Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-07-07, 09:51 AM   #126
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hyde 查看文章
又病左, 病左3個week都清唔到
希望20號無野啦
did you go to see doctor ah?

舊 05-07-07, 01:25 PM   #127
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
出席confirm

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-07, 02:09 AM   #128
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
頭先去唱k...

玩甩麻將...

有兩張全單8折既贈卷

去到6月14號

只限家樂greenbox

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-07, 09:54 AM   #129
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
咁正?甩中幾多隻先有?
不過張coupon限唔限時段同假期日子ga?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 01:46 AM   #130
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: tinggy 查看文章
did you go to see doctor ah?
我不嬲都唔睇doc...ha

green box有gary superman, 兩隻戀人同背叛, 同埋天使終於點到喇
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 01:47 AM   #131
Hyde

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
頭先去唱k...

玩甩麻將...

有兩張全單8折既贈卷

去到6月14號

只限家樂greenbox

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
咁正?甩中幾多隻先有?
不過張coupon限唔限時段同假期日子ga?
係囉, 甩幾多先有?
我甩牌ok勁架喎, 去屈d coupon返黎都好丫
舊 05-13-07, 04:01 AM   #132
下雪邊界

引用:
green box有gary superman, 兩隻戀人同背叛, 同埋天使終於點到喇
本來得4首,突然激增到8~9首
除左你講果幾首之外,仲有3.7.20.1

引用:
係囉, 甩幾多先有?
我甩牌ok勁架喎, 去屈d coupon返黎都好丫
今日睇過,甩中4隻全單8折,甩中5隻全單7折
(原來情婆除左唱k勁之外,打牌都............. )

另,阿沁多左首光榮時刻唱呀!!!
繼續期待聖堂之門同梵谷的左耳
舊 05-13-07, 04:07 AM   #133
Hyde

引用:
本來得4首,突然激增到8~9首
除左你講果幾首之外,仲有3.7.20.1

今日睇過,甩中4隻全單8折,甩中5隻全單7折
(原來情婆除左唱k勁之外,打牌都............. )

另,阿沁多左首光榮時刻唱呀!!!
繼續期待聖堂之門同梵谷的左耳
咁正??有3721...
但係好大機會點完唔會出, 要等多排先有, 我上次有兩首點左唔會出

甩4,5隻咁少??有無限時?超易喎.....

你呢排有無去neway?neway係咪無green box個d台灣歌架??
我呢排無去 neway, 我怕無個d歌去到勁掃興
舊 05-13-07, 04:13 AM   #134
下雪邊界

有冇限時我就唔知,因為我齋睇佢個rule點玩咋,呢個要問情婆喇
Gary既背叛同兩隻戀人都播到出黎既,其餘果d就唔知喇
你想知邊個歌手既歌?...如果有一日我去neway的話幫你睇下啦
舊 05-13-07, 04:25 AM   #135
Hyde

引用:
有冇限時我就唔知,因為我齋睇佢個rule點玩咋,呢個要問情婆喇
Gary既背叛同兩隻戀人都播到出黎既,其餘果d就唔知喇
你想知邊個歌手既歌?...如果有一日我去neway的話幫你睇下啦
我諗應該幾易喎, 等我去玩下先

我上次就係呢兩首播唔到喇, 哈哈, 我諗全部都 ok喇而家

um....睇下jay, gary, tank, 吳克群...一時三刻我又唔係好諗到
你記得就望下啦, 其實我都想睇下兩邊d歌一唔一樣
如果neway有就過返neway唱嘛, 始終個環境好d, 音響又好d
thx先

我都係要講多次..green box真係多左好多歌....
連蜜雪薇琪新歌都有, 超開心...我勁鐘意佢地...不過我諗hk唔多人識佢地喇?
黑澀會美眉同棒棒堂男孩都有, 超誇張
舊 05-13-07, 10:41 AM   #136
tinggy

好開心啊﹗﹗﹗ 可以唱到 兩隻戀人 同 背叛 la!!!!!! so gooodddd

舊 05-13-07, 03:12 PM   #137
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

講真真係幾易ga....

你大概甩到咩牌個時佢會比貼屎....
筒子萬子索子番子各2隻
甩5隻就ok,仲可以揀黎甩,甩唔到個隻可以換過隻黎甩

應該幾時都用得啦~~~
總之就6月14前去返家樂就ok

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 05-13-07, 03:38 PM   #138
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
情婆拿D COUPON出黎造福人群啦

最多去到一齊屈過d coupon la

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 04:11 PM   #139
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

果兩張野一到手就諗到你地啦戰友們

等下雪up頭下次去唔去家樂咋~~~~~

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 05-13-07, 04:46 PM   #140
Hyde

引用:
講真真係幾易ga....

你大概甩到咩牌個時佢會比貼屎....
筒子萬子索子番子各2隻
甩5隻就ok,仲可以揀黎甩,甩唔到個隻可以換過隻黎甩

應該幾時都用得啦~~~
總之就6月14前去返家樂就ok
哇, 正喎
真係超易喎, 唔使佢俾tips都得啦....
我係甩牌達人黎架
真係要屈返幾張coupon返黎先
舊 05-13-07, 11:47 PM   #141
下雪邊界

GAF音樂版5月份K聚
日期:20/5 (星期日)
1) 下雪
2) 情婆
3) tinggy
4) Kaiser
5) Hyde
6) D.A.
7) 戰鬥員A
8) Willow (睇時間)

引用:
果兩張野一到手就諗到你地啦戰友們
等下雪up頭下次去唔去家樂咋~~~~~
雖然唔知會唔會夠鐘趕人走
不過難得情婆回饋K團
如果大家都無問題的話,今次k聚就去家樂啦
(話時話,尋日去老地方都唔記得左玩甩牌tim )

仲有,繼尋日響老地方唱左一日之後
今日又左Willow去左屯門neway唱k
我發覺我把聲終於都回復番5成水準喇

順便同Hyde滙報一下neway有咩歌唱啦

Tank:激戰、千年淚、三國戀、三國戀(視聽版, 移動城堡concert version)、挺你到底、終極一班、獨唱情歌、獨唱情歌(視聽版, 移動城堡concert version)、蟑螂小強、給我你的愛

曹格:Superwoman、少年、姑娘、沉默玩具、燭光晚餐、世界唯一的你

吳克群:大舌頭、我有罪、周星星、將軍令、對不起、不屑紀念、泛泛之輩、今天昨天明天

蜜雪薇琪:獨立、學著、謝謝你、Alright、心電感應、隱形的雪、愛的卡洛裡

李吉漢:飛、有機(視聽版)、幸運兒(視聽版)、Jika Kau Bercinta Lagi、現在,很想見你(視聽版)

阿沁:neway竟然仲未有佢既歌
舊 05-14-07, 01:05 AM   #142
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

我星期5唱唔趕人呀星期日應該唔趕啦d人第日要返工返學嘿嘿…

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

此篇文章於 05-14-07 01:08 AM 被 情婆`` 編輯。
舊 05-14-07, 02:19 AM   #143
Hyde

to 下雪 :

really thx
我諗呢排都係繼續去green box做台灣人先喇, 哈哈
舊 05-14-07, 10:18 AM   #144
tinggy

Neway:
曹格:Superwoman、少年、姑娘、沉默玩具、燭光晚餐、世界唯一的你
李吉漢:飛、有機(視聽版)、幸運兒(視聽版)、Jika Kau Bercinta Lagi、現在,很想見你(視聽版)
so many 視聽版

And gary's.......no new songs >< ><

btw..i have a 5$ coupon/head at Greebox/Redbox

舊 05-16-07, 03:18 AM   #145
Hyde

下雪, 我有可能+1, 王菲可能會黎呀, 不過唔好count佢先啦, 我話定你知先

尋日終於唱晒gary d新歌, 超開心
原來今隻碟d歌無上隻咁難唱, 係37201幾難唱, 其他個d都叫做唱到
唱左背叛三次, 超正

今次係咪會去green box架??我再練熟d歌先

不過都仲未病好, 一上好高音d痰頂住晒個位, 搞到d音係到震....=.=希望星期日會好d啦
舊 05-16-07, 07:30 AM   #146
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
其實咁耐無出席K聚
我越黎越驚...因為我無進步過-_-

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-07, 08:12 AM   #147
下雪邊界

引用:
下雪, 我有可能+1, 王菲可能會黎呀, 不過唔好count佢先啦, 我話定你知先

今次係咪會去green box架??我再練熟d歌先
無錯,今次會去家樂...(大家一齊向情婆致敬啦 )
我好懷念當年聽王菲高八度和唱浮誇

引用:
作者: masaki 查看文章
其實咁耐無出席K聚
不過有出席都唔代表有進步喎
舊 05-16-07, 05:03 PM   #148
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
但其實我都休戰左一排喇...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-07, 08:56 PM   #149
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: masaki 查看文章
其實咁耐無出席K聚
我仲衰...退步緊...應該話本來爬升到某點, 而家跌返落lei
我應該要休戰返一排了..

今早終於去睇專科,
可幸的是聲帶無事,
不過"喉部肌肉拉傷左"
治療方法:休息+戒口

一下唔夠氣上就傷左啦, 好沮喪

舊 05-17-07, 02:52 AM   #150
Hyde

引用:

無錯,今次會去家樂...(大家一齊向情婆致敬啦 )
我好懷念當年聽王菲高八度和唱浮誇
我都好耐無同過佢唱k, 睇下佢點啦, 佢過兩日會答我去唔去架喇

<--呢個係for情婆

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 PM

手機版 | APP版