Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 84 124 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 144 184 234  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
書仔 11:02 AM 06-06-16
個個都等緊急出才發力,看來保500都有些難度
亍 ◣ 09:00 PM 06-06-16
打夠4隻機c已經冇動力
clie 09:00 PM 06-06-16
準備QUEST係咪唔打都得
LordofNightmare 09:22 PM 06-06-16
作者: clie:
準備QUEST係咪唔打都得
係,冇記錯今次連故事都冇
clie 09:38 PM 06-06-16
作者: LordofNightmare:
係,冇記錯今次連故事都冇
我玩剩25AP嗰關先知中伏
書仔 09:37 AM 06-07-16
作者: 亍 ◣:
打夠4隻機c已經冇動力
我都是見1石中特效(SR版)又想要多粒必殺V,所以沖下啦,反正大家都是,水多的是
ShinDou 07:38 PM 06-07-16
新成長TYPE大器,現存果3隻: 盾甲兒, 拳美少年, 射NU 我都冇,講到凸破會勁好多,下次石抽會出部凸爆總合4萬,不過咁鬼難抽,抽到1隻已經好好,仲邊可能凸爆﹖活動機就話凸得爆姐
亍 ◣ 07:52 PM 06-07-16
我有射nu....不過唔太明個系統....
ShinDou 07:54 PM 06-07-16
當射NU本身0凸24000,每凸1次加1000,凸爆28000

佢而家個大器話凸破加能力多好多,可能每凸1次加2000,咁凸爆就有32000
亍 ◣ 08:29 PM 06-07-16
但同本身四突有冇關連??
ShinDou 08:37 PM 06-07-16
你本身凸爆左佢咪聽日UPDATE完無條件送4000能力俾你(當大器凸爆加4000)
亍 ◣ 10:03 PM 06-07-16
即係0突o既完全冇關係
clie 08:13 AM 06-08-16
作者: ShinDou:
新成長TYPE大器,現存果3隻: 盾甲兒, 拳美少年, 射NU 我都冇,講到凸破會勁好多,下次石抽會出部凸爆總合4萬,不過咁鬼難抽,抽到1隻已經好好,仲邊可能凸爆﹖活動機就話凸得爆姐
3隻我都有,但係0凸,最多俾隻射鉄甲食埋落盾度,都係1凸,慢慢長路
書仔 09:23 AM 06-08-16
這個新系統,好明顯是給歐洲人或課長玩的,我這個非洲零課人,可以完全無視
ryvius123 02:05 PM 06-08-16
大器機點止4萬, 5萬都來緊, 之前d機變哂垃圾
LordofNightmare 02:08 PM 06-08-16
大器突爆可以上到4萬8......
yorkyork 02:12 PM 06-08-16
遲D難度係咪會用呢堆4萬戰力黎做調整?
書仔 02:59 PM 06-08-16
50石最少有3隻THE O 好像好吸引呢
LordofNightmare 04:00 PM 06-08-16
作者: 書仔:
50石最少有3隻THE O 好像好吸引呢
你睇錯, 係250石先有一隻確定.
係每10抽送一張確定抽卷,但要齊5張先可以抽THE O確定抽一次, 不過會送多你兩張確定抽卷.
即之後就,再次三十抽就可以再確定一隻即最黑係850抽確定突爆.
書仔 04:09 PM 06-08-16
作者: LordofNightmare:
你睇錯, 係250石先有一隻確定.
係每10抽送一張確定抽卷,但要齊5張先可以抽THE O確定抽一次, 不過會送多你兩張確定抽卷.
即之後就,再次三十抽就可以再確定一隻即最黑係850抽確定突爆.
原來如此,多謝師兄指教,原來只是送一張,我還以為是送5張,不過咁看起來,這個保底都好差下,又是無視好了
yorkyork 04:54 PM 06-08-16
上次40抽保一部,
今次要50,
你今次唔要?
下次變60
J+1 05:24 PM 06-08-16
問題對tho o冇性趣
由手機版發出
ShinDou 07:18 PM 06-08-16
抽左1野中得SR利迪拳DELTA PLUS,不過部機有3招加攻技

現存果3隻大器好似BASE有得抽,睇下邊個POOL好D射晒之前儲落D飛先
ShinDou 07:52 PM 06-08-16
原來盾甲兒而家改到凸爆成4萬6,極東有得抽,佢寫PICKUP係咪中呢幾隻SSR既機會大過其他SSR先﹖

射晒25張飛落極東先中1隻LOCKON,廢既,之前已經有1隻

見到有FD THE O凸3,唔知佢重課定咁好彩抽到,THE O有CRI特大UP同攻速UP,我估係將佢盾機UPGRADE做拳機既40%CRI同1.5秒1下

有隻凸1射NU 3萬2總合力,6355攻
LordofNightmare 08:26 PM 06-08-16
作者: ShinDou:
抽左1野中得SR利迪拳DELTA PLUS,不過部機有3招加攻技

現存果3隻大器好似BASE有得抽,睇下邊個POOL好D射晒之前儲落D飛先
nu 要特別POOL先會有.
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 34 84 124 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 144 184 234  ... 最後

返回主題版面