Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-10, 05:13 PM   #426
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: HON HON 查看文章
呢隻DEMO我玩左幾次, 勁正, 大佬有得變身.....

唔知有無講到時正式版係咪1-4P呢?
唔係

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 07:50 PM   #427
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
越掌握到技巧就越覺得好玩,good
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 10:25 PM   #428
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:

講左冇lu

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 10:33 PM   #429
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

這樣一隻完完全全的單人GAME

冇ONLINE 要素

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-10, 11:20 PM   #430
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
或者呢集好賣, 下集有 online mode.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-10, 12:17 AM   #431
Ginkan
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 泰利 查看文章
或者呢集好賣, 下集有 online mode.
其實好難online play... d slow motion點搞?
Ginkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-10, 12:26 AM   #432
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
勁! 隻DEMO有人玩到 02:43.21 完成.

VANQUISH 9/9/9/8

此篇文章於 09-30-10 09:38 PM 被 泰利 編輯。
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-10, 03:04 PM   #433
max19870820
Junior Member

註冊日期: Oct 2010
擊飛後slow motion 似 DMC4 Nero
max19870820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-10, 10:41 PM   #434
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
隻challenge mode demo好玩好多
不過操控仲係覺得好難
仲未做到除心所欲的效果
可能平時d tps一就黎到牆邊按制就會雌埋牆
但vanquish好似就唔會
所以唔係好慣
個challenge mode有幾多版架?
我過唔到第4版

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 12:35 AM   #435
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: chunmanx 查看文章
隻challenge mode demo好玩好多
不過操控仲係覺得好難
仲未做到除心所欲的效果
可能平時d tps一就黎到牆邊按制就會雌埋牆
但vanquish好似就唔會
所以唔係好慣
個challenge mode有幾多版架?
我過唔到第4版
好似係5版左右

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-10, 12:24 AM   #436
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
PS3/Xbox 360「VANQUISH」
サムとバーンズの共闘、謎の機体「ボギー」との戦いを紹介
http://game.watch.impress.co.jp/docs...08_398661.html

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 08:55 AM   #437
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
TGS 2010 Trailer

隻game好鬼鍾意低抄
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 09:47 AM   #438
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Ginkan 查看文章
其實好難online play... d slow motion點搞?
這不是玩家替他想的問題
不過佢今集無online真係一大敗筆,歐美市場銷量一定杯具
P.S.我對呢隻GAME無興趣
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 10:45 AM   #439
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
有連線都唔一定保証銷量

舊 10-11-10, 12:56 PM   #440
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: grxgr 查看文章
這不是玩家替他想的問題
不過佢今集無online真係一大敗筆,歐美市場銷量一定杯具
P.S.我對呢隻GAME無興趣
傳聞唔只冇online,仲要冇行貨…
M$ HK shi-ne

舊 10-11-10, 01:09 PM   #441
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
一早講左無online
如果有online到Lp2咁, 我寧願無online
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 01:18 PM   #442
C.N

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
傳聞唔只冇online,仲要冇行貨…
M$ HK shi-ne
點會啊~行貨有得訂了~

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 01:22 PM   #443
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: C.N 查看文章
點會啊~行貨有得訂了~
係囉,無理由無行版,之前魔女都有啦.
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 01:24 PM   #444
SSate
AWOL

註冊日期: Mar 2010
XBox Live GamertagSAteMaaya
想問下第二次demo同第一次有乜分別?

玩過第一次demo覺得melee打人即刻overheat好唔爽

舊 10-11-10, 01:26 PM   #445
C.N

引用:
作者: SSate 查看文章
想問下第二次demo同第一次有乜分別?

玩過第一次demo覺得melee打人即刻overheat好唔爽

第二個demo係挑戰模式,主要係迎擊5波敵人。但難度會大幅提高。

舊 10-11-10, 01:40 PM   #446
連合一等兵

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: C.N 查看文章
點會啊~行貨有得訂了~
我想去訂時 Game Shops 唔知我講 wt game...
串埋出來都 get 唔到...
連合一等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 01:41 PM   #447
C.N

引用:
作者: 連合一等兵 查看文章
我想去訂時 Game Shops 唔知我講 wt game...
串埋出來都 get 唔到...
One Station有得訂啊~

舊 10-11-10, 01:54 PM   #448
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
係囉,無理由無行版,之前魔女都有啦.
魔女都遲個幾月啦。咁在下都信除夕前會有既。
實際最好有偷步行貨啦,雖然近來唔會有時間玩…

舊 10-11-10, 01:57 PM   #449
C.N

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
魔女都遲個幾月啦。咁在下都信除夕前會有既。
實際最好有偷步行貨啦,雖然近來唔會有時間玩…
上次魔女行版因為跟美版所以先會遲出~今次美日幾乎同步推出的~所以應該唔會遲~

舊 10-11-10, 07:24 PM   #450
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
單打Game, 又冇首賣特典, 唔駛咁快追住買....等佢撻吓價先啦!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 07:16 AM

手機版 | APP版