Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-06, 12:34 PM   #376
wongpo2006
Account Locked
好大個頭銜

註冊日期: Apr 2006
Cool

引用:
作者: 蛋卷王
簡尼俾人射爆手=.=
好搞笑
wongpo2006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 03:07 PM   #377
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
作者: 無賴男
尋日見到有d想買,但又覺得高橋好大機會作到下屆世界盃都可能未完......還是放棄入手..
我都係呢個原因而忍手.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 03:36 PM   #378
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: wongpo2006
好搞笑
有冇興趣係神刺度加返幾個識踢波既上去?

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:27 PM   #379
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
尋日見到有d想買,但又覺得高橋好大機會作到下屆世界盃都可能未完......還是放棄入手..
一樣原因放棄

引用:
三杉 去左後防做自由人.
加插巴里斯係佢偶像

細個明明係告魯夫......
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:29 PM   #380
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
班友踢咁耐都未退役...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:36 PM   #381
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
諗起恩沙斯仲係祖記,就無心機買
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:39 PM   #382
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
相信大部份人因road to 2002 俾佢呃哂,都會卻步............
我仲見到觀廣某漫畫店入左四,五十本....... 心諗,祝你好運....

舊 05-10-06, 04:41 PM   #383
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
天才少年禾確特幾時會出場?有無人知

舊 05-10-06, 04:44 PM   #384
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
哩本我跟本唔會買..
所以只問人借來睇
睇完感就係.......無敵......日本隊跟本無人能敵....
日本隊有一個係禁區外90%射唔入既守門員..
前面有座山咁硬既清度夫....
又有近乎可以必定解圍既後衛.
中場有d聰明過金田一既指揮中場.
則邊又有 d 100%傳球命中目標既邊衛.

前峰最利害...
有真人大炮.
有1扭11既盤球員

可想而知...日本隊要輸真係好難|||
嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:45 PM   #385
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: 艾莉娜
天才少年禾確特幾時會出場?有無人知
列文頂上俾人射爆手的簡尼未先??? XDDD
如果頂上左,england應該好快update史力加受傷,禾確特代替佢出場~~~ XDDD

舊 05-10-06, 04:48 PM   #386
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
列文頂上俾人射爆手的簡尼未先??? XDDD
如果頂上左,england應該好快update史力加受傷,禾確特代替佢出場~~~ XDDD

高橋好似好少劃英格蘭球員
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:55 PM   #387
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
反正都睇左2X年....唔差在睇埋落去...

我要同高橋鬥長命...

買...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:56 PM   #388
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: 暴走蟹
高橋好似好少劃英格蘭球員
o~ 佢崇日ma~

舊 05-10-06, 05:20 PM   #389
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 魚伕
反正都睇左2X年....唔差在睇埋落去...

我要同高橋鬥長命...

買...
相信高橋既讀者好多都同你一樣

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 08:03 PM   #390
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 嘿哈兒
哩本我跟本唔會買..
所以只問人借來睇
睇完感就係.......無敵......日本隊跟本無人能敵....
日本隊有一個係禁區外90%射唔入既守門員..
前面有座山咁硬既清度夫....
又有近乎可以必定解圍既後衛.
中場有d聰明過金田一既指揮中場.
則邊又有 d 100%傳球命中目標既邊衛.

前峰最利害...
有真人大炮.
有1扭11既盤球員

可想而知...日本隊要輸真係好難|||
這就是足小
這就是吸引的地方
我想睇高橋仲可以吹到幾勁

舊 05-10-06, 09:59 PM   #391
黃海峰
Insane Gamer
Job-seeker

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 陸奧 貴志
巴西o個個?日文好似係コインブラ,變唔到里奧...
好記性.

係呀,就係佢;

足小II個山坦拿無得著10號衫就係因為reserve左比佢. Last一場仲要特登安排個下半場亂入比佢,運球快人成倍,又識隱身盤球又識音速射門... (隱型球)

不過唔知第4定5集就話佢斷腳掛靴,慘.

叫做嚮game series度有多少劇情既大配角(絕無僅有=_=),到依家都唔見佢嚮漫畫登場,可惜~

p.s.
Road to 2002用左唔少篇幅去佈局話會出個巴西足球王(又係搞到山坦拿無10號著),仲以為係佢,點知標個(完全新人)拿度尼出黎...

舊 05-10-06, 10:10 PM   #392
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
見你地講起足小game.......我都覺得game gei故仔真係好得...尤其3代各人到唔同球會修行....
順帶一提.......最記得隻game(好似1-4都係)無越位呢樣野
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 10:18 PM   #393
黃海峰
Insane Gamer
Job-seeker

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 燈蛾撲火
見你地講起足小game.......我都覺得game gei故仔真係好得...尤其3代各人到唔同球會修行....
順帶一提.......最記得隻game(好似1-4都係)無越位呢樣野
係呀,仲係連敵人都識修行!!

足小III - 皇帝之挑戰 - 各人分散各地修行時,各自都見倒西德隊既(有名叫既)人在世界各地;Last一場對西德,講番原來西德都有叫各隊員海外修行,集各國足球之大成!(當然史奈達就特別D,留守本土,好似係專心鍛鍊日耳曼精神(??) << 唔太識日文,好似係卦.

舊 05-11-06, 12:16 AM   #394
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 黃海峰
係呀,仲係連敵人都識修行!!

足小III - 皇帝之挑戰 - 各人分散各地修行時,各自都見倒西德隊既(有名叫既)人在世界各地;Last一場對西德,講番原來西德都有叫各隊員海外修行,集各國足球之大成!(當然史奈達就特別D,留守本土,好似係專心鍛鍊日耳曼精神(??) << 唔太識日文,好似係卦.
最正係仲會遇到其他人........好記得泰萊(好似係)遇到法國重炮手奈布倫,同佢同一team, 不過要對變態佬捷士達(有招勁到無倫gei攔球必殺), 0個仗都唔易打
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 07:36 AM   #395
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

讚成足少2漫畫化~/

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 08:41 AM   #396
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
講到game 故事咁好
咁個故事係邊個作的??

舊 05-11-06, 12:39 PM   #397
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
唔知佢既誇張程度會唔會超越網王\
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 12:40 PM   #398
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 我係我
唔知佢既誇張程度會唔會超越網王\
仲未有可以滅絕恐龍的必殺射門

舊 05-11-06, 01:29 PM   #399
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Asurada
仲未有可以滅絕恐龍的必殺射門
遲下可能會由小志強踢出o架啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 08:11 PM   #400
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
大家估計d人跳躍力有幾高,日本隊空中爭波能力幾乎無人能及
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版