Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 03-11-11, 11:58 PM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
2011 花展習作 「嗰幾朵又紅又白一人影一張自由發揮快手快手影完去韓燒」

我先來. 隨便丙.

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-11, 12:13 AM   #2
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
黎黎黎....

舊 03-12-11, 12:24 AM   #3
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
到我....
上傳的圖像
檔案類型: jpg IMG_8621.jpg (47.5 KB, 204 次查看)

舊 03-12-11, 03:18 PM   #4
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
haha........GAF 獨特風格?

三位大佬差唔多

舊 03-12-11, 04:17 PM   #5
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-11, 05:37 PM   #6
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我覺得這些不是米王的相

好驚嚇

舊 03-13-11, 07:22 PM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
其實點解要影呢幾顆嘢?

嗚哇D爺好耐冇見
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-11, 07:50 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ビスケット 查看文章
其實點解要影呢幾顆嘢?

嗚哇D爺好耐冇見
唔知係邊個主意...我記得首領話每人影一張...
影完去食飯, 我咪影張囉

舊 03-13-11, 08:23 PM   #9
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
唔知係邊個主意...我記得首領話每人影一張...
影完去食飯, 我咪影張囉
唉...唔駛問一定油王攝影班嘅功課黎啦
錯過咗添
舊 03-13-11, 08:47 PM   #10
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
錯過咗添
你係度講緊乜野呀?
有冇想清楚至講呀?

舊 03-13-11, 08:51 PM   #11
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
錯過咗添
我可以好自豪咁講, 油王教咗我影相

Rice

舊 03-13-11, 08:54 PM   #12
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
你係度講緊乜野呀?
有冇想清楚至講呀?
張張都係朦查查...仲唔係油王傳授影花絕技?
哎...蝕晒水啦...
舊 03-13-11, 09:08 PM   #13
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
又頹又冇器材又唔系去影花

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-11, 09:09 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
哎...蝕晒水啦...
朦,是因為當時已經入夜, 快門時間好慢....有少少風就會咁
你咪擺我上枱啦

舊 03-13-11, 09:10 PM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: riceking 查看文章
我可以好自豪咁講, 油王教咗我影相

Rice
你咪傻啦...我冇呢個資格呀
帶你買玩具就可以

舊 03-13-11, 09:19 PM   #16
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
哎...蝕晒水啦...
咩呀?! 1) 我請左油王食飯佢都唔肯教我影相. 2) 我嗰張係模仿時下最勁揪攝影技術 - 直出 - 架! //
舊 03-13-11, 09:33 PM   #17
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
咩呀?! 1) 我請左油王食飯佢都唔肯教我影相. 2) 我嗰張係模仿時下最勁揪攝影技術 - 直出 - 架! //

舊 03-14-11, 11:02 AM   #18
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
的確係油王攝影指導!

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-11, 11:57 AM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: DCIP 查看文章
的確係油王攝影指導!
唉,連你都玩我

舊 03-14-11, 12:56 PM   #20
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
你們就好,有油王指導

D爺那張飄車的花很有趣

舊 03-14-11, 09:12 PM   #21
IamO
God of Gamer
無聊人一號

隨便插 =w=

舊 03-16-11, 03:17 AM   #22
G4_
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDMichael_NG_314
XBox Live GamertagMr Michaell

如果唔想俾人話屈, 最好係用蘇聯佬同你玩跳重腳, 紅白唔出波唔升, 豪仔唔跳唔閃空玩互撻, 爪仔唔跳唔飛慢慢行.
G4_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-11, 08:22 AM   #23
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

不屬於指定習作題目的, 請不要在這裡貼, 請另行開 topic 貼.

再見有此情況即刪帖.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吉永裕ノ介「ブレイクブレイド -Broken Blade-」OVA制作中止 supermanlady 日本動漫畫討論版 243 01-01-17 10:48 PM
[動畫] <2013年新番組>2013秋 2014冬新アニメ簡介丨(10/3更新) money 日本動漫畫討論版 475 10-08-13 12:15 AM
[NDS] あつめて!Kirby / Kirby Mass Attack neo 手提遊戲機討論版 16 08-08-12 06:38 PM
2011年"香港渣打馬拉松" 20/02/2011舉行 Busconcamp 體育版 29 02-24-11 05:50 PM
Winning 2011 magictv 電視遊戲討論版 1 12-19-10 02:45 PM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版