Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-29-09, 11:22 AM   #51
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
其實2X歲仲未拍拖,唔係一個問題
講到尾係你既社交圈子健唔健康,有冇問題就真
拍拖呢d野冇得強求嫁
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 02:09 PM   #52
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
中學幾次曖昧之後一路都冇lu
我認當時我冇勇氣行多步
之後咁冇心戀戰...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 02:36 PM   #53
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唉...二字頭...青春真好...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 02:37 PM   #54
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
你3字啦咩?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 03:19 PM   #55
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
我差唔多30
都未真正拍過...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 04:33 PM   #56
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
水姐,你起碼都叫做試過呀#

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 07:11 PM   #57
Diana
Insane Gamer

引用:
作者: joeypong 查看文章
你3字啦咩?
50都黎梗.....
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-09, 12:15 AM   #58
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我都黎緊50啦...仲有26就到50....

唉~~~

我呢d咁既男仔/性...
無女果時就好想搵個女朋友做精神寄託...
有女果時就好煩,因為個女仔成日會搵你傾計同sms....

so...我想知女知己多過要女朋友~~~
有時可以搵佢吹下水傾下計就ok....

仲有樣野要注意..
唔好『果度食果度痌』....否則好煩~~~

『我係亂黎+搞事的~~~』

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-09, 02:09 AM   #59
chibiyuchan
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
我有問題/

d人成日話25歲都未搞過就會變魔法師,
而哩個post咁多人claim自己係準魔法師,
到底你地係在意有冇拖拍, 定有冇搞過?

真心一問
chibiyuchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-09, 11:42 AM   #60
千王之王
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
XBox Live Gamertagvipfung
引用:
作者: chibiyuchan 查看文章
我有問題/

d人成日話25歲都未搞過就會變魔法師,
而哩個post咁多人claim自己係準魔法師,
到底你地係在意有冇拖拍, 定有冇搞過?

真心一問
港元同美元既關係
千王之王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-09, 12:18 PM   #61
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
咩係魔法師 = =?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-09, 02:10 PM   #62
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
中學幾次曖昧之後一路都冇lu
我認當時我冇勇氣行多步
之後咁冇心戀戰...
無心戀戰先係重點!
無心力做乜都唔掂

舊 07-30-09, 02:16 PM   #63
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: irismong 查看文章
咩係魔法師 = =?
http://komica.dyndns.org/wiki/?%E7%A...B3%95%E5%B8%AB
應該指這個

舊 07-30-09, 05:23 PM   #64
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
無心戀戰先係重點!
無心力做乜都唔掂
係有d女鐘意玩曖昧黎燒下心機.....
忽然諗起高登個句一認真你就輸了
對住呢d真係慳番啖氣好過

此篇文章於 07-30-09 05:27 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 08:14 PM   #65
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
我都揮一揮手先...

講真...我對人很難付出到真感情...^^

其實樓主係咪講緊...2字頭但未拍過拖呢?^^
其實我覺得無咩特別=]..

很多人也是這樣啦=]
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 10:33 PM   #66
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: cloud 查看文章
仲係0戀愛經驗
會唔會好怪
單以2字頭來評估, 好難定論!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-09, 12:02 AM   #67
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
男人2 字頭無有怕啦!!! 有事業就有女朋友!!!
唔好成日諗拍拖住~ 做好自己先~ 奸巴嗲!!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-09, 01:45 AM   #68
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
係有d女鐘意玩曖昧黎燒下心機.....
忽然諗起高登個句一認真你就輸了
對住呢d真係慳番啖氣好過
sor遲覆

其實你可以倒轉,做返玩曖昧黎燒下心機

舊 09-14-09, 09:08 AM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
sor遲覆

其實你可以倒轉,做返玩曖昧黎燒下心機
我唔明點解要咁lor!!
男同女都唔應該咁lor
對人冇feel就唔好搞咁多野啦好心

舊 09-14-09, 09:41 AM   #70
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Seppie 查看文章
男同女都唔應該咁lor
因為呢個世界有另一個國度........星期五、六晚的中西山會特別明顯。:P

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-09, 10:25 AM   #71
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: KIM 查看文章
因為呢個世界有另一個國度........星期五、六晚的中西山會特別明顯。:P
我唔係果d國度既人
我沒必要理解

舊 09-14-09, 02:05 PM   #72
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: Seppie 查看文章
男同女都唔應該咁lor
a 咁佢話燒心機嘛~
唔係個個可以去到你果種話一就一話二就二咁果斷嘛

就算轉綠燈都要經黃燈先啦,無可能一下子無轉為有嘛
一定有過渡期

舊 09-14-09, 02:16 PM   #73
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
a 咁佢話燒心機嘛~
唔係個個可以去到你果種話一就一話二就二咁果斷嘛

就算轉綠燈都要經黃燈先啦,無可能一下子無轉為有嘛
一定有過渡期
係咁就ok
不過好多人都唔係咁呢,
我係插d 想盡辦法極力維持o係黃燈果d je

舊 09-14-09, 03:50 PM   #74
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
小道消息 : 一般坊間流傳如果3字頭仲係青係會有極強力的賭運

舊 09-16-09, 11:36 PM   #75
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
其實麻, 2字頭未拍過拖又有咩問題呢?
我都係過佐廿歳先第一次拍拖咋喎... 寧缺勿濫麻(好老土)

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:58 AM

手機版 | APP版