Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-04-08, 03:52 AM   #1
kamkam
God of Gamer
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
gundam dx/z/zdx/seed/seed d/gvsg 綜合討論區 Vol. 113(幾時先有新Patch)

又係我開新一期

此篇文章於 05-06-08 01:20 AM 被 kamkam 編輯。
kamkam 目前離線  
舊 05-04-08, 03:54 AM   #2
kamkam
匿名的好友

引用:
作者: Paptimus 查看文章
要練下點樣打先, 好新鮮, 未見過
最後自己打得太急了, 9ab, 反而救唔到freedom

係架freedom太遠
d freedom好愛1on1

引用:
追mkII果part好攪笑, 你用豆用得唔錯wor, 教下我用好wor
都唔使我教la 你地dfreedom一開頭都唔用中step b既 e+個個都會用

此篇文章於 05-04-08 02:15 PM 被 碧克 編輯。
kamkam 目前離線  
舊 05-04-08, 03:56 AM   #3
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: kamkam 查看文章
係架freedom太遠
d freedom好愛1on1
係wor, 我地依邊都係, 用開大機都係同大機決鬥
freedom一定打freedom
haha, 你用陸高狙擊睇漏左綠lock浮遊炮

引用:
都唔使我教la 你地dfreedom一開頭都唔用中step b既 e+個個都會用
但你豆mode用得好好, d豆捉得好準, 我只係識用180抽水, 同埋格網無限loop

此篇文章於 05-04-08 02:15 PM 被 碧克 編輯。
Paptimus 目前離線  
舊 05-04-08, 03:58 AM   #4
kamkam
匿名的好友

引用:
係wor, 我地依邊都係, 用開大機都係同大機決鬥
freedom一定打freedom
haha, 你用陸高狙擊睇漏左綠lock浮遊炮
我用freedom追2000 and 1000多

引用:
但你豆mode用得好好, d豆捉得好準, 我只係識用180抽水, 同埋格網無限loop
豆我由dx開始用

kamkam 目前離線  
舊 05-04-08, 04:01 AM   #5
Paptimus

引用:
我用freedom追2000 and 1000多
哦! 大機都只係練左隻nu, 發覺assist counter格十分好用
個個埋身都食. 同完nu決鬥, 就明白nu後格點捉人, 係上方都捉到

引用:
豆我由dx開始用
要拜

之後第一次用strike part雙strike, 發覺劍strike格好遠, 炮mode唔識用
assist似陸高果d

此篇文章於 05-04-08 02:16 PM 被 碧克 編輯。
Paptimus 目前離線  
舊 05-04-08, 04:09 AM   #6
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
之後第一次用strike part雙strike, 發覺劍strike格好遠, 炮mode唔識用
assist似陸高果d
點樣用一架STRIKE PART兩架STRIKE? 咁咪有三部機囉

舊 05-04-08, 04:12 AM   #7
Paptimus

引用:
作者: Ewin 查看文章
點樣用一架STRIKE PART兩架STRIKE? 咁咪有三部機囉
打錯啫..., part strike, 即雙strike組合

舊 05-04-08, 05:29 AM   #8
Natuna
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
互挑好過癮

挑地頭龍就好慘喇
黑框眼鏡人贏輸都要bear
雙Z係咁走就得
老虎o係正佢面前跳o黎跳去就唔得
以後佢出一局freedom我就落返一次freedom

考試
要龜幾日

Natuna 目前離線  
舊 05-04-08, 11:17 AM   #9
赤色渣古
半退休狀態

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagUCrab
引用:
作者: Ewin 查看文章
用一架PART對面兩架玩3打1......
赤色渣古 目前離線  
舊 05-04-08, 11:29 AM   #10
邪惡熊仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
見到人地用劍西衝埋來~佢一起格就後step
絕對爽xd
邪惡熊仔 目前離線  
舊 05-04-08, 12:27 PM   #11
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
路過多次先
琴晚gsd應該冇單挑過
不過打左好多場曉
$1硬禁我用緊
玩完好似練力咁
我拍街客打
之前拍個阿叔就用細西炮同黃狗
之後戈個用420豆王
有機會真係要向kamkam請教下佢隻freedom
用得好穩定
魔法之子 目前離線  
舊 05-04-08, 12:55 PM   #12
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

尖金好似好好玩咁喎@_@
但尋晚K2都好好玩

仆 夕 目前離線  
舊 05-04-08, 01:13 PM   #13
華華
Game Master

出面打到風頭火勢, 留返係K2算~

舊 05-04-08, 01:20 PM   #14
華華
Game Master

引用:
作者: Natuna 查看文章
互挑好過癮

挑地頭龍就好慘喇
黑框眼鏡人贏輸都要bear
雙Z係咁走就得
老虎o係正佢面前跳o黎跳去就唔得
以後佢出一局freedom我就落返一次freedom

考試
要龜幾日
都唔知佢想點~ 我地x + 綠渣都啤啤貢~

舊 05-04-08, 02:17 PM   #15
碧克

註冊日期: Aug 2003
我考試追少陣post你地就作反
你地再咁吹水+dual-post(或以上)的話我每3個topic就delete一次架

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 05-04-08, 02:27 PM   #16
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
kam示申去開邊到打架
教我用freedom同陸高呀

舊 05-04-08, 08:37 PM   #17
kamkam
匿名的好友

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
路過多次先
琴晚gsd應該冇單挑過
不過打左好多場曉
$1硬禁我用緊
玩完好似練力咁
我拍街客打
之前拍個阿叔就用細西炮同黃狗
之後戈個用420豆王
有機會真係要向kamkam請教下佢隻freedom
用得好穩定
FREEDOM打FREEDOM最在行

引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
kam示申去開邊到打架
教我用freedom同陸高呀
我都係出尖金多 尖金$3

此篇文章於 05-05-08 01:50 AM 被 碧克 編輯。
kamkam 目前離線  
舊 05-04-08, 08:58 PM   #18

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
咁快又減?正喎
搵日再去先
江 目前離線  
舊 05-04-08, 09:50 PM   #19
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
黑大,waitwait,星期3 十點早場開始有冇問題~?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線  
舊 05-04-08, 10:55 PM   #20
赤色渣古
半退休狀態

引用:
我都係出尖金多 尖金$3
居然尖咀都咁快減到$3....睇黎隻GAME受歡迎度比想像中低.....
應該好快4圍都$3.....又睇下邊道最快改$2.......
赤色渣古 目前離線  
舊 05-04-08, 10:59 PM   #21
kel成
Senior Gamer
廢柴

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 赤色渣古 查看文章
居然尖咀都咁快減到$3....睇黎隻GAME受歡迎度比想像中低.....
應該好快4圍都$3.....又睇下邊道最快改$2.......
華大龍威九點打電腦之旅已經證明一切
kel成 目前離線  
舊 05-04-08, 11:01 PM   #22
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
黑大,waitwait,星期3 十點早場開始有冇問題~?
到現時為止都冇

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 05-04-08, 11:04 PM   #23
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
作者: vov430 查看文章
到現時為止都冇
可以打2鋪掛

舊 05-04-08, 11:06 PM   #24
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
好~約埋另一人了~十點開門4人齊team~~
我要陸高sniper~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線  
舊 05-04-08, 11:28 PM   #25
赤色渣古
半退休狀態

引用:
作者: kel成 查看文章
華大龍威九點打電腦之旅已經證明一切
這只能證明華大屈機....人地唯有派電腦出戰屈番佢.....
赤色渣古 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[動畫] 「魔法少女リリカルなのはThe Movie 1st」2010年1月23日公開決定丨(水樹紅白出場確定) Kouji 日本動漫畫討論版 1001 12-15-09 12:55 AM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
鋼の錬金術師 FULLMETAL ALCHEMIST 第1話「鋼の錬金術師」 草薙さん 日本動漫畫討論版 1001 04-09-09 06:45 PM
魔法少女リリカルなのはStrikerS Vol.3 第25話「ファイナル・リミット」 casio 日本動漫畫討論版 1000 09-17-07 06:21 AM

現在的時間是 08:14 AM

手機版 | APP版