Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-27-04, 11:13 PM   #126
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
引用:
作者: Busconcamp
連卡$228...
偶$215...心癢癢要加少少價...

傳賣假野個間賣238 tim

話時話請問貴鋪係邊?可以去幫趁下
カズキ 目前離線  
舊 10-27-04, 11:14 PM   #127
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 銀色流星
收入都唔錯喎~
係喎...
巧利錢喎...
50盒...
找數$9800...
就有$500落袋...賣得晒的說~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-27-04, 11:15 PM   #128
カズキ
Game Master

引用:
係喎...
巧利錢喎...
50盒...
找數$9800...
就有$500落袋...賣得晒的說~
呢部一定賣得啦.wing zero custom大把fans
カズキ 目前離線  
舊 10-27-04, 11:21 PM   #129
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: PokaNights
傳賣假野個間賣238 tim

話時話請問貴鋪係邊?可以去幫趁下
算吧...
識偶無著數~
訂貨(如神話)又無貨可以俾到人...
D價又做唔到人地D"至低價"~
係網度交流下咪巧囉~~~

舊 10-27-04, 11:27 PM   #130
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
算吧...
識偶無著數~
咁都可以生存到就証明你有料到...

舊 10-27-04, 11:28 PM   #131
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
引用:
至低價
valkyrie 目前離線  
舊 10-27-04, 11:28 PM   #132
カズキ
Game Master

引用:
算吧...
識偶無著數~
哦,都係問一下,唔想講唔緊要.
著數,我就真係唔貪.
我睇arm就買,好少格價,特別是模型.
玩具我多數買現貨.因只買模型同蛋.
所以唔會訂貨.放心
カズキ 目前離線  
舊 10-27-04, 11:40 PM   #133
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
近年市道差...偏偏多左人開玩具舖...
新舖要C.O.D...結果係舖跟舖鬥價...套現...

巧多舖都係"見步行步"...希望在明天...
食老本...唔頂住...可以做乜(認真的)

舊 10-27-04, 11:52 PM   #134
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:

揾食艱難...祝你好運~

舊 10-28-04, 01:54 AM   #135
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:

你在哪間店呀!幫襯下你啦~

KIM 目前離線  
舊 10-28-04, 10:15 PM   #136
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:

好同意近年市道係好差~ 依家d租金仲有可能會升~
做生意真係難
garuda 目前離線  
舊 10-28-04, 10:45 PM   #137
GM III
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
WING ZERO 喎兩張POST CARD係銀面印刷,有少少閃,好正!

舊 10-29-04, 02:26 AM   #138
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: GM III
WING ZERO 喎兩張POST CARD係銀面印刷,有少少閃,好正!
bought $215~
post card

原圖1
原圖2
上傳的圖像
檔案類型: jpg 44.JPG (40.1 KB, 313 次查看)
檔案類型: jpg 45.JPG (40.7 KB, 313 次查看)

此篇文章於 10-29-04 03:27 PM 被 kog 編輯。
無賴男 目前離線  
舊 10-29-04, 02:41 PM   #139
銀色流星
疾 風 迅 雷

幅相...... ...好大張......

舊 10-29-04, 03:28 PM   #140
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
幅相...... ...好大張......
加工~~

kog 目前離線  
舊 10-30-04, 02:25 PM   #141
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
昨日諗住去元朗佳佳搵$208 gundam w
點知佢無開門
於是走落去下邊果間用$225買左
張卡都唔係好特別姐

重諗住個地台可以俾wing ka用
點知唔得,bandai真係好狗
Terry仔 目前離線  
舊 10-30-04, 09:28 PM   #142
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
我都係龍珠以$215入手
連卡(^0^)

舊 10-31-04, 01:20 AM   #143
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Terry仔
昨日諗住去元朗佳佳搵$208 gundam w
點知佢無開門
於是走落去下邊果間用$225買左
張卡都唔係好特別姐

重諗住個地台可以俾wing ka用
點知唔得,bandai真係好狗
到時個台一樣樣...
又話BANDAI一台兩用...
唔整過個新既...
巧屈水姐~~~

舊 10-31-04, 01:27 AM   #144
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
我........就係貪個兩張 post card...........
忍唔住買jor............$205..................

舊 10-31-04, 01:34 AM   #145
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: mudhole
我........就係貪個兩張 post card...........
忍唔住買jor............$205..................
$205連卡...咪低囉~
唔駛 喎~~~

舊 10-31-04, 01:45 AM   #146
mudhole
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
引用:
$205連卡...咪低囉~
唔駛 喎~~~

係ar~~~個5算多少少......都好平la~~

不過.....我本來諗住唔買ga ma........11月重要買 PG Strike............
今個月買得太多la............隻大天使同人馬都洗jor五百幾.............
(e+愈黎愈大洗.........點算.......)
攪到e+ 得返 $43 係身jar..................=.="'
[$$$] 錢ar...我要錢....... [/$$$]

舊 10-31-04, 09:42 AM   #147
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
到時個台一樣樣...
又話BANDAI一台兩用...
唔整過個新既...
巧屈水姐~~~
wing ka都無送地台!

引用:
作者: mudhole
你就好啦,拾到寶
本身諗住一次過買兩部(>$210)
銀兩唔夠,買左HG blue frame sceond L
Terry仔 目前離線  
舊 10-31-04, 02:21 PM   #148
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
話唔買又買的我
都是$205連卡在福利入手了
williamsiusuper 目前離線  
舊 10-31-04, 09:09 PM   #149
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: williamsiusuper
話唔買又買的我
都是$205連卡在福利入手了
福利仍售$205...
剩返3盒...偶重加左4蚊...
家陣賣$219

舊 10-31-04, 10:05 PM   #150
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
樓上果隻好似大家都有買???係咪個個GUNDAM迷, 一出任何一隻新MS, 都會即買的呢?

KIM 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版