Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-17, 11:41 AM   #26
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
wii o個D都話對住個畫面睇到自己做緊咩...
呢隻兩個傻佬對住真係唔知做緊咩

舊 02-09-17, 12:09 PM   #27
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
如果香港代理同獎門人嗰d合作,增加玩哩隻game環節,
我諗喺香港個話題性肯定好誇張,再推埋酒吧,短期內真係不得了~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 12:23 PM   #28
wong0622
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
Wii U IDwong0622
3DS Friend Code3265 5713 2783
原本都驚好小 minigame, 依家成 28 個, 用黎同朋友/小朋友玩應該好正~
wong0622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 12:43 PM   #29
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
仲有小朋友會玩家用機?
幾無聊+1
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 02:03 PM   #30
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 貓太部 查看文章
如果香港代理同獎門人嗰d合作,增加玩哩隻game環節,
我諗喺香港個話題性肯定好誇張,再推埋酒吧,短期內真係不得了~

.....係講笑咋嘛....邊有人會係酒吧玩呢D GAME....

舊 02-09-17, 02:12 PM   #31
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
湊B好頂癮

舊 02-09-17, 02:22 PM   #32
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
第一次玩通常各個玩一LOOP

然後就選幾個比較好玩D既玩幾次,

之後就放上網SELL咗佢

我都係玩返D緊張又興奮既油妹加孖車算.
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 02:58 PM   #33
貓太部
Crazy Gamer

引用:
作者: Eking 查看文章
.....係講笑咋嘛....邊有人會係酒吧玩呢D GAME....
如果仲後生d,仲唔帶埋部機出去,
撩隔離枱d女,姐仔,不如我地攪返場揸奶比賽?

不過之前nintendo land我都只係玩咗一陣,
但今次都想買呢隻,因為個仔幾歲應該好啱玩~
舊 02-09-17, 03:03 PM   #34
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: harakuma 查看文章
第一次玩通常各個玩一LOOP

然後就選幾個比較好玩D既玩幾次,

之後就放上網SELL咗佢

我都係玩返D緊張又興奮既油妹加孖車算.
人人都有一隻仲有邊個同你買
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 04:18 PM   #35
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
酒吧會有人打機
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:13 PM   #36
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
酒吧會有人打機
由手機版發出
D Youtube 都有人講:"依家D人邊會帶機通街同人打Game!!"
1) 以前家用機太大部,帶去人地屋企玩好麻煩(就算係Wii)
2) 手提遊戲只可一個人玩, 最多成班機友約埋一齊連線對戰
(大家都有機先可以玩)

但NS打破左一個傳統就係,你可以隨處搵人雙打
只要一個人有NS.
最終會吾會多人拿出來同朋友一齊玩
(相信一定有一部份人)

至於Bar 入面有無人會打NS就吾知
(會吾會有人打拳王/街霸,賭錢/賭酒)
不過Party可能會有
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:15 PM   #37
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
酒吧會有人打機
由手機版發出
啤牌都唔會有人帶......

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer

此篇文章於 02-09-17 05:21 PM 被 Jockey 編輯。
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:18 PM   #38
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
去到酒吧唔會玩哩啲啦,梗係玩大人遊戲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:19 PM   #39
Rance
The One
ガハハ

出左之後不如你親身示範下拎去老蘭再YOUTUBE直播埋過程....

舊 02-09-17, 05:20 PM   #40
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
酒吧會有人打機
由手機版發出
Pong就係放係酒吧,然後電子遊戲先發揚光大

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:22 PM   #41
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
Party Room都似D~Bar就真係難......

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:46 PM   #42
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
講 bar 果 d 可能未去過
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:53 PM   #43
skydream
Insane Gamer
死野

引用:
作者: Jockey 查看文章
啤牌都唔會有人帶......
套就大把人帶

舊 02-09-17, 05:55 PM   #44
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
出左之後不如你親身示範下拎去老蘭再YOUTUBE直播埋過程....
應該都係同人講「得閒飲茶」差唔多O架O者,吹水有幾咁閒。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 05:57 PM   #45
Rance
The One
ガハハ

咁囉,拎去問"小姐,不如一齊揸下奶"

舊 02-09-17, 06:00 PM   #46
jyeung1
Crazy Gamer

Bar 有幾種
1)溝女
2)傾閒計
3)睇波
4)玩飛標,玩啤牌,玩大話X

睇你講邊隻
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 06:21 PM   #47
貓太部
Crazy Gamer

估唔到我嘅構想咁有話題性,
bar一向有得打機,
以前波子機,足球機,而家掟標機,
話唔埋第日過澳門賭錢有ns機項目~
舊 02-09-17, 06:36 PM   #48
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
酒吧就真係痴線咗少少,飛標機係神手溝女用架,開埋世界大賽出晒偶像名人咁
就算機舖識女仔都係靠一睇就知你係高手嗰類game架啦
呢種柴娃娃game係用嚟氹女朋友開心用嘅

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 07:10 PM   #49
tylau

PSN  IDkeithlau81
有幾個都可能好玩

最頂唔順第一個魔法棒

大佬 舞台劇? 俾到咩感覺個玩家?

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 02:29 AM   #50
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

23秒.猩猩GAME 係打心口

棒球
https://mobile.twitter.com/Nintendo/...883904/video/1

此篇文章於 02-14-17 02:31 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SELL:SWITCH GAME JoJo 買賣專區 1 03-03-17 05:36 PM
收: 12 switch yipchunyu 買賣專區 1 03-03-17 08:52 AM
[任天堂] [Switch] Seasons of Heaven 安安 電視遊戲討論版 2 01-04-17 01:42 AM
[問題] 請教hdmi switch Prince21 影音館 4 01-07-09 08:43 PM
hub switch 主人 手機資訊/電腦軟硬討論 4 02-28-05 11:56 AM

現在的時間是 04:58 PM

手機版 | APP版