Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138 538 1038  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Cowlex 08:53 PM 08-07-15
哈桑插左半粒鐘都插唔死b叔
stcdavidhk 09:14 PM 08-07-15
作者: 朔望~:
一路玩到依家
其實又真係唔差幾好玩(可能我要求唔高)
特別返到屋企用BS開fullscreen開晒聲玩幾有玩avg feel
如果好似gbf咁劇情全語音就真係無敵(無可能)
其實我都覺得唔差(應該唔關係fate死忠事掛
但好明顯最初design條友(或sell橋)跟CC
如地圖,抽卡率
而且集合埋其他game的缺點,如初時pad的回氣速度

但其實改善左以上問題就已經好好
鈴蘭 09:31 PM 08-07-15
大狗你肯插死巴車未丫我試左成個鐘啦
rfdingo 09:32 PM 08-07-15
一路艦娘一路插,差d唔記得 kill app .....
Cowlex 10:00 PM 08-07-15
睇真d 我隻巴開左抗性up
出去等15疲再入去算今次寶石哈桑+2盾子 怒loop
小嘉 10:16 PM 08-07-15
插左巴叔3個鐘

中出成功
rfdingo 10:26 PM 08-07-15
插到夠鐘打錢就算-_-|||
Cowlex 10:27 PM 08-07-15
作者: 小嘉:
插左巴叔3個鐘

中出成功
邊隻咁好功夫
小嘉 10:49 PM 08-07-15
雙槍哥前後插
Cowlex 11:05 PM 08-07-15
連續login3日既bonus居然係一星肥
天呀太強了
鈴蘭 11:31 PM 08-07-15
懶得開 開十五個停手
stcdavidhk 11:57 PM 08-07-15
想問強化寶具lv1->lv2分別有幾大左右??
朔望~ 01:46 AM 08-08-15
依家打肥打2場20AP定1場40AP 抵d
T.K. 03:48 AM 08-08-15
.......................................................

?

波王勇者
鐵之侍 10:10 AM 08-08-15
對不起tk 兄你可以隱藏了才發嗎?
鈴蘭 11:29 AM 08-08-15
都話左會再加人架啦……
邊有人信手機game入面有既data就係全部架
由手機版發出
尼路 11:30 AM 08-08-15
槍哥係我想放棄個一刻終於插死B叔,不枉我升左你寶具
gingq7 11:57 AM 08-08-15
其實打曜日任三次果件綠色立方體有無用? 要20粒才能換一張3星經驗卡好像很廢, 而30粒換+ATK/+HP唔知係唔係永久
鈴鈴鈴鈴鈴鳳 12:36 PM 08-08-15
我第一次試寶石槍哥+2盾子去插B叔,第一次就直接插死咗
T.K. 12:42 PM 08-08-15
下?齋圖無字都覺劇透?a
Eclair 12:52 PM 08-08-15
作者: gingq7:
其實打曜日任三次果件綠色立方體有無用? 要20粒才能換一張3星經驗卡好像很廢, 而30粒換+ATK/+HP唔知係唔係永久

最奇怪係呢樣曜日報酬只可以拎1次

過一星期都無Reset
鐵之侍 01:04 PM 08-08-15
氣死我了,打清姬和槍龍娘時差少少就給龍娘的走音歌聲轟死全部人浪費了10點行動力,早知應先KO了龍娘才對
鈴蘭 01:06 PM 08-08-15
Extra賴打\/
希望故事入面係主役級 Extra好少提佢
カンザキ 01:07 PM 08-08-15
作者: Eclair:
最奇怪係呢樣曜日報酬只可以拎1次

過一星期都無Reset
d立方體賣3星以上嘅咭可以攞到, 拎哂曜日任報酬可能就要靠賣咭先有
gingq7 01:10 PM 08-08-15
試緊荊軻刺B叔..

edit: 第5次成功 (荊軻lv10+2級寶具)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138 538 1038  ... 最後

返回主題版面