Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-16, 10:04 AM   #2076
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
點解起哂角, 同劇場版設定有距離.....
不過都係要買

舊 09-23-16, 10:07 AM   #2077
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
mb都係當魔改版吧
你睇命運都已經超絕進化

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 01:14 PM   #2078
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
mb都係當魔改版吧
你睇命運都已經超絕進化
用返當年D谷友果句,係真化融合左
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 04:44 PM   #2079
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 05:15 PM   #2080
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: T.K. 查看文章
你話vsbr可以架上膊頭
開全彈發射我都信架www
MSV的F91(雙VSBR)版的確可以咁做

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 05:44 PM   #2081
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
「METAL BUILD ガンダムF91」商品化決定!9月24・25日開催 「全日本模型ホビーショー」にて初展示!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 06:22 PM   #2082
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
已經成為第一隻完全唔跟MB用Designer設計稿造型嘅MB
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:01 PM   #2083
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002

唔通咩都唔改直出咩
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:17 PM   #2084
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:21 PM   #2085
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:24 PM   #2086
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
萬9yen
一定好細隻

舊 09-23-16, 10:26 PM   #2087
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
F91比例上唔係一向都細D咩

咁MB一樣做返細隻

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:31 PM   #2088
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
F91比例上唔係一向都細D咩

咁MB一樣做返細隻
MB邊有同你講過跟比例?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 11:13 PM   #2089
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
等開訂

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 01:52 AM   #2090
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
理得佢幾yen 訂到先算

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 03:33 PM   #2091
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
其實都預左又係秒殺架啦..
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-16, 09:31 AM   #2092
clie

註冊日期: Dec 2001
比例既嘢其實故事層面理解咪得咯,F91出得細隻擺埋其他MB度都唔夾
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 12:52 AM   #2093
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
岩岩貼吧睇到MB會出七劍GN槍配件(未確認消息)
經過命運加塊光翼再販之後,我係唔係可以期待佢
加支槍就再販七劍呢
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:04 AM   #2094
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Red face

引用:
作者: benltc0000 查看文章
加支槍就再販七劍呢
正呀

改善埋啲問題就正喇

不過仲有架飛機仔

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:25 AM   #2095
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
給你錢
快d出
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 10:00 AM   #2096
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
做個MG vs MB對比圖先

原來先發現MB好似唔比影正面....怪怪地咁

正面好似...

大જિંગ
大징

此篇文章於 09-28-16 10:08 AM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 10:02 AM   #2097
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
加支槍就再販七劍呢

非洲人...
舊 09-28-16, 10:19 AM   #2098
fami~yan
Game Master

引用:
作者: D.K. 查看文章
原來先發現MB好似唔比影正面....怪怪地咁
記得仲有其他正面相

非洲人...
舊 09-28-16, 10:27 AM   #2099
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
加支槍就再販七劍呢
會唔會搞錯左RG 1/144果隻OO7劍?
都係前幾日公佈

雖然我都好想買MB 7劍

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 02:13 PM   #2100
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
五十五十
支炮同ooq fs 把野個難度差唔多, 但fs家下都未見有pb配件

我覺得誤會咗係rg/真係再販 嘅可能性都有

此篇文章於 09-28-16 02:56 PM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 09:58 PM

手機版 | APP版