Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 430 480 520 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 540 580  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 08:05 AM 07-10-18
隻地肉王仲有3分1血,真係好難殺,係咪必金箱先? 成間房得1個rank80其他百幾,應該其他都成堆神機白nu果d,都唔係好打得郁

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
J+1 09:09 AM 07-10-18
早兩輪Devil 有icon....下隻可能係...?

由手機版發出
ShinDou 09:30 AM 07-10-18
應該係新野,必金箱? 而家打緊果隻lvw地肉王都冇寫unknown

J+1 10:49 AM 07-10-18
唔係dr hell

由手機版發出
ShinDou 10:52 AM 07-10-18
你果隻易d喎冇反擊上強化slow又冇罩

ShinDou 01:45 PM 07-10-18
地肉王出金箱但係lv max肥黎

J+1 02:30 PM 07-10-18
下一隻又係unknown...
由手機版發出
J+1 04:45 PM 07-10-18

由手機版發出
ShinDou 05:00 PM 07-10-18
就係呢隻出金箱,你上次隻飛野有冇出金箱?

J+1 05:09 PM 07-10-18
有,金hybrid
由手機版發出
ShinDou 05:11 PM 07-10-18
可能全部特別大佬都出金箱?devil變番普通大佬?

J+1 05:33 PM 07-10-18
我打devil都有金箱...
由手機版發出
亍 ◣ 10:55 PM 07-10-18
如果係上個禮拜o既隊伍應該可以壓到80combo就得...
金箱10000改造材料...

ShinDou 07:32 AM 07-11-18
岩岩地肉王金箱都係改造5萬,乜而家金箱都狂出垃圾咁金唔金箱有乜意思?以前d金箱好似冇咁垃圾?

ShinDou 09:11 PM 07-11-18
卡N精27C @@ 肉包0凸,裝埋回大UP LEADER技同SUPPORT都俾人打得中 @@

有YF29純白,仲有個位唔知出乜好,紫ELS星唔知點解好易俾人打得中,明明都係有分身 @@
亍 ◣ 09:17 PM 07-11-18
0突開晒技未??我突一已經夠...
ShinDou 09:29 PM 07-11-18
0凸開得3招

岩岩過左了,原來推肉包上去貼住新自護就唔會中,之後1見飛碟就推YF29埋去,後面純白係咁射@@ 出多隻新分身射奶就得,過果陣部艦都殘血 @@
ShinDou 10:44 PM 07-11-18
又去到N30D地肉,唔知點解人地拍片DX可以CRI晒16隻,我隻DX CRI得1半,部野本身都冇加CRI率 @@
亍 ◣ 02:37 AM 07-12-18
lv12 有unkwon...

作者: ShinDou:
0凸開得3招

岩岩過左了,原來推肉包上去貼住新自護就唔會中,之後1見飛碟就推YF29埋去,後面純白係咁射@@ 出多隻新分身射奶就得,過果陣部艦都殘血 @@
唔可以背住新自護,會必中射爆
另外els剎那有得減佢攻...
J+1 09:30 AM 07-12-18
Lv 12的...

由手機版發出
ShinDou 10:58 PM 07-12-18
1413分俾1724打完冇寫加減幾多分,佢就加4分,即係冇扣我分﹖

反贏佢加18分 XD 原來出死BUFF就夠打 XD
J+1 10:15 AM 07-13-18
打邊隻先,天元比佢buff幾下再出必殺連朱雀都避唔到...
由手機版發出
ShinDou 10:18 AM 07-13-18
單挑omg天元,佢好似落左12妹號,另外兩隻唔記得係咪dx同黑妹

J+1 03:05 PM 07-13-18
早左3個鐘main完,up完3.2.1入得

由手機版發出
ShinDou 03:19 PM 07-13-18
魔神zero應該又係神機?呢排出咁密既

標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 30 430 480 520 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 540 580  ... 最後

返回主題版面