Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後
日本動漫畫討論版>久保帯人「BLEACH」最終幕「千年血戦篇・訣別譚」開始!丨京楽:「返事をしなよ 藍染惣右介」Vol.7
DevilElvis 02:48 AM 03-09-14
作者: Eking:
八千流用緊始解 ?
其實好謎,無講卍解正常係始解無誤,但係竟然出現斬魄刀本體的具體化(即卍解必要條件..)
作者: syncmaster:
八千流出手

套野終於好睇返少少

重有冇邊個未出過招架
無啦,差幾個未出卍解 or 唔知識唔識卍解
Arcanist 09:29 PM 03-19-14
wow
好耐未試過10秒睇完一話
dust11 06:41 PM 03-20-14
幾頁畫得完既野畫左十幾版

不過都好睇過戀次
Sar8 07:30 PM 03-20-14
超越鋼鐵既硬度點睇都弱到爆炸
dust11 07:37 PM 03-20-14
作者: Sar8:
超越鋼鐵既硬度點睇都弱到爆炸
鬼叫佢(久保)想像力低
Shadow 神 11:42 PM 03-20-14
點解唔想像自己係水 ... 咁咪點斬都唔怕 ...
Be water my friend
Rance 12:39 AM 03-21-14
我話應該想像劍八係個發緊情巨乳金髮美女,佢自己幻想係一堆觸手去凌辱佢
yuhchan5 01:25 AM 03-21-14
早2日先知道,原來死神在jump的排名基本上係尾2,尾3左右
曾經ge jump top 3,而家...........
但係估唔到觸手老師排名都幾高下
津上翔一 07:48 AM 03-21-14
作者: yuhchan5:
早2日先知道,原來死神在jump的排名基本上係尾2,尾3左右
曾經ge jump top 3,而家...........
但係估唔到觸手老師排名都幾高下
睇黎離腰斬不遠了
反而唔知點解naruto又會排咁高
f2light 10:02 AM 03-21-14
會唔會因為唔係FANS向。。
Rance 12:06 PM 03-21-14
因為單行本重有一定銷量O者...
Sar8 12:19 PM 03-21-14
作者: 津上翔一:
睇黎離腰斬不遠了
反而唔知點解naruto又會排咁高
果陣完左藍染話咩完左1/3昨
而家好明顯就係已經要cut,所以拿拿林出埋尾章
Dyhalt Rushifar 12:59 PM 03-21-14
作者: Shadow 神:
點解唔想像自己係水 ... 咁咪點斬都唔怕 ...
Be water my friend
想像把劍係空氣
淡水 02:59 PM 03-21-14
想像具現化的能力, 落在止於鋼鐵很硬的腦殘身上
作者自嘲
dust11 03:51 PM 03-21-14
諗咁多做乜
想像對面堆死神全部係冬獅郎咪贏硬
casio 09:05 PM 03-21-14
作者: Dyhalt Rushifar:
想像把劍係空氣
想像對面砍過嚟時踩蕉皮仆死
Led Mirage 11:39 PM 03-21-14
明明係好屈機既空想具現化能力...唉
f2light 05:14 PM 03-27-14
十一番隊隊員唔知劍八係上面?
劍八打完初代去第二個次元?
由手機版發出
Eking 05:40 PM 03-27-14
作者: Led Mirage:
明明係好屈機既空想具現化能力...唉
呢d能力通常係最易被解.......
呂鳳仙 10:39 PM 03-27-14
講到o的隊員上一秒都feel唔到劍八o既靈壓,
其實個劍八會唔會係個傻仔自己想像出黎
longsonufo 06:41 PM 03-28-14
幾時先打完呀
最終章真係再戰十年呀?
ahleung 06:44 PM 03-28-14
魔偶終章都終左十幾廿期.........
T.K. 06:50 PM 03-28-14
隔離超能忍者最終決戰都打左好多年
Rance 07:26 PM 03-28-14
某某最後的47日睇個款睇落可以畫到就47年咪重勁
D.K. 07:34 PM 03-28-14
漂靈一期單行本仲三四十萬銷量,夠比佢拖
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後

返回主題版面