Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後
電視遊戲討論版>Death Stranding ︱小島秀夫新作 | PS5 Director’s Cut版發售預定
真!DC 02:39 AM 11-24-19
鋪好晒吊索去時間農場
點知個pizza任務要用手拎
由手機版發出
野良猫 08:55 AM 11-24-19
作者: Chris Redfield:
爆左機之後多資源到起晒成條公路都有剩

升下星數加頻寬之後起晒吊索連晒成個地圖先
咁睇嚟我都係爆咗機先
依家升到系統話仲差少少就到傳說級配達人

而且幾日到十三機兵
darkvolver 09:09 AM 11-24-19
作者: 真!DC:
鋪好晒吊索去時間農場
點知個pizza任務要用手拎
由手機版發出
不是要打平放.......用貨車運才好?
darkvolver 09:17 AM 11-24-19
作者: 野良猫:
咁睇嚟我都係爆咗機先
依家升到系統話仲差少少就到傳說級配達人
唔好禁啦........我隻game要磨到2月等FF7架........你都知1月冇大作出...
豪傑公子 10:15 AM 11-24-19
作者: darkvolver:
唔好禁啦........我隻game要磨到2月等FF7架........你都知1月冇大作出...
1月有人中之龍7喎~
darkvolver 10:18 AM 11-24-19
作者: 豪傑公子:
1月有人中之龍7喎~

坦白講句,我自從爆左第6集後,我當個系列完左,不會再玩下去。

當然,大家係fans就另外計。

桐生都要休息下啦...老左還成日打咩..

Sent from my iPhone using Gaforum
陸奧 貴志 11:25 AM 11-24-19
呢幾日冇乜心機打機,仲係去到燒老母...
真!DC 11:34 AM 11-24-19
作者: darkvolver:
不是要打平放.......用貨車運才好?
佢個任務仲有支酒易碎只可以手拿
食pizza飯汽水啦飲乜酒
由手機版發出
Kain 02:17 PM 11-24-19
佢個任務仲有支酒易碎只可以手拿
食pizza飯汽水啦飲乜酒
由手機版發出
係得呢個麻煩,其他都係剩pizza
由手機版發出
darkvolver 09:26 PM 11-24-19
剛剛收到通知要燒屍......成過過程好像john wick找人收屍幾正。
將人放屍袋,再放上貨車運走....
Kain 11:53 PM 11-24-19
原來虛爆完地形係會回復原狀的
ericwpk 01:19 AM 11-25-19
我有一段路無左...........
darkvolver 06:59 AM 11-25-19
原來取消建築物係可以回番自己個connect數.....睇來要去番以前的地方取消番d冇用野....

但係點樣可以睇番哂自己起d野?
aquarius 09:12 AM 11-25-19
其實係咪所有人都係喺同一個server?
我而家第三章重建緊公路差不多由北通到南已經到氣象台..
darkvolver 09:39 AM 11-25-19
作者: aquarius:
其實係咪所有人都係喺同一個server?
我而家第三章重建緊公路差不多由北通到南已經到氣象台..
我諗在不影響自己建築物的情況下,server你當自己係獨立一個會較好...其他人的建築物隨機補給你。因為你connect左個基地,去到一d地方都是沒有......最後要靠自己開路。

OT:今晚會回收番以前的建築物,因為connect數開始不夠用。
真!DC 10:19 AM 11-25-19
見到有人話你見倒咩建築同見倒邊個既建築
係同你布橋鏈lv,有冇同其他玩家互動有關?
由手機版發出
野良猫 10:30 AM 11-25-19
見到有人話你見倒咩建築同見倒邊個既建築
係同你布橋鏈lv,有冇同其他玩家互動有關?
由手機版發出
會唔會同like有關?越多like顯示出嚟嘅嘢越多
當然唔會一下去到數量上限,情報量應該有壓一下

我去到雪山啲飛索都係得一兩個,九成都係自己起
五千幾素材起到得番千幾

睇fami編輯玩到七十幾萬like
darkvolver 11:31 AM 11-25-19
我都係個句....冇用既野回收,再整過........最重要玩慢D不要追爆機。我現在未爆機,素材只係諗緊點樣運來運去多D...
真!DC 12:08 PM 11-25-19
有d路要幾千資源
資源我有但一次卡車都運唔晒
由手機版發出
ericwpk 12:12 PM 11-25-19
想知卡車之後重有無新既交通工具?
darkvolver 12:13 PM 11-25-19
作者: ericwpk:
想知卡車之後重有無新既交通工具?
應該沒有,要DLC
Kain 12:53 PM 11-25-19
會唔會同like有關?越多like顯示出嚟嘅嘢越多
當然唔會一下去到數量上限,情報量應該有壓一下

我去到雪山啲飛索都係得一兩個,九成都係自己起
五千幾素材起到得番千幾

睇fami編輯玩到七十幾萬like
可以肯定佢有set俾咩你
永遠據點旁邊都有一支叉電機,一間安全屋,一支瞭望塔,etc
而飛索都係隔一段距離有一支
由手機版發出
野良猫 01:15 PM 11-25-19
作者: Kain:
可以肯定佢有set俾咩你
永遠據點旁邊都有一支叉電機,一間安全屋,一支瞭望塔,etc
而飛索都係隔一段距離有一支
由手機版發出
最貼心係雪山地區後期得據點冇得整車,但附近都送架俾你
真!DC 02:01 PM 11-25-19
基本上周街都係車
有時仲泊左公路上面阻路
再唔係安全屋車庫都有幾架
由手機版發出
darkvolver 02:41 PM 11-25-19
最貼心係雪山地區後期得據點冇得整車,但附近都送架俾你
雪山,最喜歡到山頂起zipline......好有氣勢...
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後

返回主題版面