Chris皇
請問接唔接受Game Soundtrack的訂嗎?

http://www.square-enix.co.jp/music/s...top/index.html

Ⅶ 
・
初回限定:FF7AC特製付

即係FF7 AC Soundtrack呢?
我想問到貨未?
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 03:17 PM   #1257
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
我想問到貨未?
未到!!! 不過知道應該有!

舊 10-05-05, 09:13 PM   #1258
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
kimkim~
有無消息星期五(7/10)燕豬隻碟確實會到~?
好心急=3=

舊 10-05-05, 11:41 PM   #1259
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 柯士甸
kimkim~
有無消息星期五(7/10)燕豬隻碟確實會到~?
好心急=3=
明天都有機會~~~

舊 10-05-05, 11:43 PM   #1260
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: KIM
明天都有機會~~~
咪講笑
全亞洲同步7 號發行

舊 10-05-05, 11:46 PM   #1261
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
KIM大
我想問已出劇集dvd受吾受訂?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-05, 11:52 PM   #1262
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 斯羅
KIM大
我想問已出劇集dvd受吾受訂?
一向歐,美,港,日,韓,台,泰......的CD/DVD都有得訂!!!

記得最好比埋 全名,出版社,CODE及圖 我地!!!

舊 10-06-05, 10:44 PM   #1263
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
一向歐,美,港,日,韓,台,泰......的CD/DVD都有得訂!!!

記得最好比埋 全名,出版社,CODE及圖 我地!!!
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept.aspx/pid-1004070682/section-videos/code-w/version-all/did-8649

吾知會吾會平得過係呢度訂既價呢???
可吾可以pm我個價錢,thanks
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-05, 11:35 PM   #1264
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 斯羅
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept.aspx/pid-1004070682/section-videos/code-w/version-all/did-8649

吾知會吾會平得過係呢度訂既價呢???
可吾可以pm我個價錢,thanks
基本上可以, 不過冇佢咁快囉!!!
自己上天音訂吧!

舊 10-07-05, 12:17 PM   #1265
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

完美的一天有未呀~?????????????
kimkim~

舊 10-07-05, 12:36 PM   #1266
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
完美的一天有未呀~?????????????
kimkim~
10分鐘前到了!!! go go go!!!

舊 10-07-05, 12:54 PM   #1267
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
10分鐘前到了!!! go go go!!!
有無海報賣添呀~?
我需要三張=3=
thx~~~

舊 10-07-05, 12:58 PM   #1268
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
有無海報賣添呀~?
我需要三張=3=
thx~~~
LUNCH你仲唔落去買~~~我通知左FANS LEADER了~~~

舊 10-07-05, 01:19 PM   #1269
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
LUNCH你仲唔落去買~~~我通知左FANS LEADER了~~~
我在牛頭角啊
放工先來呀~!!
係咪有海報姐~~~????
keep三張比我呀~~~~~~~~

舊 10-07-05, 01:20 PM   #1270
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我在牛頭角啊
放工先來呀~!!
係咪有海報姐~~~????
keep三張比我呀~~~~~~~~
你叫JACKY買少D, 留比你仲好啦~~~

舊 10-07-05, 01:22 PM   #1271
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
港版一天係咪有私密光碟送 ?

我5,6點到去到旺角

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-05, 01:27 PM   #1272
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:

佢買好多張的麼~?
(究竟係咪有海報賣姐~? )

舊 10-07-05, 09:17 PM   #1273
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

唉~~~~~~~~
出到去原來110預購的要明天先有......>_<"

舊 10-09-05, 11:30 PM   #1274
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:

佢買好多張的麼~?
(究竟係咪有海報賣姐~? )
無野ge
一張台灣版,一張香港版,一張新加坡版
以上 b b

之後佢就會響呢度話俾你聽港版的vcd附贈的馬賽克收藏響邊

講番正事
有冇人有GiGi新碟幾時出的消息呀?

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-05, 01:51 AM   #1275
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
海報等你送比我
我一張就夠啦