Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>本地GAME書討論區 Vol 10(近期副題:GAME WEEKLY將加價至$25)
風間鈴木仁 12:47 PM 05-10-17
作者: DQGUNDAM:
我覺得如果時間太趕,遲一兩個星期出,執好本攻略先出重好

而家咁樣真係令支持者失望
十分認同

請反映意見

另外在 GAME WEEKLY 補完 就更好了 !!!
神名レオ 06:06 PM 05-10-17
本身都想買本支持下
但見佢咁大本(A4 size?)即刻打消念頭
再睇埋你地咁講,GW今次真係好離譜
迫我繼續網上睇攻略算,以前嘅toe、mgs攻略個種質素應該唔會再有了
張飛後代 10:55 PM 05-10-17
不過我想問一下wuxu,我最近都有睇開Gaeweekly所以知道桐王係最近先至加入GW大家庭,荒野之息呢個大作係咪適合交畀呢個新手編輯去寫呢?
龍寶寶 11:45 AM 05-11-17
好耐冇買過GZ,好多人好多專欄
fami~yan 03:42 PM 05-11-17
GZ竟然摺書!
信長 03:49 PM 05-11-17
4期後摺書咩玩法
開過本新???
Dyhalt Rushifar 04:08 PM 05-11-17
早排先好似話搵游雲做免費顧問,家陣又摺書
fami~yan 04:10 PM 05-11-17
作者: Dyhalt Rushifar:
早排先好似話搵游雲做免費顧問,家陣又摺書
可能顧問意見就係做多4期摺書...
DevilElvis 04:21 PM 05-11-17
咁搞笑
Sar8 04:35 PM 05-11-17
做得摺書既決定應該都唔會係呢一兩星期既事

不過遊雲話而家佢個班底本身係比自己做great game用
信長 04:42 PM 05-11-17
遊雲自己棟支旗出書??
佢之前都有講過G-ZONE 一日存在,佢都唔會出書打對台
柚原このみ 05:53 PM 05-11-17
老闆斬纜…咁急做到決定係得呢個原因
龍寶寶 05:54 PM 05-11-17
作者: fami~yan:
可能顧問意見就係做多4期摺書...
用同樣班底開新書?
mingstone 08:49 PM 05-11-17
http://www.passiontimes.hk/prog/86/40

到底係邊個講大話呢?
Sar8 09:16 PM 05-11-17
作者: 信長:
遊雲自己棟支旗出書??
佢之前都有講過G-ZONE 一日存在,佢都唔會出書打對台
佢做網媒姐
係出過一兩本攻略咁大把
信長 09:29 PM 05-11-17
作者: mingstone:
http://www.passiontimes.hk/prog/86/40

到底係邊個講大話呢?
未睇,
不過chrono 尼條友信唔過..
mingstone 09:41 PM 05-11-17
未睇,
不過chrono 尼條友信唔過..
咁要睇下係咪有人賣咗幾年假花生啦
Sar8 09:59 PM 05-11-17
有人賣假花生同chrono廢唔廢冇直接關系
唔通chrono係才子D人會老屈佢廢物咩
信長 10:01 PM 05-11-17
尼期講道義... 咩都唔理.叫D 細自己頂, 尼種道義真係識條鐵
本書玩多4 期玩完. 就快快手 開節目講,尼種道義真係識條鐵

遊雲都係chrono正式走人時先開名講番件事
HakiK 10:45 PM 05-11-17
條廢人即日就自己節目狂抽真係好肉酸,仲要推哂責任
呢邊遊雲即反擊
由手機版發出
豆腐多 10:56 PM 05-11-17
摺左之後慢慢爆比你地知
mingstone 11:03 PM 05-11-17
作者: HakiK:
條廢人即日就自己節目狂抽真係好肉酸,仲要推哂責任
呢邊遊雲即反擊
由手機版發出
由阿里斯炒花生谷書開始我睇唔出摺書只係一個人嘅責任

抽水嘅野大家都有做 不過玩針對就一面倒
Hello MiMi 11:27 PM 05-11-17
最開心係 gameweekly
接近獨市
所以話做生意唔係怕對手有幾好
係最怕內部d 屎忽鬼

點睇條timeline 都係C 君 番去後跌書跌到仆喺度
老闆急要斬攬
C君仲要自稱同老闆娘whatsapp 中
如果係就仲恐怖
即是走左都仲唔放過人

最慘就係做改革號呢四期d 人
乜都受晒
信長 11:35 PM 05-11-17
阿里斯死霸FB ,我尼D 花生友都係聽過,好似係老細比佢"分手費",死症. Chrono 返到做前,應該一早知,解決唔到,係邊個廢??
chrono 走時有兩三萬書??? 真唔真??
除左宅文,所有人都係拖後腿?
chrono 個職位係顧問唔係總編,無實權?
chrono 反問唔寫app game 可以寫咩. 咁你問weekly 啦,
二三月大把game到需要攻略, GZONE 仲寫緊app game..
宅文做書做得好辛苦?? 幾多頁稿?? Chrono番左幾多日公司??
Hello MiMi 11:39 PM 05-11-17
chrono 走時有兩三萬書??? 真唔真??
除左宅文,所有人都係拖後腿?
chrono 個職位係顧問唔係總編,無實權?
chrono 反問唔寫app game 可以寫咩. 咁你問weekly 啦,
二三月大把game到需要攻略, GZONE 仲寫緊app game..

二三萬?
龍虎門都未必有
Gzone 多讀者過龍虎門?
搵鬼信

印二三萬咋?
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面