Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137 537 1037  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 04:01 PM 08-07-15
作者: ko121314:
寶石翁要入場100%, 即係要抽多3張合??
唔駛...80%入場,盾子無敵頂一T,master skill又頂1T,兩T照計上應該夠你儲20氣既.......
MoegenNagi 04:13 PM 08-07-15
其實家下邊幾陋勁我都未知wwww
仲刷緊w
尼路 04:41 PM 08-07-15
隻b叔無一開波加np禮裝可以唔洗試……都未儲到死晒先打左四份一……一刀一隻的……
ouki 04:44 PM 08-07-15
作者: 尼路:
隻b叔無一開波加np禮裝可以唔洗試……都未儲到死晒先打左四份一……一刀一隻的……
你見到他個LV都知你秒唔到他就他秒你
鐵之侍 05:12 PM 08-07-15
作者: MoegenNagi:
仲刷緊w
基本上你一定要有暗殺者(第一章殺龍用)

大部份3星也不錯的,每個職階自己選定一個做主力應付兵種相克

個人推魔法槍哥,體力較大、寶具可打體又有降防和每回扣體力
鈴蘭 05:40 PM 08-07-15
又炒Server啦
唔通今晚我無得開account
T.K. 05:40 PM 08-07-15
能登既真價唔係双能登?
寶具技能x2,m加攻
B,B大技www
rfdingo 05:40 PM 08-07-15
server死左?剛開左場想試下B叔 係咪可以死12次 -_-
Cowlex 05:41 PM 08-07-15
我頭先都係咁卡係loading畫面
鈴蘭 05:41 PM 08-07-15
作者: MoegenNagi:
仲刷緊w
大当たり J得 Saber二人
当たり 海格力斯 其他五星
ハズレ それ以外
T.K. 05:44 PM 08-07-15
又維護,派石啦!
小嘉 05:44 PM 08-07-15
其實能登開波都ok
刺公同孔明就唔好啦
我想吉海叔時就維修
rfdingo 05:45 PM 08-07-15
作者: 小嘉:
其實能登開波都ok
刺公同孔明就唔好啦
我想吉海叔時就維修
我吉左3次,明明吉多10次就贏 (大誤
gingq7 05:46 PM 08-07-15
幫堆account login領每日石時才死server
Cowlex 05:46 PM 08-07-15
作者: 鈴蘭:
大当たり J得 Saber二人
当たり 海格力斯 其他五星
ハズレ それ以外
孔明当たり
gingq7 05:50 PM 08-07-15
用海格力斯用上癮
抽到3張brust就普攻都打2-3萬....
大破人間 05:53 PM 08-07-15
似乎係解決閃退完有機會會開GAME黑屏成世的問題,解決方法是重裝APPS引繼或者ROOT機抄SAVE走。

如果無留引繼同唔ROOT機,個SAVE就GG了。
我今朝遇過一次,好彩有引繼碼
鈴蘭 06:01 PM 08-07-15
作者: gingq7:
用海格力斯用上癮
抽到3張brust就普攻都打2-3萬....
所以我都曾經諗過用之前有海格力斯個save玩落去架
因為事實上隻野其實真係大力到痴線
尼路 06:24 PM 08-07-15
海格一直都係重係主力,小怪頂唔到佢一招
siuterry 06:43 PM 08-07-15
死server 都唔比石
newb 06:48 PM 08-07-15
好似會送一粒(幾時派未定)
小嘉 07:13 PM 08-07-15
插極海叔都未死
rfdingo 07:19 PM 08-07-15
b叔,吉左兩粒鐘,你死一次得唔得XDDDDD
T.K. 07:29 PM 08-07-15
你地好勁:0)
朔望~ 07:30 PM 08-07-15
一路玩到依家
其實又真係唔差幾好玩(可能我要求唔高)
特別返到屋企用BS開fullscreen開晒聲玩幾有玩avg feel
如果好似gbf咁劇情全語音就真係無敵(無可能)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137 537 1037  ... 最後

返回主題版面