Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox Series X|S討論區
mrk 05:18 PM 11-13-20
作者: harakuma:
真想買今代XB

原因係想玩Spikeout同doa3/4
Sorry!
Spikeout唔係舊Game兼容之內!
DOA3唔清楚兼唔兼容!

PS:不過最近又再傳MS會收購SEGA,大家等睇好戲啦!
harakuma 05:22 PM 11-13-20
作者: mrk:
Sorry!

IDGAF 06:18 PM 11-13-20
呢Xbox Series X|S發售前討論區應該可以功成身退了吧。

拎咗Xbox Series X|S主機的版友就接力開個正式的Xbox Series X|S討論區繼續討論啦~!

JoJo 06:30 PM 11-13-20
Sorry!

我隻spikeout keep到今日 都係無用武之地
天野 08:25 PM 11-13-20
大部分XB Game係多國語言!
通常都係D日廠Game先分純日文版 同 國際版!
同埋經過刺客維京事件後,
開始覺得將來D跨平台Game買XSX版可能會保險D!

冇計啦! sony想奶共,從而加快推出中國版PS5時間!
就係想問曰廠game, 日版只有日文?
咁國際版就冇日文?

其實佢奶共唔關我事
但佢喺香港出和諧版,我接受唔到羅
所以先諗XBX
風間鈴木仁 01:15 AM 11-14-20
https://www.hkgnews.com/48120/

微軟正與日本大中小型工作室談收購與合作微軟正在把目光瞄向全球第三大主機遊戲市場,也就是日本。Xbox 主機份額在日本基本為零,但也可以換句話說,潛力很大。“潛力很大”不是委婉地掩飾失敗,而是微軟確實將其視作機遇。 和本世代Xbox One 在日本地區...

https://www.hkgnews.com/48125/

Xbox Series X出現冒煙故障?微軟次世代主機Xbox Series X|S 已於今日正式發售,但外網社交媒體上流傳的影片顯示,Xbox Series X 主機的通風口有濃煙冒出。 在Reddit的一篇文章中,一位名叫Hirsutophilia的用戶開玩笑地表示,他朋友的Xbox S...

https://www.hkgnews.com/48133/

Bloober Team公佈了恐怖推理遊戲《Observer: System Redux》的發售宣傳片,本作現已在XSX|S和PC平台發售,遊戲將於11月12日登陸PS5平台。
420secured 10:49 AM 11-14-20
作者: HenryHH:
想試下裝返 BLUE DRAGON , LOST ODYSSEY, Virutal Fighter 5 入去XSX , 唔知點解唔俾裝 (我有ESHOP COPY)
試下經電腦入xbox 網頁, login xbox microsoft account, 係個game page選擇install to my device
張飛後代 12:21 PM 11-14-20
作者: 風間鈴木仁:
Xbox Series X出現冒煙故障?
A:請不要把你的電子煙吹進你的主機裡面。
HenryHH 03:35 PM 11-14-20
作者: 420secured:
試下經電腦入xbox 網頁, login xbox microsoft account, 係個game page選擇install to my device
R 晒頭 , 出呢句

Your purchase was successful, but your download queue is full.
To download this item to your Xbox, remove some items from your queue.
You can also wear an avatar item by going to your Avatar Editor on Xbox.com.
ps4boy 05:09 PM 11-14-20
出煙確嚇人、家人用水淋就玩完!
420secured 07:12 PM 11-14-20
想問下EA Play的360 遊戲,大家係咪都係download唔到?

我係有gamepass ultimate而有EA Play access,經gamepass頁面唔見360 遊戲,而經EA Play個App會見到多啲遊戲,但想install就會話failed to install,click去遊戲版面就not available
ralphswng 08:07 PM 11-14-20
作者: 420secured:
想問下EA Play的360 遊戲,大家係咪都係download唔到?

我係有gamepass ultimate而有EA Play access,經gamepass頁面唔見360 遊戲,而經EA Play個App會見到多啲遊戲,但想install就會話failed to install,click去遊戲版面就not available
唔知microsoft 出咩古惑, 香港server 冇咗大部分 360 game。唔同region嘅server 都有唔同嘅game list。 好似美國server 就有CV mirror of fate HD, 但係台灣又有 crackdown 2 而美國server冇。 所以大家想 download齊自己買咗嘅game, 可能要轉去唔同server
420secured 10:20 AM 11-15-20
作者: ralphswng:
唔知microsoft 出咩古惑, 香港server 冇咗大部分 360 game。唔同region嘅server 都有唔同嘅game list。 好似美國server 就有CV mirror of fate HD, 但係台灣又有 crackdown 2 而美國server冇。 所以大家想 download齊自己買咗嘅game, 可能要轉去唔同server
想問下轉區除左要改用prepaid card買野,地址問題有機會要比稅項,仲會唔會有其他小問題?例如google 所見轉完美國想再轉返香港,係咪有三個月過冷河期?Gamepass 係咪可以成功過渡? 謝謝
由手機版發出
HenryHH 12:52 PM 11-15-20
轉左去美區, 就DOWNLOAD到BLUE DRAGON , VF5 了

美區多好多GAMES
C.Ryo 03:50 PM 11-15-20
襯某city最後今天送double場內coupon同+x哥訂咗Seris X, 如果喺場內其他有參加用coupon店有嘢啱買就變咗超抵
ps4boy 01:26 PM 11-16-20
所有店只訂貨、唔使搵?
martinyau1979 04:46 PM 11-16-20
my xbox id :martinyau79

上個星期入手部機, 目前都係下載GAME PASS D GAME 嚟玩
新GAME 得刺客, WATCHDOG LEGION, 暫時都唔係太大興趣, 嚟緊會有咩獨佔GAME會出?
Marco 04:54 PM 11-16-20
作者: martinyau1979:
my xbox id :martinyau79

上個星期入手部機, 目前都係下載GAME PASS D GAME 嚟玩
新GAME 得刺客, WATCHDOG LEGION, 暫時都唔係太大興趣, 嚟緊會有咩獨佔GAME會出?
獨佔唔係有隻 Gears tactics 出咗咩?好似幾好玩咁
ralphswng 05:01 PM 11-16-20
作者: Marco:
獨佔唔係有隻 Gears tactics 出咗咩?好似幾好玩咁
唔係仲有偉大祖國嘅 光明記憶 同埋 The Medium 咩?
ralphswng 05:05 PM 11-16-20
作者: HenryHH:
轉左去美區, 就DOWNLOAD到BLUE DRAGON , VF5 了

美區多好多GAMES
你去美國server download BLUE DRAGON,應該會download到英文版。如果想玩中文版, 應該轉去台灣server。

另外 FF-13-2 & LR:FF13 如果想有中文版嘅話, 要去泡菜國server download先至有。
Sar8 05:23 PM 11-16-20
Gears就肯定xplatform去PC
Marco 05:32 PM 11-16-20
作者: ralphswng:
唔係仲有偉大祖國嘅 光明記憶 同埋 The Medium 咩?
The Medium 有興趣

作者: Sar8:
Gears就肯定xplatform去PC
又係喎
話說都想買返隻Gears 5玩下
之前GamePass玩咗一排都覺得好正
martinyau1979 05:53 PM 11-16-20
我都係比較偏向玩下D ACT GAME 之類, 戰略型戰棋唔係太大興趣
Heaven 10:08 AM 11-17-20
Microsoft expects Xbox Series X/S supply shortages to continue until the second calendar quarter of 2021.
https://www.videogameschronicle.com/...il-april-2021/

到2021年4月後先正常供貨, 睇黎比預期好賣
kingsman 10:56 AM 11-17-20
弱弱一問,如果喺xbox網頁,如何轉美國account download美server嘅game?

有需要開另一個microsoft account嗎?

如果唔駛,請問喺邊度轉?

我碌到落網頁最底,左下角嗰度撳入去,佢顯示

Choose your market and language preference

係咪呢度轉就得?
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面