Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
leungky1 10:23 PM 07-27-17
剛剛搶地個個淨係識游,唔識開地圖跳埋嚟
又有啲死貼牆射唔游上去當助左攻.....
由手機版發出
lineage19 11:30 PM 07-27-17

上集個海膽佬年賺一億
唔怪得今集唔洗do日日坐cafe shop

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 11:42 PM 07-27-17
作者: lineage19:

上集個海膽佬年賺一億

Sent from my iPhone using Gaforum
佢上集呃咗唔少人錢嘛,今集梗係唔駛DO
信長 11:43 PM 07-27-17
奸商可恥
比3皮野,亂咁抽野比番你,唔滿意呀,再抽過...
ROCAS 12:06 AM 07-28-17
跟本係專營+奸商... (但都照迫住去幫襯...

地雷本身得35傷...即要本身已經有傷在身先會踩中死...
八仙果 12:49 AM 07-28-17
作者: eatingking:
想問下, 其實regular個分大約係點計?
點解上網見d人輸都有成10xx-11XX分
我平時多數(輸)都係7xx-8xx分
最多都係9xx
我已經放油地為首, 殺人為次
好想知點樣可以再拎高d分
油地多,殺人也多。
lineage19 01:14 AM 07-28-17
大家對海膽佬的怨氣好重XDD
八仙果 01:15 AM 07-28-17
作者: 任仔:
其實地雷係點玩法? 永久有效?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
上集只可埋一個,過一段時間會自己爆,
今集最多可以埋兩個,唔會自己爆,
可用來防左右 / 前後通道。
lineage19 01:21 AM 07-28-17
又或者搶車仔放車仔上面
信長 01:21 AM 07-28-17
滑板場,點解隊友全場左右游走,完全唔殺人... 油完左右又唔守
比佢地1 個油番轉頭
...中間完全係3個敵人得我去搶
睇住個地圖外圈不斷唔同色

痴線
任仔 07:43 AM 07-28-17
滑板場其實吾係好識過對面,經左右?搵吾到位上

leungky1 08:18 AM 07-28-17
樓梯塔防玩到B-都可以三個隊友全部唔響塔附近攻
一個狙擊響上緊敵人嗰邊都仲死守響高點射中間
其餘兩個明知對家死哂都堅持等剛剛跳嚟嘅我上塔
自己上高處油地(唔係終點)以為贏硬咁款
結果一次回防唔切就三個齊被圍死,毫無意外咁輸埋......

雨砲唔去攞都可以話未睇到安全路線
但塔響有利時遲左推進真係致命
由手機版發出
信長 09:34 AM 07-28-17
作者: 任仔:
滑板場其實吾係好識過對面,經左右?搵吾到位上

尼個場無得殺到村口
搶完中路,幾個穩守
可以用中間跳上鐵絲網高台
感覺尼個跳位,好明顯,不過個個都唔知
信長 10:07 AM 07-28-17
地雷原來今集定位唔係殺人用... 偏向偵測用
中左佢被標記
鈴蘭 11:11 AM 07-28-17
已經就黎搞到件3個イカ速 爭碎片
睇下接落黎要三安全鞋定三防爆
鈴蘭 11:40 AM 07-28-17
作者: lineage19:

上集個海膽佬年賺一億

佢都無得再賺落去啦 你睇下海膽仔又叻過佢又搞網購
一齊開檔既有鬼人幫襯海膽佬咩
leungky1 12:06 PM 07-28-17
作者: 鈴蘭:
佢都無得再賺落去啦 你睇下海膽仔又叻過佢又搞網購
一齊開檔既有鬼人幫襯海膽佬咩
都未講佢地關係,分分鐘抽緊佣,甚至全數上繳呢
由手機版發出
野良猫 01:02 PM 07-28-17
作者: leungky1:
都未講佢地關係,分分鐘抽緊佣,甚至全數上繳呢
由手機版發出
之前有介紹過海膽仔係奸商嘅舍弟跟佢搵食
可能嗰兩萬有萬五係入咗佢袋
haluforever 01:38 PM 07-28-17
P90槍點樣入手?
Chris Redfield 01:47 PM 07-28-17
新人加入~
請問開頭應該用咩槍同裝先冇咁易俾人屈?
野良猫 01:55 PM 07-28-17
作者: Chris Redfield:
新人加入~
請問開頭應該用咩槍同裝先冇咁易俾人屈?
技術唔夠用咩都會被屈
哩隻係講實力嘅game同arms一樣
技能都只係輔助性質,唔會有屈機技
武器就睇自己揀適合就手嘅去練

睇下片人哋點打,自己再去磨技術出嚟吧
Chris Redfield 01:56 PM 07-28-17
作者: 野良猫:
技術唔夠用咩都會被屈
哩隻係講實力嘅game同arms一樣
技能都只係輔助性質,唔會有屈機技
武器就睇自己揀適合就手嘅去練

睇下片人哋點打,自己再去磨技術出嚟吧
頭先打左兩鋪,用開頭支槍油地都油到嬴隊第2名

買左個滾筒繼續做油地工
信長 02:06 PM 07-28-17
app 有個逆境強化帽.. 不過得1 slot

作者: haluforever:
P90槍點樣入手?
所有hero 系列武器,要hero mode 用該武器清晒所有關同BOSS 關就有
haluforever 02:28 PM 07-28-17
作者: 信長:

所有hero 系列武器,要hero mode 用該武器清晒所有關同BOSS 關就有
真係有排打
蒼之星雲 02:50 PM 07-28-17
作者: 信長:
平平地,買佐先算
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後

返回主題版面