Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
GAF Racing Engine車迷討論區>二手車 展覽場
KIM 01:14 AM 02-08-05
有時見到的二手車都幾OK & 底買~
一般長期展覽場, 可信麼?
STi 04:11 AM 02-08-05
都唔係話信唔過ge
如果你有多行ge話有時重會發現d珍貴車種
但係展覽場通常入日本水貨車
或者事故車
如果真係想買就check清楚d
KIM 02:05 AM 02-10-05
作者: STi:
都唔係話信唔過ge
如果你有多行ge話有時重會發現d珍貴車種
但係展覽場通常入日本水貨車
或者事故車
如果真係想買就check清楚d
thx!
其實是fd叫我陪佢睇車~~~
Kojiro Fuuma 04:32 AM 02-23-05
搵間信譽良好?..

其實我覺得大部分都可靠..在乎邊個嚇到鬼架姐~

不過有時真係低到你驚..
我見過有部九六年E36 325CI全原廠AC內外激改~
頂BAR,XEON燈,桶SET,十八寸令,頭唇尾翼無不欠奉..最得人驚係送你四條全新石橋02胎~
個價都只係68000..
我差D就出左手..好彩個FD係隔離醒左我一句:『咁平..你唔驚呀..?

過左一個WEEK舊地重遊..愛人經已心有所屬了..
KIM 03:08 PM 02-23-05
作者: Kojiro Fuuma:
搵間信譽良好?..

頂BAR,XEON燈,桶SET,十八寸令,頭唇尾翼無不欠奉..最得人驚係送你四條全新石橋02胎~
我差D就出左手..好彩個FD係隔離醒左我一句:『咁平..你唔驚呀..?

似乎你好中情BMW~~

我新年前就去了FL一個大型展場, 就係見到有D車平到......又新......
都係上星期再去已經~~~
蒲公英 09:24 PM 02-26-05
其實冇乜可信與否既關係~都係二手之嘛~始終要試過車至知
不過係好在多選擇囉
Kojiro Fuuma 01:40 AM 02-27-05
作者: KIM:
似乎你好中情BMW~~

我新年前就去了FL一個大型展場, 就係見到有D車平到......又新......
都係上星期再去已經~~~
YES..I AM FANS OF BMW..
Kojiro Fuuma 01:41 AM 02-27-05
作者: 蒲公英:
其實冇乜可信與否既關係~都係二手之嘛~始終要試過車至知
不過係好在多選擇囉
試車加頭一個WEEK包你精神爽利~
KIM 01:44 AM 02-27-05
試車加頭一個WEEK包你精神爽利~
包1個月有事播~~~!
Kojiro Fuuma 01:57 AM 02-27-05
作者: KIM:
包1個月有事播~~~!
唔爽=/=有事~
賊船-船長 01:30 PM 03-23-05
搵間信譽良好?..

都唔算特別平啦!

上個月我老友係"九展"個場出咗部96年尾嘅M3,新胎令(不過令你"台"仔)都係$103,000.
可能上會仲有得平D呀!
STi 09:39 PM 03-23-05
作者: 賊船-船長:
都唔算特別平啦!

上個月我老友係"九展"個場出咗部96年尾嘅M3,新胎令(不過令你"台"仔)都係$103,000.
可能上會仲有得平D呀!
咁又真係唔錯喎
精唔精神先.

p.s.近年黎台仔令都唔算失禮人呀.
KIM 10:22 PM 03-23-05
作者: 賊船-船長:
都唔算特別平啦!

可能上會仲有得平D呀!
部車而家都OK麼?

返回主題版面