Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-20, 10:31 AM   #76
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我都係好彩令佢中麻出唔到套餐再ko佢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 11:04 AM   #77
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
印象中好似係佢初段好鐘意用物理打春,結果靠反射DAMAGE差D快過自己打既。
不過由於一早忘記晒既同伴D取消BUFF/NERF,都真係幾辛苦。
呢個應該係最後一個難關,之後似玩AVG多過RPG

舊 01-15-20, 12:11 PM   #78
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
原版玩 hard 乜都唔識亂玩時都唔覺得難,只有鴨志田係難,仲要係好好好甘果種難。

Royale 玩 challenge 反而鴨志田唔難,係奧村難。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 12:20 PM   #79
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
原版玩 hard 乜都唔識亂玩時都唔覺得難,只有鴨志田係難,仲要係好好好甘果種難。

Royale 玩 challenge 反而鴨志田唔難,係奧村難。
由手機版發出
鴨志田俾佢NERF到差D易過紅卒

舊 01-15-20, 12:37 PM   #80
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
印象中好似係佢初段好鐘意用物理打春,結果靠反射DAMAGE差D快過自己打既。
不過由於一早忘記晒既同伴D取消BUFF/NERF,都真係幾辛苦。
呢個應該係最後一個難關,之後似玩AVG多過RPG
其實我覺得隻專務唔難搞 前面果4隻課長先係最易炒車 一殺唔晒就無限Loop 但佢一定有一隻上buff上到好硬

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 02:47 PM   #81
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實我覺得隻專務唔難搞 前面果4隻課長先係最易炒車 一殺唔晒就無限Loop 但佢一定有一隻上buff上到好硬
印象中好似同一般冇咩大分別,畢竟challenge弱點DAMAGE會大好多。
…諗深一層HARD可能會大鑊好多…

舊 01-15-20, 04:49 PM   #82
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我連上去搵奧村時 d 100% 警報怪都有可能俾佢地 combo 死
由手機版發出
舊 01-21-20, 10:40 PM   #83
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

第三學期網上話要明智 corp 去到 8,丸喜去到 9。

高過有無問題?
由手機版發出
舊 01-22-20, 08:16 AM   #84
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
第三學期網上話要明智 corp 去到 8,丸喜去到 9。

高過有無問題?
由手機版發出

丸喜10同明智9-10只可以故事升,不會高過
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-20, 08:19 AM   #85
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
明智唔夠都可以入第三學期
最後會少左野睇同埋會合唔到最強P比下一周目打橫行je

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 01:01 AM   #86
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

愚者corp 去到 11 月停左起 lv4,有無做少左 d 咩?
由手機版發出
舊 01-27-20, 09:39 AM   #87
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
愚者corp 去到 11 月停左起 lv4,有無做少左 d 咩?
由手機版發出
愚者只可以等待故事劇情升
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 10:49 AM   #88
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

太耐無玩,隻 game 又太多野玩,記唔到咁多
由手機版發出
舊 02-18-20, 10:49 PM   #89
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
中文版20號出
唔知聽日會唔會有偷跑呢??
今次無訂,想早D出去望望會唔會買到限定版
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 11:12 AM   #90
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
不知不覺 P5R 明天出
但明天我不用上班
星期5去買好了

希望港服也有1元購買舊dlc 優惠

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 11:41 AM   #91
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
行版game是不是無偷跑過的記錄?
由手機版發出
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 02:29 PM   #92
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
行版game是不是無偷跑過的記錄?
由手機版發出
係呀!因代理監著!(偷跑怕問負!)
今晚6點後,應該會派貨架啦!

利申:一早訂左P4中限版!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 02:52 PM   #93
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

岩岩響葵芳買左
P5R中文限定
$828
舊 02-19-20, 03:21 PM   #94
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: rinxlun 查看文章
岩岩響葵芳買左
P5R中文限定
$828
師兄有無見到普通版,如有,多少錢,謝

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 03:27 PM   #95
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
岩岩響葵芳買左
P5R中文限定
$828
限定唔知澳門有無現貨呢

舊 02-19-20, 03:40 PM   #96
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 書仔 查看文章
師兄有無見到普通版,如有,多少錢,謝
普通版$438呀
舊 02-19-20, 03:44 PM   #97
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
普通版$438呀
謝,心中有數了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-20, 03:50 PM   #98
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Tdot 查看文章
限定唔知澳門有無現貨呢
澳門真係唔知
不過聽日都正日
應該都會有既
舊 02-20-20, 12:35 PM   #99
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://store.playstation.com/zh-han...onship=add-ons
舊dlc項目
答案是1元都唔洗直接免費!

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-20, 02:05 PM   #100
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: pet3 查看文章
https://store.playstation.com/zh-han...onship=add-ons
舊dlc項目
答案是1元都唔洗直接免費!
太佛心!

PS:好彩一早見電玩直銷開訂,訂左ge!
好彩電玩直銷冇cut我單ge!
最後啱啱$770中限版到手,唔洗食炒價!

PS: 之前出中普版時,訂唔到中限版,
今次終於買到中限版啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 02-20-20 02:07 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
出售 Persona 5: The Royal 中文版 trdsport01 買賣專區 0 02-23-20 09:15 PM
收 SUPER GUNDAM ROYAL ACC hokhin 買賣專區 0 11-04-15 01:53 AM
Royal Elastics Sebastian veronique 潮流版 0 01-15-06 07:37 PM
請問有誰有BLOOD ROYAL 3 KYRIE的爆機檔? pingneo H-GAMEの部屋 3 06-23-04 05:10 PM
CherrySoft: Blood Royal 3 ??? why H-GAMEの部屋 4 11-07-03 03:34 AM

現在的時間是 08:49 PM

手機版 | APP版