Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-07, 09:18 PM   #1
豆腐銓
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
Hori 大手制

我最近先黎搵ps2既街機制.
不過旺角已經唔多覺眼有了.
想問一下有冇版友知道邊度仲有hori既大手制/街機制賣?

唔該晒
豆腐銓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 01:47 PM   #2
counter
Junior Member
COUNTER

註冊日期: May 2006
深水埗黃金

counter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 02:42 PM   #3
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
我有,$120殺唔殺?
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 11:24 PM   #4
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: JoeII 查看文章
我有,$120殺唔殺?
你o個隻係邊隻???
我有d興趣o架
我本身o個隻sc2版死死地

舊 06-24-07, 09:35 PM   #5
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 豆腐銓 查看文章
我最近先黎搵ps2既街機制.
不過旺角已經唔多覺眼有了.
想問一下有冇版友知道邊度仲有hori既大手制/街機制賣?

唔該晒
荃豐 曉豐有幫人訂/
Hori FS2 - 現貨$25X
Hori RA Pro - $5XX (要下訂)
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 06:52 PM   #6
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
沙田商場 恆星都有呢個牌子賣 但唔知 幾錢~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 07:22 PM   #7
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
沙田商場 恆星都有呢個牌子賣 但唔知 幾錢~
好耐之前我記得就2XX既
依家就唔知

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 10:34 PM   #8
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
其實我屋企有個Hori RA1 係度

個樣殘殘地, 不過可以平放既...
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 03:45 AM   #9
忍者

引用:
作者: Shinjyo 查看文章
其實我屋企有個Hori RA1 係度

個樣殘殘地, 不過可以平放既...
有冇樣睇?操作正常嗎?

舊 06-26-07, 07:40 AM   #10
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
我都有支FS2多出黎
http://www.hori.jp/products/ps2/cont...st2/index.html

開過黎test一次, 原本用黎做後備 ..
0岩既可以做$150

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 11:04 AM   #11
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
此joy stick有如瘟神…個個都想送佢走
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 11:11 AM   #12
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
都係HORI RA正...
用左幾年都好好CHOK

舊 06-26-07, 12:05 PM   #13
忍者

引用:
作者: JoeII 查看文章
此joy stick有如瘟神…個個都想送佢走
FS2就係廢
如果唔係點解宜家一街都係我都唔買

舊 06-26-07, 12:06 PM   #14
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
所以自己用緊RAP2 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 10:23 PM   #15
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005

剛剛係櫃底攞番出黎, 當年係為玩Zeta Vs Online先買, 應該work... 要試下... haha
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] NDS相關產品 (配件/精品) 討論區 Vol.1 (請移玉步至新vol繼續討論) riceball 手提遊戲機討論版 1044 05-13-07 11:00 AM
[PS2]Persona 3, 7月13日發售 neo2046 電視遊戲討論版 153 10-20-06 10:59 PM
[PS2]HORI的PS2 新型賽車Controller 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-23-04 08:58 AM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版