Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 02-25-03, 11:30 PM   #1
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
Thumbs up 手電資料/新聞/討論(第三代版)

歡迎 大家好 :bface:

此篇文章於 02-26-03 10:12 AM 被 <憭鱼撌冽< 編輯。
<大鱼巨星< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-03, 11:34 PM   #2
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
快D答我問題啦

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-03, 11:37 PM   #3
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
Originally posted by GC迷 :
快D答我問題啦
T208未試過

舊 02-25-03, 11:39 PM   #4
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by >翻車魚< :
T208未試過
頂!!!
好興呀

講多無謂,一步到位
舊 02-25-03, 11:39 PM   #5
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

明天我會同任天神玩下部V205 係任天神叫我換

舊 02-25-03, 11:40 PM   #6
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

頂!!!
好興呀
但V205係有震铃同步

舊 02-25-03, 11:41 PM   #7
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

頂!!!
好興呀
唔好甘興

舊 02-25-03, 11:44 PM   #8
大雄
卡啦騷

引用:
但V205係有震蒂P步
幾多首歌有!

講多無謂,一步到位
舊 02-25-03, 11:49 PM   #9
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

幾多首歌有!
一首但我有D唔明之前玩過二部S300第一部有三首歌辰铃同步但第二部得一首

舊 02-26-03, 12:09 AM   #10
usayarE

Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
係勁喎~~第三個代了~~:o13:
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-03, 12:15 AM   #11
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

快D答我問題啦
T○:GC仔
T208 16和弦同40和弦既分別

舊 02-26-03, 12:19 AM   #12
大雄
卡啦騷

引用:

T○:GC仔
T208 16和弦同40和弦既分別

講多無謂,一步到位
舊 02-26-03, 12:20 AM   #13
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

唔好甘啦

舊 02-26-03, 12:48 PM   #14
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
TO >翻車魚<
請問N8有乜唔好?

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-03, 12:57 PM   #15
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
Originally posted by DQGUNDAM :
TO >翻車魚<
請問N8有乜唔好?
Mon唔係甘靚相到係(可能唔係好光) GX12GD88到靚個佢N8係D和弦同前面個Mon正

舊 02-26-03, 01:02 PM   #16
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
Originally posted by DQGUNDAM :
TO >翻車魚<
請問N8有乜唔好?
你想買??

舊 02-26-03, 01:09 PM   #17
DQGUNDAM

Nintendo Switch ID4752 8991 7789
引用:
你想買??
YES
舊 02-26-03, 01:12 PM   #18
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

YES
買GX12啦

舊 02-26-03, 01:16 PM   #19
DQGUNDAM

引用:
買GX12啦
我有3個FD買左,SO我唔係咁想買,如果以各方面夾埋來計(GD88,GX12,N8),邊部最好,邊部最差?
舊 02-26-03, 01:19 PM   #20
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

我有3個FD買左,SO我唔係咁想買,如果以各方面夾埋來計(GD88,GX12,N8),邊部最好,邊部最差?
各有長處 無最好,最差 係咪想前後M0N到彩色??

此篇文章於 02-26-03 01:22 PM 被 <憭鱼撌冽< 編輯。
<大鱼巨星< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-03, 05:45 PM   #21
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
Re: 手電資料/新聞/討論(第三代版)

引用:
歡迎 大家好 :bface:
俾你快左一步tim...
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-03, 05:47 PM   #22
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
頂,我今日唔小心跌花左個鏡頭"機身"(買左4日...)...
俾我老豆知道左實打救我...
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-03, 08:17 PM   #23
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

三星中文行T408$3880今日有得買

舊 02-26-03, 08:19 PM   #24
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

Re: Re: 手電資料/新聞/討論(第三代版)

引用:
Originally posted by 麥歌里高堅 :
俾你快左一步tim...
快你小小姐 下次到你啦

舊 02-26-03, 08:19 PM   #25
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
Originally posted by 麥歌里高堅 :
頂,我今日唔小心跌花左個鏡頭"機身"(買左4日...)...
俾我老豆知道左實打救我...
小心D啦

論壇跳轉

現在的時間是 06:11 AM

手機版 | APP版