Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
Neo Entertainment TREND>商台"架勢堂"之"最想非禮的香港女藝人"選舉--->06/09"15/16"播畢;新遊戲節目"遊戲天王"登場
Busconcamp 11:08 PM 06-04-06
商台今云玩大左...
日前係網上搞咩"最想非禮的香港女藝人"投票選舉...
先後被其他傳媒,立法會議員及本地女性團體狠批...
之後改標題為"最性感的香港女藝人"選舉...
搞到森美小儀要開記者會解話澄清...
柴崎幸 12:59 AM 06-05-06
唔經大腦做野,係要負番D責任架啦...
祖羅.祖班納 01:07 AM 06-05-06
吓....一早知會瀨野啦嘛,作d咁既名....
標奇立異都搵第 2 d啦....
liverwan 01:10 AM 06-05-06
非禮係犯法
不如講最想同佢上床女藝人可能無咁大反應
mikemike 01:12 AM 06-05-06
咎由自取
無咩好講
chunwai0091 07:36 AM 06-05-06
唔用腦既後果
紫色螢火蟲 10:51 AM 06-05-06
諗出黎嗰個首先唔經大腦,決議之後做得出更加係唔用腦
kyu 11:00 AM 06-05-06
抵鬧啦,明知「非禮」這詞語是有問題,一用了必定出事。
kin~kin 12:14 PM 06-05-06
抵死, 抵俾人插
咁大個節目, 咁大個電台攪埋d噤0既野
0229 12:27 PM 06-05-06
竟然有d人覺得森美小儀搞呢d 野係幽默無傷大雅

係人知道有人想非禮自己都唔舒服啦下話
boss 12:49 PM 06-05-06
好有侮辱成分,等被人雪藏
suger_ohkawa 01:12 PM 06-05-06
除了讓人笑話之外還是讓人笑話......
難怪令人覺得現今的娛樂圈的人弱智
cinimod 01:53 PM 06-05-06
如果再搞大d連15/16睇怕都要腰斬
赤目黑龍 02:00 PM 06-05-06
作者: cinimod:
我絕對支持攪大佢~~!!
terry bogard 03:04 PM 06-05-06
如果今次冇人出聲,下次題目可能係『我最想強姦的女藝人』。
kin~kin 03:28 PM 06-05-06
作者: cinimod:
我覺得15/16根本都唔好睇, 而家仲要晚晚都播
eddie7890000 03:41 PM 06-05-06
今次我撐森小,因為班不知所謂既婦女團體吹到話全港撐佢地,兼且仲要求政府收返商台個牌,大佬,要求cut佢地個節目咪萛lor,仲要叫人執笠,甘做根本就係打壓言論自由
kin~kin 03:50 PM 06-05-06
作者: eddie7890000:
今次我撐森小,因為班不知所謂既婦女團體吹到話全港撐佢地,兼且仲要求政府收返商台個牌,大佬,要求cut佢地個節目咪萛lor,仲要叫人執笠,甘做根本就係打壓言論自由
咁攪到要收番商台個牌就無可能架喇, 而且咁0既要求亦係誇張同過份左
但佢地真係有錯唔抵撐喎, 公開道歉都好應該
eddie7890000 03:55 PM 06-05-06
作者: kin~kin:
咁攪到要收番商台個牌就無可能架喇, 而且咁0既要求亦係誇張同過份左
但佢地真係有錯唔抵撐喎, 公開道歉都好應該
但班c9好明顯想搞大件事,加上外國D節目成日玩呢D野,點解香港唔玩得?
kin~kin 03:56 PM 06-05-06
但班c9好明顯想搞大件事,加上外國D節目成日玩呢D野,點解香港唔玩得?
外國0既文化同香港好唔同, 好難咁樣直接比較.
真係要比較的話有好多方面需要衡量的
eddie7890000 04:01 PM 06-05-06
外國0既文化同香港好唔同, 好難咁樣直接比較.
真係要比較的話有好多方面需要衡量的
仲有班c9反佢地既原因係因為佢地鼓勵人非禮wor,甘講者係話巴士阿叔鼓勵人周街問候人老母?
kin~kin 04:02 PM 06-05-06
仲有班c9反佢地既原因係因為佢地鼓勵人非禮wor,甘講者係話巴士阿叔鼓勵人周街問候人老母?
我不嬲唔覺巴士阿叔個形象好正面喎, 唔通你覺得佢形象正面?
eddie7890000 04:06 PM 06-05-06
我不嬲唔覺巴士阿叔個形象好正面喎, 唔通你覺得佢形象正面?
我都唔覺巴士阿叔個形象好正面,但點解巴士阿叔冇俾班c9圍攻,反而森小就要?
sigma 04:11 PM 06-05-06
小事化大
起日本果d乜野最想上床既男星都唔知出現左幾多年啦
香港d雜誌有冇攪過哩d投票就唔知 但係好心果班阿婆佢地自己思想守舊 唔好將佢地既想法強加到去全港所有市民上面
最好又攪番個網上投票睇下其他人點睇
eddie7890000 04:12 PM 06-05-06
仲有今次單野好明顯係玩野,如果唔係點解小儀會榜上有名(仲要係頭位),小儀都未出聲la,點解班c9甘敏感佢地仲要唔係第1次係甘(之前LMF都係俾班c9圍攻而被迫解散)
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面