Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-30-19, 03:12 PM   #1026
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
識睇一定睇留言,學下5毛藍絲點抹黑

都係果句話你剪片,係你黑衫先撩架打
所以真相不重要
要撐要盲既唔會因爲你有誠意去搜集資料就去信你

或者你俾錢佢即刻撐你,姐係認錢唔認事實

舊 07-30-19, 04:58 PM   #1027
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
https://thestandnews.com/politics/%E...F%B0%E5%81%9A/

行政會議成員、新民黨主席葉劉淑儀在立法會一個委員會,討論港台開設一個副廣播處長常額職位時借題發揮,關注教育電視的內容和觀眾數量,更質疑港台新聞部是否有必要,「其實新聞使唔使港台做,我都懷疑,因為咁多電台做」。

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-19, 07:59 PM   #1028
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
45人告暴動罪...
呢d又咁快告
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-19, 08:03 PM   #1029
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
所以你同我講司法獨立

舊 07-30-19, 08:18 PM   #1030
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
呢班o靚仔,咁就一世
有二百萬人,罷一日工都唔敢

唔講粗口硬係唔順口,壇主可唔可以特赦一次
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-19, 10:01 PM   #1031
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實之前好似已經講左你唔係對著其他會員針對性咁講就OK

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-30-19, 10:21 PM   #1032
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: chitkan 查看文章
呢班o靚仔,咁就一世
有二百萬人,罷一日工都唔敢

唔講粗口硬係唔順口,壇主可唔可以特赦一次
只要你唔係向會員針對性開火,應該係無問題。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-19, 10:42 PM   #1033
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
今日睇完毓民
明顯講班義士時粗口少咗
但睇完好心噏

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 12:39 AM   #1034
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

已經好少聽毓民 因為毓民除左屌人之外基本上無咩益 雖然聽完佢屌人會暢快D但都係引唔起自己去諗點樣做最好

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-19, 01:41 AM   #1035
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
就算我唔講
傻既都知咁落去唔撚係路
拉你一個少一個
打傷你一個少一個

點解黑警咁撚癲?
因為對家有晒覺悟
佢知道比你地贏左佢地會被清算
而我亦相信比連登仔清算會比死更慘
人地真係搏緊命架

相反你地呢?

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 09:21 AM   #1036
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

水炮車就出啦,你想見到既醉酒Party應該不遠,咁你做左達人未?上得場未?

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-19, 09:31 AM   #1037
chitkan

搭車見倒D阿叔電話
班藍絲將煙花單野入示威者數
話暴徒火箭射警署
舊 07-31-19, 09:40 AM   #1038
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實之前好似已經講左你唔係對著其他會員針對性咁講就OK
希望林鄭同一哥二哥都唔係會員.

舊 07-31-19, 09:43 AM   #1039
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
搭車見倒D阿叔電話
話暴徒火箭射警署
眼盲心盲個D無得救
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 10:13 AM   #1040
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
X
你落下場先啦

我知你好有心

不過都習慣下現場先,最基本係熱同埋裝備重。你體力捱唔捱到?

捱到先好講之後果 d 野。

平時都捱唔慣既,真係要出魔法時手軟無力 team kill 自己人就唔好啦。

唔係諗住到時先 load 你個 save 俾你 teleport 去現場丫嘛?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 10:14 AM   #1041
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
水炮車就出啦,你想見到既醉酒Party應該不遠,咁你做左達人未?上得場未?
可能連酒都未學識調呢

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 10:22 AM   #1042
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

我 fb 有幾個女人 fd,有阿媽有靚妹有只講新假期吃喝玩樂化妝既港女,佢地個個出晒去。

一個 7.1 去到立法會附近
一個圍過灣仔狗總
一個去上環

唔好話你汗都無流過下化?
由手機版發出
舊 07-31-19, 10:32 AM   #1043
Tano
嫑憅

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
就算我唔講
傻既都知咁落去唔撚係路
拉你一個少一個
打傷你一個少一個

點解黑警咁撚癲?
因為對家有晒覺悟
佢知道比你地贏左佢地會被清算
而我亦相信比連登仔清算會比死更慘
人地真係搏緊命架

相反你地呢?
買得齊基本裝備先再發表啦

就算係中後排補給/傳工具都要走位快

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-31-19, 10:33 AM   #1044
Tano
嫑憅

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你落下場先啦

我知你好有心

平時都捱唔慣既,真係要出魔法時手軟無力 team kill 自己人就唔好啦。

唔係諗住到時先 load 你個 save 俾你 teleport 去現場丫嘛?
由手機版發出
原來佢係魔法師

風或水系應該大派用場

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-31-19, 10:57 AM   #1045
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
搭車見倒D阿叔電話
話暴徒火箭射警署
我今朝望到有線都覺得有線佢地痴左 竟然講到D煙花係射警署 明明點睇都係黑社會射緊人:o)

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 07-31-19 11:11 AM 被 鈴蘭 編輯。
舊 07-31-19, 11:12 AM   #1046
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你落下場先啦

我知你好有心

由手機版發出
一陣好似D差佬咁 想丟對家點知丟落自己友度就唔好啦

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-19, 06:50 PM   #1047
麥魚仔
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: cat722 查看文章
45人告暴動罪...
呢d又咁快告
由手機版發出
白衣比保釋

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 08:25 PM   #1048
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: cat722 查看文章
45人告暴動罪...
呢d又咁快告
由手機版發出
點解咁快告還有另一個好大既原因

呢44名被告者係保釋期間,唔可以再去其他示威區,
如果落去就當係藐視法庭,將會更加大罪。

用呢種方法有冇證據將來告唔告得入都好,都唔重要。
重要係示威者少左44人。只要不斷重覆,前線嘅就會越黎越少人係現場。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 08:39 PM   #1049
chitkan

俄羅斯DQ參選人 引發莫斯科千人“暴動”

http://news.now.com/home/internation...=357451&refer=

connect到俄羅斯了
DQ、定性暴動,劇本情節異常地相似
依d叫世界線正在收束嗎?
舊 07-31-19, 10:04 PM   #1050
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
俄羅斯DQ參選人 引發莫斯科千人“暴動”

http://news.now.com/home/internation...=357451&refer=

connect到俄羅斯了
DQ、定性暴動,劇本情節異常地相似
依d叫世界線正在收束嗎?
俄羅斯同中國, 都係中亞遊牧民族(蒙古)既子孫, 連埋伊朗土耳其, 係咁上下.

土耳其最近投俄, 訂左既 F-35 俾美帝 CUT 單.

大體上 e+ 世界既兩大陣營, 一係英美航海文明為主既自由民主, 另一個係中俄遊牧民族既為主既野蠻強權.

香港就夾左起中間囉.

論壇跳轉

現在的時間是 03:58 PM

手機版 | APP版