Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-20, 02:41 PM   #151
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: qwe 查看文章
係咪得我一個期待緊敵役偷主角嘅甲著?
一早放好炸藥

佢一搶就按爆炸

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 03:37 PM   #152
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: qwe 查看文章
係咪得我一個期待緊敵役偷主角嘅甲著?
我掉轉以為今集就已經突破合體無敵時間搶對面件甲
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 04:16 PM   #153
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: J+1 查看文章
我掉轉以為今集就已經突破合體無敵時間搶對面件甲
由手機版發出
以前好似有套機人片有類似劇情

對方合體時撞開中間部主體, 再搶對方部件

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 04:19 PM   #154
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我係以為聖獸會傳套甲比主角等主角機威風一下sell模型
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 05:20 PM   #155
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
以前好似有套機人片有類似劇情

對方合體時撞開中間部主體, 再搶對方部件
黃金勇者,召左條龍出黎黎合體,點知比人搶左

可能敵役變左反軍後黎個雙重合體?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 06:41 PM   #156
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
其實條龍係唔係五星O個邊走過來....?

http://gundam-bd.net/character/36.php

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 07:10 PM   #157
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
唔知第幾號天空城

上半部嗰度大嗌「咀!咀!咀!」,但到最後都係無事發生。
下半部有龍都算啦(初頭以為去咗睇比超超),重要識落雷,唉。
最後,係咪真係SAO/.hack?

此篇文章於 04-25-20 07:15 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 11:59 AM   #158
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
http://gundam-bd.net/news/#17770

播到18話之後停...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 12:27 PM   #159
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
#中國武漢肺炎
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 12:49 PM   #160
真!DC
Banned User
奉行我道

Sosad
由手機版發出
舊 04-28-20, 02:51 AM   #161
肉羊哩咖
griffin611

又要暫停~ 唉~

舊 04-30-20, 07:43 PM   #162
肉羊哩咖
griffin611

今話終於開估

舊 04-30-20, 09:47 PM   #163
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
堅係異世界

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-20, 11:45 PM   #164
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
完全冇睇過今輯既想問下
OP2見到前作既莎拉
有咩關連?(我知道今輯有條女又可以靠模型係現實世界活動)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-20, 02:35 AM   #165
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: GN00508771 查看文章
OP2見到前作既莎拉
本人都想知, OP 仲見有其他 GBD 嘅角式~

舊 05-01-20, 09:13 AM   #166
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
完全冇睇過今輯既想問下
OP2見到前作既莎拉
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
本人都想知, OP 仲見有其他 GBD 嘅角式~
世界觀接後面,但暫時真正出場的前作角色好似得大姐

舊 05-01-20, 10:45 AM   #167
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
堅係異世界
應該係外星人?

引用:
作者: 尼路 查看文章
世界觀接後面,但暫時真正出場的前作角色好似得大姐
仲有奈奈美同石油王出過幾幕

由手機版發出

此篇文章於 05-01-20 10:51 AM 被 真!DC 編輯。
舊 05-01-20, 08:12 PM   #168
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
今集好多背景解釋返
唔通EL Drivers就係古代人

另外, 阿老豆臨尾感慨舊作可以重來一次番話, 其實係製作組心聲?
所以連標題都叫Re:RISE!?
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-20, 08:13 PM   #169
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 真!DC 查看文章
應該係外星人?

仲有奈奈美同石油王出過幾幕

由手機版發出
小油王個親人都呼之欲出了
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-20, 08:43 PM   #170
qwe
Game Master

引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
今集好多背景解釋返
唔通EL Drivers就係古代人

另外, 阿老豆臨尾感慨舊作可以重來一次番話, 其實係製作組心聲?
所以連標題都叫Re:RISE!?
no, eld上集解釋左
反而個vr女友應該係古代人, 但到底而家去左邊
舊 05-07-20, 10:44 PM   #171
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
零距離
戰鬥開始似樣了

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-20, 11:51 PM   #172
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
最尾個戰鬥好正,
風見今話都型左好多
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-20, 01:07 AM   #173
qwe
Game Master

引用:
作者: axe1292 查看文章
最尾個戰鬥好正,
風見今話都型左好多
風見撞埋去果下好似入錯棚

btw, 開始停播了⋯
舊 05-08-20, 04:25 AM   #174
肉羊哩咖
griffin611

今話都幾好,有 Team Work,有主角威能(當期待下限調到去 GBD 個水平再落啲)~不過風見今季好似仲未「開齋」咁噃~

下一話(唔知幾時)又返返去現實世界咁噃,又變返做單元?唔好掛。

舊 05-08-20, 07:34 AM   #175
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
今話都幾好,有 Team Work,有主角威能(當期待下限調到去 GBD 個水平再落啲)~不過風見今季好似仲未「開齋」咁噃~

下一話(唔知幾時)又返返去現實世界咁噃,又變返做單元?唔好掛。
下係解謎講番以前點識伊芙同佢點消失吧
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Rise of the Planet of the Apes 信長 電影版 52 08-07-19 01:31 PM
Rise of Nightmares by Sega shodanng2 電視遊戲討論版 5 05-30-11 08:08 PM
Rise of the Argonauts 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 12-22-08 12:19 AM
[多機種] Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 06-19-07 09:40 PM
[新game]rise of legends (rise of nations series) LIGHTTHELIGHT PC電腦遊戲討論版 20 06-19-06 11:40 PM

現在的時間是 07:46 AM

手機版 | APP版