Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
~清談館~>警察喎,叫我點信任你! (VOL. 2)
Tano 10:16 PM 11-08-19
作者: Squall-Lucifer:
不是香港仔?
還有油麻地近碧街開了實彈
話口未完就實彈:-)
暫時見話便衣射

相差只係最多10分鐘內
Tano 10:22 PM 11-08-19
西灣河打落北角:-)
亍 ◣ 10:42 PM 11-08-19
屯門市中心呢刻平靜,不過好似之前射過野?
Tano 11:01 PM 11-08-19
“首都”打唔入轉打第一城? :0(

黃埔都旺有D出奇
Tano 11:14 PM 11-08-19
荃灣站內TG......
Heaven 11:17 PM 11-08-19
呢場運動睇黎只會愈來愈激
由手機版發出
歌絲˙暮斯 12:05 AM 11-09-19
只係之前燒山多 fans 姐...

多睇歷史,有益身心 :-)
由手機版發出
wing 08:37 AM 11-09-19
作者: Heaven:
呢場運動睇黎只會愈來愈激
由手機版發出
肯定. 背後惡勢力指使恐怖份子用盡實體暴力同言語暴力同香港人攬炒
Nelly 09:53 AM 11-09-19

:-)
Heaven 11:26 AM 11-09-19
作者: wing:
肯定. 背後惡勢力指使恐怖份子用盡實體暴力同言語暴力同香港人攬炒
我又唔覺 依家和理非唔岩用
由手機版發出
wing 11:30 AM 11-09-19
我又唔覺 依家和理非唔岩用
由手機版發出
咁一係就係D武裝份子怕一平靜就會被清算, 於是落力以暴製亂.
Heaven 11:42 AM 11-09-19
智利同香港情況差不多 但政府做左唔少讓步都未平息

智利追究濫權軍警 調查800宗施虐投訴
https://www.singtaousa.com/home/11-%...A%95%E8%A8%B4/
由手機版發出
wing 12:02 PM 11-09-19
智利同香港情況差不多 但政府做左唔少讓步都未平息

智利追究濫權軍警 調查800宗施虐投訴
https://www.singtaousa.com/home/11-%...A%95%E8%A8%B4/
由手機版發出
如果香港照做, 運動應該唔會平息, 不過至少和理非比例會多好多, 勇武會少好多.
david 12:02 PM 11-09-19
作者: Nelly:

:-)

犬:股乳有暈「打者愛也,愛者打多幾下」,俾我O地打多幾下就係愛O既體現,OK?:-)
歌絲˙暮斯 01:07 PM 11-09-19
作者: david:
犬:股乳有暈「打者愛也,愛者打多幾下」,俾我O地打多幾下就係愛O既體現,OK?:-)
錯重點

你見唔見到,已經無廣告公司接政府 job :-)
由手機版發出
Heaven 08:24 AM 11-10-19
琴晚阿蛇偷飲可樂:-)

Tano 06:20 PM 11-10-19
又一城想演831?
Heaven 06:23 PM 11-10-19
咁搞法聽日罷工既人會唔會多d...
由手機版發出
小草 10:06 PM 11-10-19
咁搞法聽日罷工既人會唔會多d...
由手機版發出
未必,文宣唔夠,連儂牆唔覺有文宣
亍 ◣ 11:07 PM 11-10-19
割!!!一日唔駛就割!!!!獨咩立!!!!!!!

監警會發表聲明回應,對專家小組成員的行為表示失望

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
武藤遊戲 03:47 AM 11-11-19
科大已影響到我平日起牀

今日要早出門口:-)
小草 06:26 AM 11-11-19
作者: 亍 ◣:

監警會發表聲明回應,對專家小組成員的行為表示失望
好明顯人地都知你地做報告,當然自己發怖保平安
你班友自我包庇準備留係大灣區,人地仲想返老家架
歌絲˙暮斯 06:48 AM 11-11-19
作者: 小草:
未必,文宣唔夠,連儂牆唔覺有文宣
係咪又聽得燒山多?

我 fb 跟開既鋪,8.5 有罷既,今次全部都罷。
由手機版發出
david 11:15 AM 11-12-19
防暴警歌和老街清場 瘋狂指揮官開咪:「打頭啦!」

作者: :
【10:26】防暴警撤離城大。
【10:10】城大歌和老街對開,一批黑衣男女帶同電鋸,將路旁的大樹鋸下,放在路中,連同水馬及鐵欄砌成路障。 
【08:08】一批市民在歌和老街行人天橋聚集,有人打開雨傘,其間大批防暴警在橋下與市民對峙,有市民舉傘及伸出頭,在場指揮官竟開咪叫警員「佢伸個頭出嚟,就打頭啦!」,警員即開槍射向天橋,橋上一把雨傘應聲落地。

繼昨日「雙11」三罷行動後,網民再發起「11.12黎明行動2.0(破曉行動)」,而多間大學包括中大、浸大、理大、教大、嶺大、港大、恒大、城大及公大亦宣布今日停課。《蘋果》於城大附近觀察,早上7時許,有示威者於歌和老街城市大學宿舍附近聚集,其後放置雜物及磚頭堵塞路面。

至早上8時,大批防暴警趕至現場,清理路面上的雜物及磚頭,有市民聚集於橫跨歌和老街往城市大學的行人天橋,防暴警隨即向天橋方向發射數枚催淚彈,有人於天橋上投擲雜物及石塊「反擊」,雙方一度對峙,不斷對罵,市民要求警員離開,防暴警其後離開現場。

Dangerous-boy 08:03 PM 11-12-19
韓國電視台特輯,有黑警受訪直認721,強姦同其他嘢

完整版:
31:20 開始
38:10 開始講新屋嶺
(接受訪問者係講廣東話)
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面