Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-19, 09:22 PM   #76
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: jotato 查看文章
碟版都可安裝百鬼姬同影大蛇特典?
在hk psn下載,免費下載,而怎樣先可用到,要問玩緊的師兄
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-19, 06:35 PM   #77
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

已開發另一款

舊 12-27-19, 09:37 PM   #78
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

已開發另一款
以前遊戲動畫同步
依家好似要動畫玩具榨乾哂先支撐到出遊戲......

再嚟一隻紙箱紙機WARS就無架啦
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-19, 10:23 AM   #79
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
Level自己玩死自IP都唔喺第一次
一出新IP就瘋狂出周邊動畫遊戲,
之後一年半載就掉都掉唔切,明明個IP有發展空間就喺都要玩死為止
紙箱戰機呢啲砌機遊戲間中出下新作實有人玩,都比佢玩死埋

因為一瘋狂渣壓Ip,變相新作一出唔夠半年就出同遊戲主線一樣嘅「加強版」
我中你一次伏,仲邊會有下次,(好似隻4咁,半年都冇就黎++)

妖怪手錶呢IP算喺咁啦
Level5?我blAck list咗喇,你地呢?
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-19, 02:11 PM   #80
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
又低年齡又得單機,唔死就有鬼
成日淨係主打低年齡層,仲好似以前咩

見隻4++連ps4都有我笑埋出嚟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-19, 11:52 PM   #81
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
其實今集係有得連機㗎.....
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-19, 09:55 AM   #82
jotato
Junior Member

引用:
作者: kyo353 查看文章
碟版已拎,但影大蛇似係新個條
點樣拎法? 謝謝!
jotato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-19, 06:48 PM   #83
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
點樣拎法? 謝謝!
上PSN Dl完信物,裝完GAME之後會安裝埋信物
然後係GAME入邊開小山羊郵政度拎
計埋之前每次更新都會送抽野幣拎到好多野

舊 01-01-20, 03:49 PM   #84
jotato

在hk psn除了遊戲可下載外,找不到百鬼姬和影大蛇下載,那裡可找到呢? 謝謝!

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
在hk psn下載,免費下載,而怎樣先可用到,要問玩緊的師兄
舊 01-02-20, 04:59 PM   #85
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
在hk psn除了遊戲可下載外,找不到百鬼姬和影大蛇下載,那裡可找到呢? 謝謝!
好像真的不見了,,去日本psn找找,game內也好像有追加下載選
舊 01-02-20, 05:12 PM   #86
jotato

game內也好像有追加下載選, 在那裡? 找不到, 請指教,謝謝!

引用:
好像真的不見了,,去日本psn找找,game內也好像有追加下載選
舊 01-02-20, 05:23 PM   #87
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
game內也好像有追加下載選, 在那裡? 找不到, 請指教,謝謝!
https://www.youkai-watch.jp/yw4/guide/update/
舊 01-02-20, 05:29 PM   #88
紫紅豆
Crazy Gamer

連日本psn也不見了,好奇怪,改了方法

https://www.youkai-watch.jp/yw4/guide/dl_tokuten/

此篇文章於 01-02-20 05:33 PM 被 紫紅豆 編輯。
舊 04-23-20, 11:09 PM   #89
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
連日本psn也不見了,好奇怪,改了方法

https://www.youkai-watch.jp/yw4/guide/dl_tokuten/
現在先有時候玩

剛開始玩
能不能傳幾隻怪比我新手上路用

一轉阿女後好弱....
都無回復技

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-20, 12:32 PM   #90
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
現在先有時候玩

剛開始玩
能不能傳幾隻怪比我新手上路用

一轉阿女後好弱....
都無回復技
有冇用隻錶搵野怪打
我都係去到學校先知原來可以搵野怪
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-20, 08:18 PM   #91
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
有冇用隻錶搵野怪打
我都係去到學校先知原來可以搵野怪
運好抽到隻死侍 後
算好左好少少

但過馬路還是會被秒

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 11:09 PM   #92
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
4++ 日服 on sale, 3000 yen 好抵買。。。。
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] LEVEL5「妖怪ウォッチ シャドウサイド 鬼王の復活」 2017年12月16日公開決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 22 07-05-23 11:26 PM
[NS] 妖怪ウォッチ 1 for Nintendo Switch | 10月10日 neo2046 電視遊戲討論版 6 08-08-19 11:08 PM
[3DS] 妖怪ウォッチ バスターズ 赤貓団・白犬隊・月兎組 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 401 10-12-15 01:46 PM
[3DS] 妖怪ウォッチ [LEVEL 5作品 β版] l 新作X月發表 l 日版已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 91 04-03-14 11:52 AM

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版