Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-19, 02:39 AM   #651
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
鋪好晒吊索去時間農場
點知個pizza任務要用手拎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-19, 08:55 AM   #652
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
爆左機之後多資源到起晒成條公路都有剩

升下星數加頻寬之後起晒吊索連晒成個地圖先
咁睇嚟我都係爆咗機先
依家升到系統話仲差少少就到傳說級配達人

而且幾日到十三機兵

此篇文章於 11-24-19 09:17 AM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-19, 09:09 AM   #653
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 真!DC 查看文章
鋪好晒吊索去時間農場
點知個pizza任務要用手拎
由手機版發出
不是要打平放.......用貨車運才好?

舊 11-24-19, 09:17 AM   #654
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 野良猫 查看文章
咁睇嚟我都係爆咗機先
依家升到系統話仲差少少就到傳說級配達人
唔好禁啦........我隻game要磨到2月等FF7架........你都知1月冇大作出...

舊 11-24-19, 10:15 AM   #655
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: darkvolver 查看文章
唔好禁啦........我隻game要磨到2月等FF7架........你都知1月冇大作出...
1月有人中之龍7喎~

舊 11-24-19, 10:18 AM   #656
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
1月有人中之龍7喎~

坦白講句,我自從爆左第6集後,我當個系列完左,不會再玩下去。

當然,大家係fans就另外計。

桐生都要休息下啦...老左還成日打咩..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-24-19, 11:25 AM   #657
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
呢幾日冇乜心機打機,仲係去到燒老母...

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-19, 11:34 AM   #658
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: darkvolver 查看文章
不是要打平放.......用貨車運才好?
佢個任務仲有支酒易碎只可以手拿
食pizza飯汽水啦飲乜酒
由手機版發出
舊 11-24-19, 02:17 PM   #659
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
佢個任務仲有支酒易碎只可以手拿
食pizza飯汽水啦飲乜酒
由手機版發出
係得呢個麻煩,其他都係剩pizza
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-19, 09:26 PM   #660
darkvolver
頹冗

剛剛收到通知要燒屍......成過過程好像john wick找人收屍幾正。
將人放屍袋,再放上貨車運走....

舊 11-24-19, 11:53 PM   #661
Kain

原來虛爆完地形係會回復原狀的

此篇文章於 11-25-19 07:03 AM 被 Kain 編輯。
舊 11-25-19, 01:19 AM   #662
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
我有一段路無左...........

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-19, 06:59 AM   #663
darkvolver
頹冗

原來取消建築物係可以回番自己個connect數.....睇來要去番以前的地方取消番d冇用野....

但係點樣可以睇番哂自己起d野?

舊 11-25-19, 09:12 AM   #664
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
其實係咪所有人都係喺同一個server?
我而家第三章重建緊公路差不多由北通到南已經到氣象台..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-19, 09:39 AM   #665
darkvolver
頹冗

引用:
作者: aquarius 查看文章
其實係咪所有人都係喺同一個server?
我而家第三章重建緊公路差不多由北通到南已經到氣象台..
我諗在不影響自己建築物的情況下,server你當自己係獨立一個會較好...其他人的建築物隨機補給你。因為你connect左個基地,去到一d地方都是沒有......最後要靠自己開路。

OT:今晚會回收番以前的建築物,因為connect數開始不夠用。

舊 11-25-19, 10:19 AM   #666
真!DC
Banned User
奉行我道

見到有人話你見倒咩建築同見倒邊個既建築
係同你布橋鏈lv,有冇同其他玩家互動有關?
由手機版發出

此篇文章於 11-25-19 10:22 AM 被 真!DC 編輯。
舊 11-25-19, 10:30 AM   #667
野良猫
肥倫

引用:
見到有人話你見倒咩建築同見倒邊個既建築
係同你布橋鏈lv,有冇同其他玩家互動有關?
由手機版發出
會唔會同like有關?越多like顯示出嚟嘅嘢越多
當然唔會一下去到數量上限,情報量應該有壓一下

我去到雪山啲飛索都係得一兩個,九成都係自己起
五千幾素材起到得番千幾

睇fami編輯玩到七十幾萬like
舊 11-25-19, 11:31 AM   #668
darkvolver
頹冗

我都係個句....冇用既野回收,再整過........最重要玩慢D不要追爆機。我現在未爆機,素材只係諗緊點樣運來運去多D...

舊 11-25-19, 12:08 PM   #669
真!DC
Banned User
奉行我道

有d路要幾千資源
資源我有但一次卡車都運唔晒
由手機版發出
舊 11-25-19, 12:12 PM   #670
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
想知卡車之後重有無新既交通工具?

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-19, 12:13 PM   #671
darkvolver
頹冗

引用:
作者: ericwpk 查看文章
想知卡車之後重有無新既交通工具?
應該沒有,要DLC

舊 11-25-19, 12:53 PM   #672
Kain

引用:
會唔會同like有關?越多like顯示出嚟嘅嘢越多
當然唔會一下去到數量上限,情報量應該有壓一下

我去到雪山啲飛索都係得一兩個,九成都係自己起
五千幾素材起到得番千幾

睇fami編輯玩到七十幾萬like
可以肯定佢有set俾咩你
永遠據點旁邊都有一支叉電機,一間安全屋,一支瞭望塔,etc
而飛索都係隔一段距離有一支
由手機版發出
舊 11-25-19, 01:15 PM   #673
野良猫
肥倫

引用:
作者: Kain 查看文章
可以肯定佢有set俾咩你
永遠據點旁邊都有一支叉電機,一間安全屋,一支瞭望塔,etc
而飛索都係隔一段距離有一支
由手機版發出
最貼心係雪山地區後期得據點冇得整車,但附近都送架俾你
舊 11-25-19, 02:01 PM   #674
真!DC
Banned User
奉行我道

基本上周街都係車
有時仲泊左公路上面阻路
再唔係安全屋車庫都有幾架
由手機版發出
舊 11-25-19, 02:41 PM   #675
darkvolver
頹冗

引用:
最貼心係雪山地區後期得據點冇得整車,但附近都送架俾你
雪山,最喜歡到山頂起zipline......好有氣勢...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 中國父親怕嬰兒外出染肺炎 自製《Death Stranding》同款密封艙 neo2046 電視遊戲討論版 10 04-15-20 07:53 PM
放 全新 DEATH STRANDING 別注版 Thermos 保溫杯 魚伕 買賣專區 1 12-03-19 10:18 PM
徵 PS4 全新原裝正版手制 或用 全新 DEATH STRANDING 別注版 Thermos 保溫杯 + 證件套 換 魚伕 買賣專區 0 11-22-19 11:49 PM
Director import圖片一問 Metal Gear NT 手機資訊/電腦軟硬討論 2 04-12-06 08:24 AM
有無人有DIRECTOR 8.5?? 大雄 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-18-03 12:00 AM

現在的時間是 07:50 PM

手機版 | APP版