Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-06, 06:42 PM   #101
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
earth federation force連邦軍
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 06:42 PM   #102
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: : Gospel:
thx

簡稱即係eff ?

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 07:17 PM   #103
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: com1010hkjp
16*3=48...
你VCD都52速la......
48速DVD.....無問題喎...
[OT]DVD 點同CD
DVD 的物理燒速極限好似係16X ja[/OT]
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 08:31 PM   #104
ianbbhoho
Crazy Gamer

終於來la
http://www.g-world.com.hk/
主頁下面
Events 個到寫住
寫住密切留意Z高達電易劇場版資訊
今次唔知送咩
舊 03-16-06, 10:41 PM   #105
SZO
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: : Gospel:
唔係earth federation space force(E.F.S.F.)咩

舊 03-16-06, 11:34 PM   #106
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: SZO
唔係earth federation space force(E.F.S.F.)咩
EFSF係連邦宇宙軍

地球連邦 Earth Federation
連邦軍 Earth Federation Force
連邦宇宙軍 Earth Federation Space Force

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-06, 10:10 PM   #107
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
終於睇完Z II ,科果然係路人FEEL.死得好路人.聲優換左人感覺 科 比舊時既有精神,但舊時科 果把就斷氣咁既聲比較配合角色.

另外舊片同新片真係比第一集更加唔夾...
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-06, 11:07 PM   #108
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
香港將於復活節檔期上映劇場版Z第二部─戀人們

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-06, 11:53 PM   #109
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: t-mac拜仁
係你的字幕檔了
有少少提議,加美尤應該是嘉美尤吧....還有新人類.....hk不是叫新類型人的嗎
我好多謝你
新人類﹑新類型人﹐都okay啦
...好過"新類型"多多聲啦至少

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-06, 11:54 PM   #110
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: Oruma
新人類﹑新類型人﹐都okay啦
...好過"新類型"多多聲啦至少
唔係"新型號"咩

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-06, 04:48 AM   #111
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
十分好

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 10:30 PM   #112
jingying
Crazy Gamer

PSN  IDytss001
引用:
作者: KENSNAKE
終於睇完Z II ,科果然係路人FEEL.死得好路人.聲優換左人感覺 科 比舊時既有精神,但舊時科 果把就斷氣咁既聲比較配合角色.

另外舊片同新片真係比第一集更加唔夾...

咁係咪代表下集連呀四沖涼都cut埋? 已經冇迪捷架啦,再加上個奶油包又成日顧住打車輪,太可惡
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 10:37 PM   #113
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: jingying
咁係咪代表下集連呀四沖涼都cut埋? 已經冇迪捷架啦,再加上個奶油包又成日顧住打車輪,太可惡
yes 成個馬沙落地球個段cut 左
舊 03-19-06, 10:52 PM   #114
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: jingying
太可惡喇!!!!

仲諗住果段會係新畫
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:03 PM   #115
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002

「機動戦士Zガンダム~ A New Translation Review~」

請問有冇人知這隻CD,係唔係齊晒劇場版既主題曲?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:05 PM   #116
Hunter

引用:
作者: KENSNAKE
終於睇完Z II ,科果然係路人FEEL.死得好路人.
加奶油隔一陣仲想咀阿花添...

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:13 PM   #117
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Hunter
加奶油隔一陣仲想咀阿花添...
之前仲話人地好煩tim

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:19 PM   #118
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
比台灣遲了一個月
不過最初以為沒有~

舊 03-19-06, 11:26 PM   #119
星星繼承的爛佬
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
看完ZII,覺得嘉美尤變左死妹控....

最過癮就係4妹塊臉識長識圓
星星繼承的爛佬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:27 PM   #120
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: 地場衛

「機動戦士Zガンダム~ A New Translation Review~」

yes
不過依隻係普通版
仲有隻特別版的
舊 03-19-06, 11:28 PM   #121
Hunter

引用:
作者: 地場衛

齊晒第一, 二部
第三部 Love Letter都有
(唔敢答你齊晒三部, 因為我都唔知第三部有幾多首主題曲 )

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 11:31 PM   #122
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: Hunter
齊晒第一, 二部
第三部 Love Letter都有
(唔敢答你齊晒三部, 因為我都唔知第三部有幾多首主題曲 )
除左Love Letter
仲有第三集首片尾曲Dybbuk
第三部仲有個d 就唔肯定la
不過應該都有部份
因為見到20.ミネバの練習曲
一定係第三集的
舊 03-20-06, 12:15 PM   #123
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
究竟三部曲完結之後眾fans對呢個新劇情咖認可度會去到邊呢?

我就唔係好認可啦,不過推捷度佢地入黑歷史好大快人心!
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-06, 03:06 PM   #124
t-mac拜仁
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
最後尤叔攬果個應該係阿4,唔係老花

t-mac拜仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-06, 10:22 PM   #125
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
唔該晒咁多位大大,咁我唔使驚買錯碟lu

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 10:15 AM

手機版 | APP版