Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 129 179 219 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 239 279 329  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
darkvolver 10:24 AM 08-23-19
原來找下找下自己個卡倉,都有不小是速度速速
LR猫 10:55 AM 08-23-19
作者: iamleoluk:
快三之前好似都係用4速劉備

好記得攞嚟玩董卓開完董卓劉備插槍死咗
b_boy 12:40 AM 08-24-19
終於開同名大會
張飛後代 12:55 AM 08-24-19
作者: b_boy:
終於開同名大會
官方解說己經示範左兩個一樣樣既武將放埋一隊既組合
kev00269270 11:00 AM 08-24-19
呂布(騎) 呂布(槍) 呂布(弓)

史上最低智DECK(係唔係應該用呂布(步))
darkvolver 01:03 PM 08-24-19
作者: kev00269270:
呂布(騎) 呂布(槍) 呂布(弓)

史上最低智DECK(係唔係應該用呂布(步))
呂布(弓) 3 cost是不是用不到?
冬雨 04:29 PM 08-24-19
作者: darkvolver:
呂布(弓) 3 cost是不是用不到?
不是可以用?
不同計略
darkvolver 06:05 PM 08-24-19
作者: 冬雨:
不是可以用?
不同計略
我看錯...原來cost可以最高去到9。
maxwaver 08:27 AM 08-25-19
好耐無試過一條打足十場
太史慈威武\/ (餘命一星期)

成日監粗質入去一波打到黃血然後努力d守城就贏到
kuraki1028 12:30 PM 08-26-19
可否問一問舞姬o既証最近仲乜升o左咁多?
之前覺得佢係9x証上上落落,突然爆上好誇張...
LR猫 12:41 PM 08-26-19
作者: kuraki1028:
可否問一問舞姬o既証最近仲乜升o左咁多?
之前覺得佢係9x証上上落落,突然爆上好誇張...

下星期你會收到陳泰同杜預的下修消息
darkvolver 02:06 PM 08-26-19
作者: LR猫:
下星期你會收到陳泰同杜預的下修消息
陳泰跟本同天破竜墜一樣,不過後者太惡,一次射弱幾隻...
LR猫 02:15 PM 08-26-19
陳泰跟本同天破竜墜一樣,不過後者太惡,一次射弱幾隻...

陳泰至少頭四至六粒士氣,要開加醒計

今個ver無啦啦加一武
怕下個ver係下修弱體效果
darkvolver 02:21 PM 08-26-19

今個ver無啦啦加一武
睇怕都似.......sega又唔可以點縮時間,始終基數有6智.....難攪..

同埋,有時會諗加多隻衛瓘弓,2隻一起瞄人...
LR猫 03:19 PM 08-26-19
睇怕都似.......sega又唔可以點縮時間,始終基數有6智.....難攪..

同埋,有時會諗加多隻衛瓘弓,2隻一起瞄人...

智力同時間一向都已經唔掛勾好耐啦
好似一代一開始咁所有時間時候都係2C+智力咩
darkvolver 03:59 PM 08-26-19
智力用來頂伏,雷及火?
GUSTAV 08:14 PM 08-26-19

今個ver無啦啦加一武
泰爺根本就on_......9武都出唔到城打飛機咩 又長
要修係要修剛效果啦 依家加太多

仲有杜預
darkvolver 08:31 PM 08-26-19
今日印槍呂布....2G1Y...用下先...

另外,今日完成黑白雙星..明天可以玩三枚
ikari28 09:33 AM 08-27-19
智力用來頂伏,雷及火?
唔掛勾 X
微掛勾 O

毎個計既知力依存時間都唔同
平均黎講多數會多1知+0.4c
以陳泰黎講就係6.7c+0.4c/知
LR猫 10:25 AM 08-27-19
作者: ikari28:
唔掛勾 X
微掛勾 O

毎個計既知力依存時間都唔同
平均黎講多數會多1知+0.4c
以陳泰黎講就係6.7c+0.4c/知
其實我唔係講知力依存
係講張卡天生知力唔會影響個計嘅長度
佢話陳泰因為6知底所以個計唔應該太短
而我想講嘅好似EX呂布天喰2知都8.3C
唔似1代一開始咁計嘅效果固定2C+知力
咁個天生知力真係用嚟頂伏,dam,妨害之後就唔太緊要

根本就世嘉想點就點
darkvolver 10:55 AM 08-27-19
其實我唔係講知力依存
係講張卡天生知力唔會影響個計嘅長度
佢話陳泰因為6知底所以個計唔應該太短
而我想講嘅好似EX呂布天喰2知都8.3C
唔似1代一開始咁計嘅效果固定2C+知力
咁個天生知力真係用嚟頂伏,dam,妨害之後就唔太緊要

根本就世嘉想點就點
情況好像鮮血及梁興個計....好鬼長
maxwaver 11:44 AM 08-27-19
event一打完就好懶得落去打機
雖然應該趁太史未nerf前衝州(落太史後20戰16勝)

--

而家無再分知力短時間 知力時間 知力長時間啦咩?
LR猫 12:39 PM 08-27-19
作者: maxwaver:
event一打完就好懶得落去打機
雖然應該趁太史未nerf前衝州(落太史後20戰16勝)

--

而家無再分知力短時間 知力時間 知力長時間啦咩?
我都係
想玩陳泰杜預但打完event無意慾打機

得知力時間/一瞬/同撤退(舞)
永續嘅樂進槍之類都係知力時間
darkvolver 01:13 PM 08-27-19
我都係
想玩陳泰杜預但打完event無意慾打機

得知力時間/一瞬/同撤退(舞)
永續嘅樂進槍之類都係知力時間
樂進槍應該要暗降...感覺幾廚..
maxwaver 10:53 PM 08-27-19
https://www.youtube.com/watch?v=rtaOqiBfbD0

岱神片
好難得叉滿電
第一 ... 129 179 219 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 239 279 329  ... 最後

返回主題版面