Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-24-03, 09:44 PM   #1
Frank
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2002
GUNDAM FIX 討論區 ver.2

霸定位先~

舊 09-24-03, 09:51 PM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by Frank :
霸定位先~
有乜好霸
講返正題:
紅色受歡迎D,所以返既貨量較多~
藍色無咁HIT,所以返既貨量較少~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 09-24-03, 09:51 PM   #3
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by kog:
全新or係d書剪出來~~
上次果本有好多係新,
有講mk-5,靈格斯.....
咁次我都會買~

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 09-24-03, 09:54 PM   #4
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
Re: Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by 大粒麥 :

上次果本有好多係新,
有講mk-5,靈格斯.....
咁次我都會買~
但如果好似設定集咁好or上次果本好?
*...我鍾意設定集多d

kog 目前離線  
舊 09-24-03, 09:56 PM   #5
Frank
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2002

引用:
Originally posted by Busconcamp :

有乜好霸
講返正題:
係咪確定28號出ga,
見game-wave有人話出左,
係咪流料....:@_@":
click here

舊 09-24-03, 09:58 PM   #6
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by Busconcamp :

有乜好霸
講返正題:
TOPIC名可以改~~/

其實是否原全一樣(除佐色and數字)~~?

kog 目前離線  
舊 09-24-03, 09:58 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Re: Re: Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by Frank :

係咪確定28號出ga,
見game-wave有人話出左,
係咪流料....:@_@":
click here
行貨今日派街~

舊 09-24-03, 10:00 PM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Re: Re: Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by kog :

TOPIC名可以改~~/

其實是否原全一樣(除佐色and數字)~~?
kog大人您都唔知~
在下點知~~~
我唔多識GUNDAM架~~~ :@_@":

舊 09-24-03, 10:05 PM   #9
kog
Moderator
リン・ミンメイ

Re: Re: Re: Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:

kog您都唔知~
在下點知~~~
我唔多識GUNDAM架~~~ :@_@":
隻藍色我都唔清楚,話說係阿寶正式用既~~?

kog 目前離線  
舊 09-24-03, 10:19 PM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Re: Re: Re: Re: Re: GUNDAM FIX 討論區 ver.2

引用:
Originally posted by kog :

隻藍色我都唔清楚,話說係阿寶正式用既~~?
問過個GUNDAM迷話:
呢兩隻都唔係阿寶專用機,
佢用果隻係背脊無炮~
同埋阿寶專用係紅杏色~

此篇文章於 09-24-03 10:23 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 09-24-03, 10:31 PM   #11
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
$35x~$36x,好似貴左d喎.......
聽日出去攪掂佢先......

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 09-24-03, 10:31 PM   #12
endymion
ハン・イェスル

仲未決定到買咩色....

舊 09-24-03, 10:33 PM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by endymion :
仲未決定到買咩色....
藍色貨少D~
可以考慮入藍色先~

舊 09-24-03, 10:35 PM   #14
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by ultrachiu :
$35x~$36x,好似貴左d喎.......
聽日出去攪掂佢先......
算數係"臨出閘"升高左~
批都3字頭...

舊 09-24-03, 10:37 PM   #15
endymion
ハン・イェスル

引用:

批都3字頭...
鬼叫d yen升得咁勁:@_@":

舊 09-24-03, 10:43 PM   #16
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:

批都3字頭...
我仲諗住冇咁早出......
尋日仲買左star trek 1/850企業號,marui支氣槍沙漠之鷹同埋三盒刀劍笑,咁就冇左$1100.......依家又話咁早出ggf z-plus.......今個月要慳d洗
ultrachiu 目前離線  
舊 09-24-03, 10:47 PM   #17
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by endymion :

鬼叫d yen升得咁勁:@_@":
除左要砌既模型(SD,BB,HG,MG,PG...)
係無論日圓升升降降都係固定算數之外~
其他既都有算數調升既機會...
黎緊10月出既"占卜高達",
個批價都高左好多...

舊 09-25-03, 08:37 AM   #18
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
呢隻會唔會有潛力跌呀?
我驚而家買晒兩隻,到時好dum心

p.s.前排有人話過10月會再有隻Wing,係真唔係呀?

Metal Gear NT 目前離線  
舊 09-25-03, 09:56 AM   #19
cybaster
GAF GGXX團
插死你呀!~

兩隻揀一隻都真係既難揀..

其實諗諗下佢唔出灰色果隻都算係咁
and..
gff d關節位..我諗變唔到形幾多次..
都係個重裝wave rider mode正..
cybaster 目前離線  
舊 09-25-03, 10:37 AM   #20
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
呢隻會唔會有潛力跌呀?
我驚而家買晒兩隻,到時好dum心

p.s.前排有人話過10月會再有隻Wing,係真唔係呀?
您以為得買家驚呢款野(GF系列)有潛力跌呀 :@_@":
細規模既舖仔咪係一樣咁驚,入晒兩款xN隻重
未賣晒之際,出面個價已經起勢咁跌.....
模型既野可升可跌,有好多時都係無得預計......:@_@":

舊 09-25-03, 02:29 PM   #21
lasergun
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
0017b出左啦!$330
不過上色明顯比之前o既差,要小心揀。
lasergun 目前離線  
舊 09-25-03, 02:45 PM   #22
cybaster
GAF GGXX團
插死你呀!~

引用:
Originally posted by lasergun :
0017b出左啦!$330
不過上色明顯比之前o既差,要小心揀。
'

where?
thx!
舊 09-25-03, 03:57 PM   #23
Moderator
核搭載二足步行戰車

#0017 a/b都有
不過唔係間間有
兆萬:藍色$380、紅色$340
信和:藍色$380、紅色$310

我覺得$380貴左d,所以淨係買左紅色($310)
個嬸嬸話入30盒紅先得盒藍
所以藍色唔會平,只會貴落去

舊 09-25-03, 05:14 PM   #24
cybaster
GAF GGXX團
插死你呀!~

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
#0017 a/b都有
不過唔係間間有
兆萬:藍色$380、紅色$340
信和:藍色$380、紅色$310

我覺得$380貴左d,所以淨係買左紅色($310)
個嬸嬸話入30盒紅先得盒藍
所以藍色唔會平,只會貴落去
THX
真係估唔到紅色會平d..

講真
藍色果隻既出處我都唔知..

照計阿寶應該得一架紅色的..
舊 09-25-03, 05:44 PM   #25
Moderator
核搭載二足步行戰車

玩左一陣
發覺因為要變形關係
關節唔係好穩......

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
GUNDAM FIX 討論區 (7/5/03 UPDATE !!) 馬沙 收藏品討論版 1000 09-24-03 09:43 PM
[75張]自拍 GUNDAM FIX 0013 PLAN 303E DEEP STRIKER ultrachiu 收藏品討論版 41 04-09-03 06:20 PM
GUNDAM FIX 部份編號會有少量行貨返 Busconcamp 收藏品討論版 10 03-13-03 10:09 PM

現在的時間是 08:44 AM

手機版 | APP版