Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
年輕所犯下的錯誤 09:57 PM 04-26-16
唔通蘿莉魔法太強 受左嚴重內傷都唔知 就訓死左ww.........
Freddy 11:54 PM 04-26-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
唔通蘿莉魔法太強 受左嚴重內傷都唔知 就訓死左ww.........
開頭都係咁諗
但睇多次應該唔關蘿莉事
最尾蘿莉自己都講唔關佢事...(暗示佢知道人有會做瓜男主?)
我估都係屋主想整死佢...又講咩下場...
睇黎係見到同女主太close所以....
fantast 12:26 AM 04-27-16
作者: Samng:
12集做完第3卷就完了吧? 第3卷後半應該算係最精彩既部份

レム
如果只係做3卷應該唔會出事
開大會果度真係悶到出血
Kewellma 05:35 AM 04-27-16
你們千萬不要怪藍毛,她很偉大的
白薔薇騎士 08:34 AM 04-27-16
作者: Freddy:
開頭都係咁諗
但睇多次應該唔關蘿莉事
最尾蘿莉自己都講唔關佢事...(暗示佢知道人有會做瓜男主?)
諗法接近

レム
KENSNAKE 08:50 AM 04-27-16
主角數太多帕克已死。
teealpha 09:46 AM 04-27-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
點會呢
圖書蘿簡直就係男主救贖黎
supermanlady 09:59 PM 04-29-16
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第5話「約束した朝は遠く」予告
作者: :

Samng 10:07 AM 04-30-16
作者: KENSNAKE:
主角數太多帕克已死。
人同貓比又唔係咁公平既,不過比起小說動畫中既パック已經可愛無限倍,小說中會覺得是大叔聲 不如話エミリア作為女一係小說大部份既場景都太過影薄

製作團隊都幾有heart,作畫人設對得起原著,聲優幾乎是最合適的選角,YouTube既ミニアニメ 有趣得黎又會交代一些小知識 (話說劍聖的加護小說中也沒有提及?)

レム
Kewellma 10:26 AM 04-30-16
作者: supermanlady:
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第5話「約束した朝は遠く」予告
話說第4話睇到佢講月亮很美都諗起告白,跟住emiria回佢畢竟觸手不能及果下真係笑左
btw呢個夏目梗有番咁上下動畫宅齡既話睇得明會更加覺得有趣
野良猫 10:58 AM 05-02-16
唔係開肚就斷手,下次應該頭都冇埋了
s2001154 11:31 AM 05-02-16
睇來間屋有鬼
叫晒救命都無人出來真是慘
野良猫 11:37 AM 05-02-16
作者: s2001154:
睇來間屋有鬼
佢又唔係大叫嗰隻加上深夜個個瞓哂邊會有人應
Samng 12:18 PM 05-02-16
作者: 野良猫:
唔係開肚就斷手,下次應該頭都冇埋了
其實今次最後一擊就係爆頭
Samng 12:28 PM 05-02-16
睇來間屋有鬼
成間大宅得其他5個人,加上佢走出去係為左確認エミリア既安全(小說),所以其實無大叫救命
weinky 12:40 PM 05-02-16
發生咩事都未知就死咗,最慘啲進度又冇哂
Freddy 06:49 PM 05-02-16
睇男主咁既樣似比人落左藥先
女僕相當有嫌疑

不過估唔到男主上個Loop瀟洒約女主出街
今集竟然テレ
梅佬 08:53 PM 05-02-16
作者: Freddy:
睇男主咁既樣似比人落左藥先
女僕相當有嫌疑

不過估唔到男主上個Loop瀟洒約女主出街
今集竟然テレ
有個兇手唔起屋入面
KENSNAKE 11:44 PM 05-02-16
好驚~見到自己隻手掛左係度

開門搵鑽頭莉蘿求救可能仲快。

Ed終於有圖。
Lamsze 12:07 AM 05-03-16
有無人可以透下到低咩事?好吊癮

我係估雙子互相殺佢,佢對藍髮好,紅髮就殺佢,對紅髮好就藍髮殺佢
今次唔同左係因為蘿莉?
大破人間 09:34 AM 05-03-16
作者: Lamsze:
有無人可以透下到低咩事?好吊癮

我係估雙子互相殺佢,佢對藍髮好,紅髮就殺佢,對紅髮好就藍髮殺佢
今次唔同左係因為蘿莉?
劇透
致死原因有兩個
第一個是有人在某一時機放了衰弱死的詛咒
第二個原因是雙子女僕兼任大宅警衛,而且是有殺錯無放過的那種
所以雙子好感度和自己行為可疑與否非常重要

s2001154 10:33 AM 05-03-16
其實玩左兩轉鬼屋男主好像都唔係好清楚各人的房間位置?
藍毛有提及過男主是不是較喜歡鬼應該有關系
dark_ming_ 12:40 PM 05-03-16
藍毛有提及過男主是不是較喜歡鬼應該有關系
聽說因為藍毛…
劇透
是鬼族。

s2001154 01:18 PM 05-03-16
作者: dark_ming_:
聽說因為藍毛…
劇透
是鬼族。
劇透我我忍到下星期再看
teealpha 01:54 PM 05-03-16
劇透我我忍到下星期再看
我諗你下下星期睇好D,下集應該會見到男主陷入絕望谷底然後死兩次
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面