Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-26-20, 12:35 AM   #1501
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=39671
<開発便り>2020年8月下旬のアップデートについて

安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-20, 12:38 AM   #1502
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
水泳部大活躍+上方修正可期

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送

舊 08-26-20, 11:43 AM   #1503
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
水戰即係宇宙w
好地地唔熟水性既機重乜會跟住落水。
敵不動我不動,或彈出又彈入w
新增S-,A+變雷區?

此篇文章於 08-26-20 11:54 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-20, 12:53 AM   #1504
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: holsety 查看文章
水戰即係宇宙w
好地地唔熟水性既機重乜會跟住落水。
敵不動我不動,或彈出又彈入w
新增S-,A+變雷區?
好似聯邦VS自護咁,企晒係岸邊對射,
或等佢上岸有硬直...

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-20, 11:14 AM   #1505
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
零式射擊能力大強化~~~ 加damage減OH

舊 08-28-20, 11:19 AM   #1506
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
睇錯

此篇文章於 08-29-20 12:46 AM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-20, 03:07 PM   #1507
wing
格鬥低手

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
Z plus同阿布拉比都上方修正,變相加飛機mode booster

zplus一星期就上修?

原本飛機mode條boost都已經扣得好慢

舊 08-29-20, 12:43 AM   #1508
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
係寫番個技能出呢 唔係上修

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-20, 12:47 AM   #1509
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
係寫番個技能出呢 唔係上修
你啱
無咩事我返出去跪玻璃先

舊 08-30-20, 06:25 PM   #1510
Hunter

1個月了, 個賽西亞DLC CODE仲未俾我

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-20, 07:53 PM   #1511
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Hunter 查看文章
1個月了, 個賽西亞DLC CODE仲未俾我
上次高達主題唔係有人說8月1已經用緊嗎?
https://www.gaforum.org/showpost.php...&postcount=346

你打電話比 講服問下好d

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 08-30-20 07:55 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-20, 10:24 AM   #1512
Hunter

引用:
作者: pet3 查看文章
https://www.gaforum.org/showpost.php...&postcount=346

台灣都係大把人仲未有, 佢地SEND埋EMAIL都無人理

我自己去左笨BANDAI NAMCO 網站 SEND 左 REQUEST
但無EMAIL回我, 都唔知佢地有無收到 REQUEST

舊 08-31-20, 10:26 AM   #1513
wing
格鬥低手

引用:

果時好似笨大set錯野, 台仔果面有一兩日免費大贈送.

舊 09-01-20, 12:56 PM   #1514
holsety

引用:
台灣都係大把人仲未有, 佢地SEND埋EMAIL都無人理

我自己去左笨BANDAI NAMCO 網站 SEND 左 REQUEST
但無EMAIL回我, 都唔知佢地有無收到 REQUEST
我都有問,未有回覆。我諗住炸下佢個email.
不過算la.笨大既野。
甜妲把聲好d

舊 09-01-20, 01:53 PM   #1515
Hunter

零式上修完好用左好多, 高攻左狂射好爽
之前長期擺係倉

引用:
我都有問,未有回覆。我諗住炸下佢個email.
不過算la.笨大既野。
甜妲把聲好d
有EMAIL ADDRESS嗎? 我搵唔到香港呢邊EMAIL
等我又炸下佢

竹達把聲係GUN EXTREME入面好聽
係唔知點解我睇人地係GBO2入面佢把聲就怪怪地

我宜家都係用甜妲

此篇文章於 09-01-20 02:03 PM 被 Hunter 編輯。
舊 09-01-20, 06:53 PM   #1516
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
之前長期擺係倉

有EMAIL ADDRESS嗎? 我搵唔到香港呢邊EMAIL
等我又炸下佢

我宜家都係用甜妲
錄音問題定唔知點
好重電子音 又唔清晰

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-20, 09:12 PM   #1517
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
之前長期擺係倉
我推晒射擊和加快回復,
你過來我就走,
你走我就待續射你,

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-20, 10:45 AM   #1518
wing
格鬥低手

引用:
作者: kog 查看文章
我推晒射擊和加快回復,
你過來我就走,
你走我就待續射你,
咁多槍先oh, 最後果槍忍下手囉, 唔駛回復喇.

琴晚用強人拮成晚都拮唔死重高

舊 09-02-20, 07:06 PM   #1519
holsety

引用:
之前長期擺係倉

等我又炸下佢

我宜家都係用甜妲
昨天我ps4收到通知信,話隨信提供特典
收到條code了。
BTW 搞完一輪等左咁耐,等一把唔及甜妲既聲orz

此篇文章於 09-02-20 07:17 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-20, 09:14 AM   #1520
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
昨天我ps4收到通知信,話隨信提供特典
收到條code了。
甜妲 CV是誰?
七瀨彩夏?

我未聽過

一直用夏和小

之後竹達喵

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 09-03-20 07:59 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-20, 07:50 PM   #1521
Hunter

我都收到特典CODE了, 應該全部人都收到了

引用:

3:17

此篇文章於 09-03-20 08:10 PM 被 Hunter 編輯。
舊 09-04-20, 09:35 AM   #1522
wing
格鬥低手

引用:
我都收到特典CODE了, 應該全部人都收到了

3:17
8枝飛彈好堅, 琴晚我用來射突機都扣佢差唔多半條血.

照射炮charge 1秒然後射完8秒又可以再射, 真心痴線. 如果隊友頂到線, 呢部野用來抽水真係好屈機

舊 09-04-20, 06:48 PM   #1523
holsety

個個都話要抽,真係咁堅?

舊 09-04-20, 06:51 PM   #1524
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

10抽搞掂
不過未試實戰

舊 09-04-20, 07:26 PM   #1525
holsety

引用:
甜妲 CV是誰?
七瀨彩夏?

我未聽過

一直用夏和小

之後竹達喵
真係唔太清楚^^!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 07:37 PM

手機版 | APP版