Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-08-13, 03:16 PM   #951
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
Lobby偷車十次九次都中獎(通緝)
黑到爆 次次都係3000 最高D都無T_T
得不償失...LOL

-----
岩岩試過中電話BUG
聽完電話收唔到線
又唔係lag Orz

此篇文章於 10-08-13 03:26 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:06 PM   #952
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
尋晚終於買到第1間屋, 上線有地方匿, 可以安心係入面hea, 唔驚比人無啦啦殺

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:09 PM   #953
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
尋晚終於買到第1間屋, 上線有地方匿, 可以安心係入面hea, 唔驚比人無啦啦殺
電視機仲可以偷睇人地做緊乜
舊 10-08-13, 04:11 PM   #954
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
係唔係要去公開房先睇到?
我開私人房係屋企睇唔到玩家
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:14 PM   #955
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
係唔係要去公開房先睇到?
我開私人房係屋企睇唔到玩家
除單人房外

間房需要有其他玩家
因為係睇同場玩家
舊 10-08-13, 04:15 PM   #956
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
我諗住懸賞個陣, 入嚟避難, 再放dc 4係屋企門口, 用cctv睇住有無人想殺我, 有就引爆炸彈

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:48 PM   #957
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
Updated 10/8/13: If you have previously created a character but see an empty character selection screen when entering GTA Online, please back out to GTAV Story Mode and try re-entering GTA Online through the pause menu (repeat or wait until Rockstar cloud servers are back up). Do not create a new character in the empty slot where your character should be.

If you receive the message 'The Rockstar Cloud Servers Are Unavailable', please return to GTAV Story Mode and follow the steps above. Please do not press “Retry” on the message and do not proceed online with saving disabled, as this may lead to overwriting your existing character.

We apologize for this inconvenience and are working on a permanent fix for these issues

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:49 PM   #958
涅吉.水母
地下&アイドル住人

見到外國人玩暴力輸送有bug
連運都唔使運返去

我諗個bug其他任都用到

此篇文章於 10-08-13 04:58 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-08-13, 04:59 PM   #959
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
我都試過被懸賞返屋企被難
有人試過按門鐘
我開門係咪會被殺?

不過我好唔鍾意d人剩係響度殺黎殺去
因為隻game設定得好白痴
地圖顯示晒雙方位置
又有得lock
所以係鬥狗鬥賤
其實上集同RDR已經係咁
太白痴所以冇online打

要互殺不如DL隻BF4 beta殺啦
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 05:08 PM   #960
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
潛行好似話會係小地圖消失,不過唔知係free mode 有冇用

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 05:08 PM   #961
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
我都試過被懸賞返屋企被難
有人試過按門鐘
我開門係咪會被殺?
屋企入面拎唔到槍...
但唔知開門係你俾人入黎?
定你出門口

-----
剛50級
拉瑪個打劫電話係打劫玩家

另外你地會唔會發生
經屋企入lobby時hang係到...

此篇文章於 10-08-13 07:14 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-08-13, 07:25 PM   #962
SUNLOK

引用:
屋企入面拎唔到槍...
但唔知開門係你俾人入黎?
定你出門口

-----
剛50級
拉瑪個打劫電話係打劫玩家

另外你地會唔會發生
經屋企入lobby時hang係到...
即係online模式冇單機果種"大茶飯"玩?
舊 10-08-13, 09:05 PM   #963
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
後面可能有掛...
真係唔清楚

-------
貴車真係唔好拎黎打misson自爆用...
我部Entity XF爆左保險費一次 9000

RH8原來好勁...唔需要特別買車
以下車房睇
Annis Elegy RH8 8.3 8.3 1.8 8.3 http://gta5.neoseeker.com/wiki/Annis_Elegy_RH8
Entity XF 8.3 8.3 2.5(改3.0) 8.3 http://gta5.neoseeker.com/wiki/Overflod_Entity_XF

完全信錯WIKI資料

此篇文章於 10-08-13 09:36 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-08-13, 09:49 PM   #964
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
有, 但未出

http://www.rockstargames.com/newswir...to-online.html
引用:
Currently Planned GTA Online Content Updates:
Here is a quick overview of a few initial things we’re working on for the first few weeks of Grand Theft Auto Online, alongside an aggressive period of tuning and finessing the game. We will give you dates for all of this content as soon as we have them – bear in mind that the order of things may well change, and we will probably add some extra stuff as well!

The Content Creator: The Content Creator will launch with tools to tailor and publish your own Deathmatches & Races.

The Beach Bum Pack: Featuring 4 new amazing beach fun vehicles, over 300 new items of incredible down tempo leisure wear and 2 new but not remotely relaxing weapons.

Capture the Flag: GTA Online’s take on the classic CTF mode including the ability to make your own using The Content Creator.

Heists: This update will introduce full-on cooperative Heist missions that will require careful planning, teamwork and sharp execution – along with the Heist Planning Board for your apartment.

Just to be clear, all of these updates will be free.

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 10:54 PM   #965
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
3次人生,新手村換衫場一出門口就比人殺

1次槍擊
2次比車撞
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 11:41 PM   #966
SUNLOK

引用:
作者: 飛燕 查看文章
3次人生,新手村換衫場一出門口就比人殺

1次槍擊
2次比車撞
開單機模式/私人房玩算啦
依家我都唔入公開room,死一次2千真係制唔過
舊 10-08-13, 11:47 PM   #967
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
轉載隔離台

http://www.youtube.com/watch?v=AsfKmzj6Wns

20秒刷暴力輸送任
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 11:58 PM   #968
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
個更新Bug解決左未??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 12:08 AM   #969
飛燕
懺悔不用等

引用:
開單機模式/私人房玩算啦
依家我都唔入公開room,死一次2千真係制唔過
我想打任,要等人聽電話再亂入

試過新手入左個要搶飛機的任,敵人準過死光槍
舊 10-09-13, 12:36 AM   #970
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: HONDA 查看文章
個更新Bug解決左未??
未爆玩offline先啦
online而家lucky draw, 中獎個save唔見左

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 01:59 AM   #971
SUNLOK

引用:
作者: Viper II 查看文章
未爆玩offline先啦
online而家lucky draw, 中獎個save唔見左
依家我都係下午先玩,一到夜晚都唔夠膽長玩,等佢完全解決唔見save既問題先可以安心咁煲
舊 10-09-13, 02:04 AM   #972
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
1.02更新黑畫面又係咩問題??
P.S. Game都未買.....

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 02:14 AM   #973
micF

XBox Live GamertagmicF
online都有車庫唔見車問題, 兩部車唔見晒
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 04:53 AM   #974
涅吉.水母
地下&アイドル住人

我決定去做惡劣玩家
暫離會先

聽閒有任務需要做惡劣玩家出...

此篇文章於 10-09-13 04:56 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-09-13, 05:14 AM   #975
飛燕
懺悔不用等

被動mode跟本無用

上車 > 會被射中
落車 > 被車車死

我用女角裸跑成街人追住我殺

有時比人追到爆呔夾硬甩尾跳車滾入衫shop

新手用手槍根本無還手能力

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 01:36 AM

手機版 | APP版