Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 56 456 506 546 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 566  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
亍 ◣ 12:45 PM 04-21-19
BS期間限定www

王蛇 12:45 AM 04-22-19
ブレイヴ版......第一次睇竟然玩咭玩到要死
J+1 05:17 PM 04-25-19
Nc大器曉想點....多500一氣有咩用??3cost已經即時垃圾....
由手機版發出
王蛇 12:44 AM 04-26-19
作者: J+1:
Nc大器曉想點....多500一氣有咩用??3cost已經即時垃圾....
由手機版發出
當是muv眼鏡娘的下位代替品,現在D勁指揮全部係限定
還可以一用

不過NEWCOMER都廢左一段時間.上次有印象好似係地球隊長
clie 04:32 PM 04-27-19
NC超廢,爬山111石至少有一隻好運有3隻點都勁過NC
J+1 01:13 PM 04-30-19
果然係Ω基拿...

毛說,好似冇咩新野...

http://dengekionline.com/elem/000/001/914/1914613/
由手機版發出
由手機版發出
王蛇 09:53 AM 05-01-19
帝拿唔升底力等於必死,再升爆迴避等兩turn先安全
又係一氣呵成先玩得下的機

依家普通迴避上限係唔係一樣?
J+1 04:26 PM 05-01-19
面對隨時過千命中嘅筆頭應該暫時無咩迴避機可以放守陣,攻嘅話冇破特殊甲又係廢一半...係勝在自帶一氣+必殺生珠,要諗有咩腳可配...

反而隻劍好似有d潛力...?
由手機版發出
王蛇 01:06 AM 05-02-19
面對隨時過千命中嘅筆頭應該暫時無咩迴避機可以放守陣,攻嘅話冇破特殊甲又係廢一半...係勝在自帶一氣+必殺生珠,要諗有咩腳可配...

反而隻劍好似有d潛力...?
由手機版發出
劍,鎗兩隻命中唔太夠,COST高又一定要RANK5
怕兩三個月就被官方出強化版打臉
J+1 03:08 PM 05-09-19
今次來隻魔王級13號機...能力唔駛講的強,不過必殺只有一格,而且13cost呢個世代仲值唔值練呢...
由手機版發出
王蛇 06:53 PM 05-09-19
今次來隻魔王級13號機...能力唔駛講的強,不過必殺只有一格,而且13cost呢個世代仲值唔值練呢...
由手機版發出
打爆對方一部加一次7000速,減傷命中都高
除非有部勁抹甲亂舞機,不過對方放後等出招又是另一打法

不過13號機基本 0加速,一HIT抹甲再亂舞應該可以
但遇到一氣呵成X4又係.......
LordofNightmare 03:07 PM 05-10-19
出k66,會唔會出到god k66呢
J+1 03:04 PM 05-14-19
Kerokerokero

由手機版發出
LordofNightmare 06:38 PM 05-15-19
竟然出埋摩亞,重要有聲

又比佢贏咗,ORZ
亍 ◣ 07:52 PM 05-15-19
不過得隻綠青蛙....巴辣雞第一隻有兩部omg ???
LordofNightmare 06:47 PM 05-16-19
摩亞真係毀滅世界
王蛇 07:18 PM 05-16-19
終於連強制命中技能都出埋
亍 ◣ 07:41 PM 05-16-19
之後應該玩特殊迴避....就睇下點玩法...

另...呢隻摩亞點打?...隻吞X殺唔殺到??
LordofNightmare 08:45 PM 05-16-19
快過佢就得, 冇保命技
J+1 06:09 PM 05-18-19
剛剛試ex3a, 原來起手時多過600迴已經夠閃。。。不過之後要同佢鬥快上迴避同磨血。。。

摩亞要揾人試了,應該獻4部機就夠

由手機版發出
王蛇 08:53 AM 05-25-19
摩亞打高難都幾無腦,以後官方要SET神速+多HIT全體先得,或者長註盾減傷
亍 ◣ 12:46 PM 05-25-19
而家玩法係難在ex關,活動關唔算難,只用倉存機基本可能穩過,不過重點係無待效加乘就要刷大數量去儲卷....無特效一日刷2萬都係苦差...
J+1 03:35 PM 05-25-19
9...再造人??
咁就可以期待玩一輪ss機了。。。。?

(另NC bon太君睇唔到有咩優點。。。除了2C)

由手機版發出
王蛇 08:08 PM 05-25-19
作者: 亍 ◣:
而家玩法係難在ex關,活動關唔算難,只用倉存機基本可能穩過,不過重點係無待效加乘就要刷大數量去儲卷....無特效一日刷2萬都係苦差...
就係指拎10石果D Ω關而已,普通活動關唔需要摩亞吧
王蛇 12:30 AM 05-27-19
要加合體技了,又要推返組合嗎.....
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 56 456 506 546 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 566  ... 最後

返回主題版面