Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-15, 10:41 AM   #126
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
兩隻妹好似冇長大過咁...?其實呢套係幾多年後???

竟然冇被腐化

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 10:42 AM   #127
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

竟然冇被腐化
十幾年後, 但冇詳細寫明幾多年
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 10:51 AM   #128
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:

竟然冇被腐化
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
十幾年後, 但冇詳細寫明幾多年
久遠幾多歲就過咗幾多年

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 12:23 PM   #129
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:

竟然冇被腐化
亞人有近200年壽命
當好似撒亞人咁青春年期特別長就ok
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 01:52 PM   #130
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
兩位お姉さま都起碼30路啦

另外今次係皇女見兩位大使,帝本人無出黎見佢地
即係仲會見多次...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 03:36 PM   #131
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

二人の白皇
新人設圖 フミルィル長大回歸 棕卷髮上白下綠長裙
舊 11-29-15, 03:40 PM   #132
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

20週年選拳 女
1冬馬 23452
2雪菜 11021
3理奈 3864
4あかり 3165
5クオン 2860
6由綺
7エルルゥ
8郁乃
9環姐
舊 11-29-15, 04:08 PM   #133
HM

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
20週年選拳 女
1冬馬 23452
2雪菜 11021
3理奈 3864
4あかり 3165
5クオン 2860
6由綺
7エルルゥ
8郁乃
9環姐
意料中事
舊 11-29-15, 04:17 PM   #134
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: HM 查看文章
意料中事
尋日ハクオロ破ハク已經係出乎意料

公佈前儀武問想邊個贏同乜野商品化
御前「タマ姉の靴」
水樹「春希昨晚來了我那裡呢」「マルチ」
水島「我該選哪一個??」「クオン」(成晚春希都係大家目標)
平野「理奈」

水島「僕のかずさ・・・」
おまえら「ええええ?!」
水島「僕らのかずさです」

同男方一樣勝利者讀出葉提供的角色勝利感言
なば睇左陣話覺得係丸戶寫,大約係冬馬話覺得恐縮,不過有心裡一個想佢支持自己的人支持就夠了.(走近水島)約好的蛋糕,我現在來取了. 咁上下.

公佈第二時米澤圓入雪菜mode「なばさんならわたし二番目でもいいよ、春希くん」

此篇文章於 11-29-15 04:32 PM 被 北条加蓮 編輯。
舊 11-29-15, 04:58 PM   #135
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
アルル!!! カミュー!!! キタ━━━━(゚∀゚)━━━━!!

アルル長大咗,澤城過咗咁多年都仍然係配呢個聲。釘宮繼續係釘宮。

唔單止身體長大咗,心智上由死小孩進化成準少奶。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 05:03 PM   #136
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
意料中事
雖然意料中事

不過第2至第5位加埋嘅票數都係唔夠冬馬嚟先屈機
舊 11-29-15, 05:09 PM   #137
HM

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
尋日ハクオロ破ハク已經係出乎意料

公佈前儀武問想邊個贏同乜野商品化
御前「タマ姉の靴」
水樹「春希昨晚來了我那裡呢」「マルチ」
水島「我該選哪一個??」「クオン」(成晚春希都係大家目標)
平野「理奈」

水島「僕のかずさ・・・」
おまえら「ええええ?!」
水島「僕らのかずさです」

同男方一樣勝利者讀出葉提供的角色勝利感言
なば睇左陣話覺得係丸戶寫,大約係冬馬話覺得恐縮,不過有心裡一個想佢支持自己的人支持就夠了.(走近水島)約好的蛋糕,我現在來取了. 咁上下.

公佈第二時米澤圓入雪菜mode「なばさんならわたし二番目でもいいよ、春希くん」

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
雖然意料中事

不過第2至第5位加埋嘅票數都係唔夠冬馬嚟先屈機
誰保證票數係真?
舊 11-29-15, 05:26 PM   #138
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:

誰保證票數係真?
咁呢點hidden之前都已經係咁
都冇假得去邊

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 05:37 PM   #139
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
咁呢點hidden之前都已經係咁
都冇假得去邊
我都覺以冬馬人數都冇需要做票/造假嘅

但昨日男性角色個投票就真係好造假FEEL
舊 11-29-15, 07:57 PM   #140
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

救命神combo
届かない恋 米澤円 with 生天目仁美(全白+全黑)
深愛 水樹奈々 with Suara
運命-SADAME- 柚木涼香 with 種田梨沙 (cosエルルゥ&クオン)
一番星 Suara with 伊藤靜
舊 11-29-15, 10:06 PM   #141
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
一早講左唔會出碟,聽日唱「ガラスの華」的話真係淚目
第二晚有唱
舊 11-29-15, 10:46 PM   #142
HM

http://blog.aquaplus.jp/20event/archives/125
http://blog.aquaplus.jp/20event/archives/134
舊 11-29-15, 11:19 PM   #143
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003

此篇文章於 11-29-15 11:25 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-15, 10:30 PM   #144
Game Master

叫腐女公主一揸住支筆畫嘢,佢就開始暴走完全停唔到手。

今集嘅教訓係:下次叫腐女畫畫前,請三思而後行。

話時話,都已經第10集啦,呢套續篇都仲係咁歡樂日常向。雖則有2集同前作角色懷舊吓,不過就完全唔覺故事有咩進展囉。人哋白皇第10集已經南征北討啦,你呢個懶人主角仲係喺度清坑渠。

好在一早講明會出2季,如果唔係真係擔心佢點收科。

舊 12-13-15, 01:59 AM   #145
HM

第10集同第11集,難聽D講呢兩集改篇係衰到貼地,完全唔合格(同原作比較之下)
舊 12-13-15, 02:56 AM   #146
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
叫腐女公主一揸住支筆畫嘢,佢就開始暴走完全停唔到手。

今集嘅教訓係:下次叫腐女畫畫前,請三思而後行。

話時話,都已經第10集啦,呢套續篇都仲係咁歡樂日常向。雖則有2集同前作角色懷舊吓,不過就完全唔覺故事有咩進展囉。人哋白皇第10集已經南征北討啦,你呢個懶人主角仲係喺度清坑渠。

好在一早講明會出2季,如果唔係真係擔心佢點收科。
game都係咁,廚藝教室一大輪之後end game先入戲肉

舊 12-13-15, 03:06 AM   #147
HM

引用:
作者: 忍者 查看文章
game都係咁,廚藝教室一大輪之後end game先入戲肉
其實動畫果D日常係全部都唔cut得,改得好唔好睇另一回事

不過第10集真係成集都唔知佢想點
亦都直接影響埋11集
舊 12-13-15, 11:53 AM   #148
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
賣麵的好好生意

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-15, 08:58 PM   #149
Game Master

引用:
賣麵的好好生意
個鬧劇係差到連D士兵都睇唔落去開始排隊食麵嗰下笑死。XD

同埋麵檔老闆唔覺意彈一句「腐ってやがる」

未玩原作,所以唔知你哋講嘅「改得差」係邊度改得差法,至少今集我係笑得開心。

舊 12-14-15, 11:25 AM   #150
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
主角幾時咁打得
清下坑渠都可升LV
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Aquaplus想搞咩? 強化人間ですの~★ 電視遊戲討論版 6 01-28-23 06:49 AM
[多機種] うたわれるもの -偽りの仮面- 武藤遊戲 電視遊戲討論版 337 11-22-18 06:56 PM
[PSV] NEXT AQUAPLUS GAME for PS Vita money 手提遊戲機討論版 10 09-09-15 07:11 PM
ToHeart2 DX PLUS(AQUAPLUS/ADV)[已售、通常版 8,379円 限定版 12,075円] 草薙さん 電視遊戲討論版 52 04-01-14 01:48 PM

現在的時間是 07:30 AM

手機版 | APP版