Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>機動戦士ガンダム EXTREME VS. マキシブーストON
Orage 09:20 PM 01-21-20
『機動戦士ガンダム EXTREME VS. マキシブーストON』がPlayStation®4で発売決定!

https://twitter.com/GundamVersus/sta...348809217?s=19

估笨大唔到
武藤遊戲 09:43 PM 01-21-20
上週去貼吧吹水台北出展結果真係出

佐藤拓也去吸引女客看
qwe 10:30 PM 01-21-20
淨係諗到兩個問題
罪大俾左幾多錢笨大幫手清PS4貨尾
同埋有幾錢貨尾要用到咁舊嘅移植去清

而家先出真係無乜癮⋯
cat722uk 10:44 PM 01-21-20
-個時唔係話呢隻唔係家用機出咩?
-咁而家個隻gundam vs咪變左死貨xd
由手機版發出
Hunter 12:57 AM 01-22-20
一早出呢隻咪好, 整乜鬼gundam versus

不過佢最尾公布左街機有新EXTREME VS
咁好心你移植隻EXTREME VS 2去PS4啦, 而唔係出隻EX VS ON
女裝少年 02:31 AM 01-22-20
話左NBGI唔屌唔撚化架啦
iu fu pig 08:06 AM 01-22-20
反正都會買黎玩,笨大知道喺屋企瘋狂玩唔洗入銀仔嘅魔力,
而且,好多玩家都未玩過(包括我)
街機太貴,我呢啲庶民玩家好難入坑
亍 ◣ 08:51 AM 01-22-20
作者: Hunter:
一早出呢隻咪好, 整乜鬼gundam versus

不過佢最尾公布左街機有新EXTREME VS
咁好心你移植隻EXTREME VS 2去PS4啦, 而唔係出隻EX VS ON
因為仲有好多機舖仲營運緊,出PS4直接KO呢堆機 VS2仲係現役等多兩年再講

不過海外都冇VS2....唔知香港堆機點處理......
風間鈴木仁 09:22 AM 01-22-20
太美好 , 終於等到了。

家用版系列作品,好多年了,起碼 8 -10年。
darkvolver 09:25 AM 01-22-20
作者: 亍 ◣:
因為仲有好多機舖仲營運緊,出PS4直接KO呢堆機 VS2仲係現役等多兩年再講

不過海外都冇VS2....唔知香港堆機點處理......
堆機可能會轉為拍拍機,灣岸應該個數死左不會再入。再唔係咪KOF / N合一
padage 09:37 AM 01-22-20
部ps3終於掉得,不過我覺得如果出係switch會仲適合,就算port fb都好
mario0606 09:43 AM 01-22-20
作者: iu fu pig:
反正都會買黎玩,笨大知道喺屋企瘋狂玩唔洗入銀仔嘅魔力,
而且,好多玩家都未玩過(包括我)
街機太貴,我呢啲庶民玩家好難入坑
我都好中意出去打EXVS既人
但都想佢出家用版好耐,唔洗入銀仔任用D機係有D吸引力
不過MBON街機上PS4足足隔左4年
個人都係想要EXVS2多D
STRIFE 11:43 AM 01-22-20
一早要出啦
darkvolver 12:02 PM 01-22-20
作者: STRIFE:
一早要出啦
佢出我都係玩offline算......始終online有一定問題。

另外,不知道有沒有故事mode或生存mode
holsety 12:09 PM 01-22-20
最緊要有offline vs
yorkyork 12:15 PM 01-22-20
https://g-rwee.ggame.jp/

官網有寫offline1-2人
Kain 12:40 PM 01-22-20
無留意開
係幾多代前?
由手機版發出
Kain 12:42 PM 01-22-20
作者: cat722uk:
-個時唔係話呢隻唔係家用機出咩?
-咁而家個隻gundam vs咪變左死貨xd
由手機版發出
不嬲都係死貨
無改變
由手機版發出
mario0606 12:46 PM 01-22-20
作者: Kain:
無留意開
係幾多代前?
由手機版發出
如果用家用版計
比FB隔左2代
中間有隻MB家用版PASS左
f2light 04:17 PM 01-22-20

https://m.youtube.com/watch?v=-VLv5xV6mW4
由手機版發出
darkvolver 04:37 PM 01-22-20
作者: f2light:

https://m.youtube.com/watch?v=-VLv5xV6mW4
由手機版發出
當年爆氣個2個mode其實不差?冇現在街機禁頹?
holsety 05:04 PM 01-22-20
以前由卒仔機升上去個mode 好好玩。但記得係capcom整
STRIFE 05:08 PM 01-22-20
作者: darkvolver:
佢出我都係玩offline算......始終online有一定問題。

另外,不知道有沒有故事mode或生存mode
Online 有咩問題
早兩集咪又係咁
mario0606 05:21 PM 01-22-20
Online 有咩問題
早兩集咪又係咁
有隻"不存在於世上"既VS系列ONLINE問題好大
darkvolver 05:47 PM 01-22-20
Online 有咩問題
早兩集咪又係咁
作者: mario0606:
有隻"不存在於世上"既VS系列ONLINE問題好大
高達對戰係即時act game.....即係如果有1/2下lag...會完全改變成隻game個玩法...此問題一直存在。

所以我建議打offline磨下算,同埋睇下到其時有沒有game撞最重要。
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面