Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-07, 04:30 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
不朽の名作 矢吹健太朗「To LOVEる ダークネス」TVアニメ第2期製作決定!!

監督・・・加戸誉男
シリーズ構成・・・大和屋 暁
Cデザイン・・・岡 勇一
音響監督・・・三間雅文
制作・・・XEBEC
製作・・・とらぶる製作委員会

此篇文章於 12-21-14 11:54 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-07, 05:06 PM   #2
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
人都畫得ok,倒是想看看會露得如何啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-07, 06:57 PM   #3
sunnycard
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Keep out XD
sunnycard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-07, 06:57 PM   #4
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
女主角呢#

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-07, 09:30 PM   #5
Kinexecute
Senior Gamer
得到力量…創造世界…

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
希望唔會好似こどものじかん咁…
真係會迫人買DVD架
Kinexecute 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 01:22 AM   #6
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
至少人樣好過black cat..

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 02:24 AM   #7
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
又一期待既動畫化作品

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 03:19 AM   #8
greatultraman
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

註冊日期: Sep 2004
呢套唔駛用腦, 淨係夠萌就得
不過唔見有殺手蘿利同大小姐?

舊 12-20-07, 09:37 AM   #9
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
只要有萌同殺必死就可以動畫化ge年代

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 02:13 PM   #10
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: greatultraman 查看文章
呢套唔駛用腦, 淨係夠萌就得
不過唔見有殺手蘿利同大小姐?
有時係要睇下一D唔使用腦嘅嘢

舊 12-20-07, 05:27 PM   #11
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢套我唔期待.........................................................不過會睇

引用:
作者: 真!DC 查看文章
只要有萌同殺必死就可以動畫化ge年代
乜已經唔係乜野狗 垃圾都可以改篇O既時代咩?
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 10:15 AM   #12
蒼崎五月
Junior Member

註冊日期: Aug 2007
o甘間中都要睇番d唔駛用腦...得啖笑...殺必死......o既o野o黎舒緩下o既...
蒼崎五月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 10:17 AM   #13
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 蒼崎五月 查看文章
o甘間中都要睇番d唔駛用腦...得啖笑...殺必死......o既o野o黎舒緩下o既...
尼套好悶, 笑唔出

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 02:12 PM   #14
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
尼套好悶, 笑唔出
唔明點解要分漫畫同腳本...
之前矢吹健太朗一個既black cat個故事已經好過呢套....雖然係2個唔同既類型....
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 06:53 PM   #15
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 蒼崎五月 查看文章
呢套好岩你睇
http://gaforum.org/showthread.php?t=160187

舊 12-23-07, 10:41 AM   #16
money
◆.西野司命.◆

舊 12-23-07, 01:41 PM   #17
W教授

出GAME可以點玩?
換衫遊戲

舊 12-23-07, 02:57 PM   #18
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
出GAME可以點玩?
換衫遊戲
玩摸到...

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 06:43 PM   #19
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
出GAME可以點玩?
換衫遊戲
我反而想知有咩可以玩...?

有邊PART可以遊戲化...? 唔係AVG吓嘩?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 07:07 PM   #20
W教授

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我反而想知有咩可以玩...?

有邊PART可以遊戲化...? 唔係AVG吓嘩?
如果係打外星人ACT OR RPG就有得諗啦!
我要用宇宙大王屈機

舊 12-24-07, 01:39 AM   #21
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
動好過漫

不過都係唔多想睇

期期EXAM都飛曬/

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 12:40 PM   #22
爽神

引用:
作者: marspeople 查看文章
動好過漫

不過都係唔多想睇

期期EXAM都飛曬/
但睇得出動冇漫既質素...
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 01:10 PM   #23
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
引用:
作者: 爽神 查看文章
但睇得出動冇漫既質素...
一定走樣嫁啦

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 03:50 PM   #24
money
◆.西野司命.◆

JUMP FESTIVAL 08 PV
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1843112

舊 12-25-07, 02:00 AM   #25
W教授

條PV似乎無乜走樣,
應該睇得過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[PSV] ToLOVEる ダークネス バトルエクスタシー | 昇天必至の「3Dアクション」発売日は2014年5月22日が予定 ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 11 05-21-14 12:59 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM

現在的時間是 08:05 PM

手機版 | APP版