Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-17-04, 03:29 PM   #1
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
再問指揮燈問題

小弟想換呢隻尾燈 , 但隻指標燈係紅色 , 會唔會奶野?

Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-04, 07:53 PM   #2
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
架車個樣唔串o既....過block應該冇野o既....
但係唔排除d交通會唔會飛你紙仔....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 02:06 AM   #3
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
衰硬~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 01:13 PM   #4
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
問過好多人包括車房d友仔個個答案都好含糊

我諗要問問d差佬朋友
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 01:23 PM   #5
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
都話左基本上係唔得嗎~

首先你要知乜野叫『非法改裝』呢個名詞..
非法改裝係一概指所有改裝至與出廠規格不同而又未經申報之車輛就係叫非法改裝..
所以基本上就算你貼一張哈佬貓貼紙上架車到而又無向運輸處申報車身改動..
過ROADBLOCK時個阿SIR心情唔好都可以CHARGE你非法改裝的..

咁你明未呀~?

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:39 AM

手機版 | APP版