Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-14, 03:18 PM   #126
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
188 藍店返左貨未?
返左,唔係間間有

338佢寫中英文版

一樓死角個間炒價 358

d game 唔好一齊出好冇.??

此篇文章於 07-28-14 03:30 PM 被 rokuna 編輯。
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:23 PM   #127
kenchan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: mrk 查看文章
請問邊間偷跑左??
ssp好多間都有, Gpoint都有, 不過$330
kenchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:29 PM   #128
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
188 藍店返左貨未?
咁地下間占士多有無返貨??
(訂左tee版)

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:31 PM   #129
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: janicebb 查看文章
咁地下間占士多有無返貨??
有貨

舊 07-28-14, 03:34 PM   #130
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: rokuna 查看文章
返左,唔係間間有

338佢寫中英文版

一樓死角個間炒價 358
知唔知188大門口間dreamxxxxx返左未?打去無人聽

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:37 PM   #131
rokuna
Crazy Gamer

引用:
知唔知188大門口間dreamxxxxx返左未?打去無人聽
個櫃都有現貨,條友無野做係度hea緊,
擺明唔聽你電話

除非件t 未到
咁既態度真唔得。

舊 07-28-14, 03:38 PM   #132
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
個櫃都有現貨,條友無野做係度hea緊,
擺明唔聽你電話

咁既態度真唔得。
咁我下次唔去佢到訂

我無要tee佢都唔打比我話到左

『等價交換』

此篇文章於 07-28-14 03:41 PM 被 普通人一個 編輯。
舊 07-28-14, 03:38 PM   #133
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
有貨
Thx ,放工即殺落去

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:42 PM   #134
rokuna
Crazy Gamer

地下 :有

1/樓 左邊細鋪 有

2樓 左邊2間細鋪/對口 有

反而平時最多人個幾間無

舊 07-28-14, 03:44 PM   #135
rokuna
Crazy Gamer

引用:
咁我下次唔去佢到訂

我無要tee佢都唔打比我話到左
先做街客,最尾先做訂客這是常識

舊 07-28-14, 03:46 PM   #136
rokuna
Crazy Gamer

老實講,multiplay 玩唔玩得過。

Story p3 玩高無咩性趣返玩

舊 07-28-14, 03:47 PM   #137
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
P3買左日版,今次買中文版算

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 03:51 PM   #138
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
呢隻我純粹買黎儲,完全無急既感覺
如果係炒價就更加唔應該買。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:11 PM   #139
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
先做街客,最尾先做訂客這是常識
唔會訂左都唔比貨掛,話晒partner shop

不過等陣拎game要鬧下佢唔聽電話先

『等價交換』
舊 07-28-14, 04:13 PM   #140
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
P3版玩到中途(男主角俾人圍衝出間屋)之後就停左放埋⋯⋯
今次都未決定入唔入好
估唔到講吓講吓咁快又出左

舊 07-28-14, 04:17 PM   #141
alvinclub
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDalvinbetic
XBox Live Gamertagalvinbetic
好景大舖呢頭報338,轉頭話358,正~ :P
涼粉冇貨
最後轉去細舖買338~

舊 07-28-14, 04:29 PM   #142
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: alvinclub 查看文章
好景大舖呢頭報338,轉頭話358,正~ :P
涼粉冇貨
最後轉去細舖買338~
港人咩都要炒一餐。
或推高博人買水死貨

舊 07-28-14, 04:33 PM   #143
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
淘大HL$329…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:34 PM   #144
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
呢隻我純粹買黎儲,完全無急既感覺
如果係炒價就更加唔應該買。
之前爆過 PS3 版,
PS4 我都係等炒乾炒淨先。

唔急玩。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:37 PM   #145
普通人一個
NEO ZEON萬歲

占士多真係無得頂,打左10幾次去都唔聽,莫非佢地爭人一街街數唔敢聽電話

『等價交換』
舊 07-28-14, 04:50 PM   #146
alvinclub
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDalvinbetic
XBox Live Gamertagalvinbetic
引用:
港人咩都要炒一餐。
或推高博人買水死貨
我覺得家吓d舖真係癡,呢隻都有得炒?

真係冇貨我會買下載版囉,仲平~

不過貪方便先買牒版,話晒成50gb 玩完delete 咗想裝返都唔駛等~

舊 07-28-14, 04:52 PM   #147
rokuna
Crazy Gamer

引用:
占士多真係無得頂,打左10幾次去都唔聽,莫非佢地爭人一街街數唔敢聽電話
唔好勞氣,今日算係偷跑左。

佢有道理

舊 07-28-14, 04:54 PM   #148
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:

佢有道理
都唔係唔聽電話咁低裝掛

『等價交換』
舊 07-28-14, 04:54 PM   #149
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:

佢有道理
偷跑同唔聽電話好似兩件事黎

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:58 PM   #150
rokuna
Crazy Gamer

以前訂咁多次game 間間早出/正日出 都唔會打電話通知嫁喇,

全部都網上收風直接走落去。

可能偷跑唔夠貨派呢

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] DuckTales Remastered | PSN, XBLA, e-Shop | Capcom/Wayforward | FC版重制 neo2046 電視遊戲討論版 27 04-24-16 05:35 AM
R-Type Dimensions (remastered) - (R-Type and R-Type II) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 05-08-14 02:59 PM
[問題] DV - 1080i? 1080p? KKH 影音館 16 05-03-08 01:06 AM
[問題] 1080p LCD TV? KKH 影音館 24 09-08-07 10:55 PM
1080p dvd機 Kenji少 影音館 5 11-29-05 10:36 AM

現在的時間是 04:38 AM

手機版 | APP版